Hot Wheels pienoismallit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja makke, 23.3.2004.

  1. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Piti ostaa 5 kpl rodeja kun täällä sanottiin että loppuu. Olis siellä muitakin vielä ollut, mut ostin vain hienoimmat... :wink:

    [​IMG]
    Tää oli kyllä ehdoton huippulöytö!

    Aika hienoja noita näköjään on tuolla Hot Wheelsin sivuilla! Vaikka en kyllä noita ymmärtänyt, joissa on isot etupyörät. Ihmettelin niitä jo kaupassa... Mutta mikäs tää sarja on?
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 14785&rd=1

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Chevy ´53 2004-05-24 15:21 ]</font>
     
  2. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    HIANO! Oottakee ku mä pääseen Mukille scannaamaan meitsin autoista. Coming up soon..
     
  3. Wolfheart

    Wolfheart 1st gear

    Ostin muuten just samanlaisen perjantaina kahdella eurolla! :smile:
     
  4. platuart

    platuart Gearhead

    No sepäs oli kallis...
    Hot Wheelsien hinnat täällä pääkaupunkiseudulla liikkuu 1.20 - 1.86 välillä. Tulisipa taas Citymarketteihin täydet tötteröt ja se tarjous kun saa kaksi yhden hinnalla (oli joskus vähän yli vuosi sitten). Vois ostaa vaikka vähän swappipöydällekin.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Malmin Prismassa tasan euron!
     
  6. platuart

    platuart Gearhead

  7. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Hienoja rakennelmia! Vielä kun ´56 Oldsin löydät, niin tää sälli tulee heti ostoksille...
    Näkyi Hot Wiilssejä löytyvän Kouvolan Prismastakin eurolla. Tosin vain yksi ´47 Aerosedan tarttui matkaan, kun loput olivat niitä sarjakuvista karanneen näköisiä.
     
  8. Skipe

    Skipe 1st gear

    No prhn kun eilen etsin citymarketista huumorilakkiaislahjaa kaverille ja kävelin leluautoosaston ohi ja huomasin noi HOTWHEELSSIN autot niissä piikeissä! Aloin kauhomaan niitä syliin ja niitä kertyikin pian toistakymmentä syliin ja saman verran tippui lattialle.. :grin: Aina vaan löytyi hienompia ja hienompia..
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Juu pojalle oon ostellu noita! Siistejä vehkeitä! =)
     
  10. Wolfheart

    Wolfheart 1st gear

    On vaan helvetin hankalasti pakattu noi Hot Wheelsit noin niin kuin säilytyksen kannalta (kun ei viittis paketteja aukoakaan)... Saatana kun ei ois kämpässä kiviseiniä niin sittenhän ne ois helppo ripustaa seinälle roikkumaan...
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mitäs haittaa pakettien avaamisesta on? "Arvo laskee" -Niin varmaan, 40 vuoden kuluttua. Enemmän niistä on iloa kun ei oo pahvit päällä!
     
  12. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Skipe tervetuloa! Hurahtaminen on tosiasia eikä loppua näy.. No, lapsille vain me näitä(kin) ostetaan(?)
     
  13. Jos muuten jotakuta kiinnostaa Hot Wheels keräily enemmänkin, niin mulla on nelisensataa kpl. Vanhimmat 60-luvulta. Myyn nämä ihan mielelläni pois. Joka ostaa kaikki saa 2e/kpl. 050-5117192
     
  14. Jos muuten jotakuta kiinnostaa Hot Wheels keräily enemmänkin, niin mulla on nelisensataa kpl. Vanhimmat 60-luvulta. Myyn nämä ihan mielelläni pois. Joka ostaa kaikki saa 2e/kpl. 050-5117192. Löytyy muuten hieno Price Guidekin, jossa on kuvat kaikista valmistetuista Hottareista. Sen saa kaupanpäällisiks.
     
  15. cadillac man

    cadillac man Gearhead

    Jyväskylässä tilanne on ollut ihan hyvä, kun vaan jaksaa penkoa pönttöjä, niin 1€ hintaan joka kauppareissulta tarttuu joku mahdollisimman "realistinen" kustom. Nuo liian futuristiset ei oikein putoa. Ja tietenkin pojalle, joka muuten viime viikon loppuna laittoi kaikki asiasta ymmärtämättömien sukulaisten ja tuttujen tuomat "itäautot" pussiin ja totesi äidilleen, että vie nää sinne kirpparille myyntiin, niin saan ostettua uusia jenkkejä tilalle...fiksu poika.
     
  16. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Cadillac man, TULEVAISUUS TURVATTU!
     
  17. Mikey

    Mikey 1st gear

    Jepjep, käytiin eilen sittarissa ja kattelin jotain pienoismallia kun avo ohimennen mainitsi nurkan takana olevista pikkuautoista. Meikä sinne ja heti löytyi 7kpl hienoa kaaraa.
    No, ei siinä mitään mutta kun olin tänään Itäkeskuksessa (Alkossa...) niin oli tietysti ihan pakko mennä Lelulaatikkoon... Nyt tuli 8kpl mukaan... :grin: :grin: :grin:
     
  18. Mikey

    Mikey 1st gear

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Mikey 2004-07-12 21:17 ]</font>
     
  19. *chevy81*

    *chevy81* 1st gear

  20. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Hienoja kuvia nuo edelliset!
    Mun viimeisin hankinta on tämä: http://chevy81.photosite.com/Album1/HPIM0976.html
    On siinä lapsille asennekasvatusta kerrakseen: Roddattu mattaharmaa -40 Ford upotetuilla ajovaloilla ja Tribute to Von Dutch -aiheisilla flying eyeball -kuvioilla... Oikein selkäpiitä karmii! :-o
     

Kerro tästä muillekin!