HOX joensuunseudun ford hemmot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rod Drivers Joensuu ry', aloittaja kaistapää, 23.3.2016.

  1. kaistapää

    kaistapää 1st gear

    Pakosarjoja 302 koneeseen lainaan.
    Mun tarviis veneen moottoriin saada kevään korvilla jonkilaiset säädöt aikaiseksi ja venepakosarjoilla ei lambdoja saa laitettua putkiin.
    Elikkäs löytyykö keltään lainaan joutavia pakosarjoja(auton) ja mahdollisesti pikkupätkiä putkeä joihin vois lambdojen mutterit hitsata ja näin saisi moottoria säätöihin.voisin myös ostaakkin jos lainaaminen ei tule kyseeseen.

    Ajatuksena on että laitetaan putket puhaltamaan kohti taivasta testien verran.....
    Toki fordtietäjät ja säätötaitoiset voisi ottaa yhteyttä jos kiinnostaisi tulla kaveriksi säätelemään kevään/alkukesän aikaan.korvausta vastaa tietenkin.....
    Potilaana kevyesti viilattu 302 ja kaasarina carter.
    Parhaiten sais yhteyttä puhelimella,0409643290/kaitsu
     
  2. kaistapää

    kaistapää 1st gear

    Pakosarjat löytyivät.kiitokset aspitien miehelle.
    Säätötaitoiset saa ilmoitella itsestään.
     

Kerro tästä muillekin!