HS tänään

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja ido59, 10.4.2004.

  1. ido59

    ido59 Gearhead

    "Mäkisen Chryslerissä on yli kuuden litran V-kuutonen". "Hevosvoimia autossa on ainakin jossain vaiheessa ollut yli 300".

    Näin asiantuntevasti meitä opastaa valtakuntamme ykköslehden Kari Kiuru :grin:

    Vain ihminen, joka ei tiedä jenkkiautoista YHTÄÄN MITÄÄN voi kirjoittaa, että 61 Chryslerissä on kuuden litran v6. "Ainakin jossain vaiheessa"; rivien välistä on luettavissa naureskeleva epäusko yli 40 vuotta vanhan auton tehoihin.

    Huoah :odroll:
     
  2. HEMI

    HEMI 1st gear

    Niinpä mtä tohon nyt vois muuta sanoo ku että hohhoijjaa :lol:
     
  3. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    Koko juttu tuntui olevan kirjoitettu eivoisvähempääkiinnostaa tyyliin,on luultavasti aamulla hesarin toimituksessa ollut töiden jako kummelin tyyliin..
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Arvatkaa vaan miten suhtautuvat mahdolliseen korjauspyyntöön.
     
  5. Fat Larry

    Fat Larry 1st gear

    Noo... Samahan se tuntuu olevan muillakin "ei autolehdillä", jotka kirjoittavat autoista. Yleensä kun toimituksessa on tosiaan vain niitä toimittajia, joille autoja on vain sinisiä ja valkoisia, etc. Esimerkiksi aamulehdessä puhuttiin joskus suorasta v6 moottorista... :grin: ) Esimerkkejä on toki paljon, mutta tämä tuli ensimmäisenä mieleeni.

    Tulee muuten mieleen, että tuollaisia juttuja "suuri yleisö" autoista lukee, ja saa ennakkokäsityksensä sitä kautta...
     
  6. Simo

    Simo 1st gear

    Konalassa, Aro yhtymän uusien autojen myynnissä oli Jeep Wrangler, jossa oli tuulilasissa olevan tiedotteen mukaan 4.0 V6 ja pellin-allahan oli suorakuutonen. Kysyin myyjältä asiaa, eipä ollut minkäänlaista kiinnostusta esittämääni kysymykseen.. Merkkiliike sentään ja uusiauto.
    V6 Aspeneita näkee myös KePö:ssä myynnissä silloin tällöin. Mikäköhän kone niihin on vaihdettu?
     
  7. ido59

    ido59 Gearhead

    >Mikäköhän kone niihin on vaihdettu?

    Slantti on varmaan laitettu 3/4 sylintereiden välistä halki ja hitsattu takaisin kasaan kaksirivisenä? :grin:
     
  8. rotocap

    rotocap 1st gear

    V6 taitaa olla aika monelle joka ei tajua tekniikasta, tai ainankaan vanhoista autoista se suurin ja paras moottorityyppi.
     
  9. SamiL

    SamiL Gearhead

    K.K. kävi kerran meillä tekemässä juttua, ja kaikkein suurin ihmetyksen aihe tuntui olevan korjaamon työpöydän takana telineessä roikkuvien työkalujen "valtava" määrä. Olihan siinä kiinto-, lenkki- ja kiintolenkkisarjat, pihtejä ja meisseleitä, mutta en voisi kuvitella juuri vähemmällä pärjättävänkään. Kuvasi kuitenkin aika lailla toimittajan teknisen tietämyksen tasoa.
     
  10. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Hesari ei muutenkaan tunnu arvostavan ACS:ta juurikaan. Mieleen muistuu 2-4 vuoden takaa juttu samaisesta näyttelystä ja kommentit jotensakin näin: maakuntien miehet tulee stetson päässä dokaamaan ja polttamaan kumia messukeskuksen parkkikselle. Tottahan se tietysti on, mutta eikö sisällä oleva kalusto tehnyt toimittajaan minkäänlaista vaikutusta? Tai kävijämäärä, miksi n. 55000 ihmistä tunkee katsomaan autonromuja, joista ei löydy ajonvakautusjärjestelmää kuin ratin ja penkin välistä?
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei kannata välittää tollaisesta, toimittajat nyt kirjoittelee asiasta kuin asiasta potaskaa ilman tunnontuskia.

    Paljonkos meitä kiinnostaa, jos toimittaja kirjoittaisi arabeskin sijaan arabaski, eihän me sitä juttua olisi luettukaan.
     
  12. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Tottahan tuokin toimittaja kirjoitti eikä mtiään potaskaa. Se on se päällimmäinen vaikutelma minkä tosta "amatööri" saa, ja varmasti eniten huomiota kiinnittävä asia. Ei lääke siihen ole toimittajan haukkuminen.
     

Kerro tästä muillekin!