Hot Wheels pienoismallit

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja makke, 23.3.2004.

 1. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Piti ostaa 5 kpl rodeja kun täällä sanottiin että loppuu. Olis siellä muitakin vielä ollut, mut ostin vain hienoimmat... :wink:

  [​IMG]
  Tää oli kyllä ehdoton huippulöytö!

  Aika hienoja noita näköjään on tuolla Hot Wheelsin sivuilla! Vaikka en kyllä noita ymmärtänyt, joissa on isot etupyörät. Ihmettelin niitä jo kaupassa... Mutta mikäs tää sarja on?
  http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 14785&rd=1

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Chevy ´53 2004-05-24 15:21 ]</font>
   
 2. rebel58

  rebel58 Gearhead

  HIANO! Oottakee ku mä pääseen Mukille scannaamaan meitsin autoista. Coming up soon..
   
 3. Wolfheart

  Wolfheart 1st gear

  Ostin muuten just samanlaisen perjantaina kahdella eurolla! :smile:
   
 4. platuart

  platuart Gearhead

  No sepäs oli kallis...
  Hot Wheelsien hinnat täällä pääkaupunkiseudulla liikkuu 1.20 - 1.86 välillä. Tulisipa taas Citymarketteihin täydet tötteröt ja se tarjous kun saa kaksi yhden hinnalla (oli joskus vähän yli vuosi sitten). Vois ostaa vaikka vähän swappipöydällekin.
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest

  Malmin Prismassa tasan euron!
   
 6. platuart

  platuart Gearhead

 7. Kasi-Pasi

  Kasi-Pasi Gearhead

  Hienoja rakennelmia! Vielä kun ´56 Oldsin löydät, niin tää sälli tulee heti ostoksille...
  Näkyi Hot Wiilssejä löytyvän Kouvolan Prismastakin eurolla. Tosin vain yksi ´47 Aerosedan tarttui matkaan, kun loput olivat niitä sarjakuvista karanneen näköisiä.
   
 8. Skipe

  Skipe 1st gear

  No prhn kun eilen etsin citymarketista huumorilakkiaislahjaa kaverille ja kävelin leluautoosaston ohi ja huomasin noi HOTWHEELSSIN autot niissä piikeissä! Aloin kauhomaan niitä syliin ja niitä kertyikin pian toistakymmentä syliin ja saman verran tippui lattialle.. :grin: Aina vaan löytyi hienompia ja hienompia..
   
 9. Anonymous

  Anonymous Guest

  Juu pojalle oon ostellu noita! Siistejä vehkeitä! =)
   
 10. Wolfheart

  Wolfheart 1st gear

  On vaan helvetin hankalasti pakattu noi Hot Wheelsit noin niin kuin säilytyksen kannalta (kun ei viittis paketteja aukoakaan)... Saatana kun ei ois kämpässä kiviseiniä niin sittenhän ne ois helppo ripustaa seinälle roikkumaan...
   
 11. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mitäs haittaa pakettien avaamisesta on? "Arvo laskee" -Niin varmaan, 40 vuoden kuluttua. Enemmän niistä on iloa kun ei oo pahvit päällä!
   
 12. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Skipe tervetuloa! Hurahtaminen on tosiasia eikä loppua näy.. No, lapsille vain me näitä(kin) ostetaan(?)
   
 13. Jos muuten jotakuta kiinnostaa Hot Wheels keräily enemmänkin, niin mulla on nelisensataa kpl. Vanhimmat 60-luvulta. Myyn nämä ihan mielelläni pois. Joka ostaa kaikki saa 2e/kpl. 050-5117192
   
 14. Jos muuten jotakuta kiinnostaa Hot Wheels keräily enemmänkin, niin mulla on nelisensataa kpl. Vanhimmat 60-luvulta. Myyn nämä ihan mielelläni pois. Joka ostaa kaikki saa 2e/kpl. 050-5117192. Löytyy muuten hieno Price Guidekin, jossa on kuvat kaikista valmistetuista Hottareista. Sen saa kaupanpäällisiks.
   
 15. cadillac man

  cadillac man Gearhead

  Jyväskylässä tilanne on ollut ihan hyvä, kun vaan jaksaa penkoa pönttöjä, niin 1€ hintaan joka kauppareissulta tarttuu joku mahdollisimman "realistinen" kustom. Nuo liian futuristiset ei oikein putoa. Ja tietenkin pojalle, joka muuten viime viikon loppuna laittoi kaikki asiasta ymmärtämättömien sukulaisten ja tuttujen tuomat "itäautot" pussiin ja totesi äidilleen, että vie nää sinne kirpparille myyntiin, niin saan ostettua uusia jenkkejä tilalle...fiksu poika.
   
 16. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Cadillac man, TULEVAISUUS TURVATTU!
   
 17. Mikey

  Mikey 1st gear

  Jepjep, käytiin eilen sittarissa ja kattelin jotain pienoismallia kun avo ohimennen mainitsi nurkan takana olevista pikkuautoista. Meikä sinne ja heti löytyi 7kpl hienoa kaaraa.
  No, ei siinä mitään mutta kun olin tänään Itäkeskuksessa (Alkossa...) niin oli tietysti ihan pakko mennä Lelulaatikkoon... Nyt tuli 8kpl mukaan... :grin: :grin: :grin:
   
 18. Mikey

  Mikey 1st gear

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Mikey 2004-07-12 21:17 ]</font>
   
 19. *chevy81*

  *chevy81* 1st gear

 20. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Hienoja kuvia nuo edelliset!
  Mun viimeisin hankinta on tämä: http://chevy81.photosite.com/Album1/HPIM0976.html
  On siinä lapsille asennekasvatusta kerrakseen: Roddattu mattaharmaa -40 Ford upotetuilla ajovaloilla ja Tribute to Von Dutch -aiheisilla flying eyeball -kuvioilla... Oikein selkäpiitä karmii! :-o
   

Kerro tästä muillekin!