http://www.rengas-online.com

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja enochian, 3.2.2005.

  1. enochian

    enochian 1st gear

    Saksalainen Reifendirekt näyttää laajentanen palveluaan myös Suomeen, ja mielestäni hyvä niin. Oletteko tilanneet renkaita ko. palvelusta ja jos olette niin oletteko olleet tyytyväisiä palveluun?
     
  2. rocketman

    rocketman Gearhead

    Pikaisesti laitoin hakuehdoiksi all-season 235/75/15 ja ei nuo mun mielestä mitenkään erityisen halpoja olleet, melkein päin vastoin.
     
  3. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    No ei todellakaan mutta sitten 275 koossa ollaan samassa tasossa hinnan puoleen. Peruskoko on kyllä kallis.
     
  4. 4D -38

    4D -38 1st gear

    225/45/17 2 kpl ja 255/45/17 2 kpl hinta yhteensä 398,80 € sarja omalle paikakunnalle toimitettuna alveineen, toimituskuluineen sun muineen. Tämähän on amboliivöböl hinta vaikka kaikkein edullisimmat vaihtoehdot otinkin huomioon :eek: . Toinen asia sitten tietenkin taas on tekeekö noilla halvimmilla yhtään mitään tavallisessa kruisinki vehkeessä (ei tule nopeus ennätys kilpailuun) puhumattakaan jostain muusta laitteesta? Kertokoon joku joka on asioista perillä...
     
  5. lehmikangas

    lehmikangas 1st gear

    Itsekin yllätyin. Pieniä kokojakin löytyy (155R15) ja hinnat oli edulliset. Onko joku ehtinyt tilaamaan, taitaa olla ihan iso firma. Että uskaltaa luottokortin tiedot antaa ja pistää renkaat tulemaan.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    hyvin toimi kumit tuli viikossa ja halavalla. visaa vingutin ja oli suojattu yhteys
     
  7. fordever

    fordever 1st gear

    Itse tilasin käyttöautoon pari viikkoa sitten Saksasta www.autothek.com :ista 225-45-17 goodyear eagle f1. Olivat kotiin toimitettuna huomattavasti halvemmat kuin tuolla ja maksukin onnistui ilman visaa (tms.) Vastaavat vieläpä lontoon kielisiin sähköposti kyselyihinkin aika rivakasti. Toimituskin oli ok. ja renkaat tuli. Eivätkä olleet kovin vanhatkaan oli tehty vko31/04.
     
  8. weripuo

    weripuo Gearhead

    aikalailla kallillta vaikuttaa kun päälle tulee vielä asennuskulut niin ei paljoa naurata
     
  9. Rytari

    Rytari Gearhead

    nimenomaan, tolla neljälläsataa saa jo normigemmit pian paikallisestakin alle ruuvattuna, että ei sinällään mikään halpa paikka...
     
  10. lehmikangas

    lehmikangas 1st gear

    Eipä taida onnistua täältä se tilaaminen. Olen nyt sen kolme viikkoa tavoitellut yritystä, mutta eivät vastaa. Luottokortilla olisin tilannut, eli tilauksen olisi voinut tehdä. Halusin vain yhtä asiaa kysyä, mutta ei vastausta. Voin vain kuvitella miten vaikeaa olisi saada hoidettua esim reklamaatiota vääristä renkaista tms.
     
  11. TerZZa

    TerZZa 3rd gear

    Innostuin katselmaan noita hintoja eikä noi pahoilta tunnu ollenkaan... Ainakaan 225-255/60/15 paketille katsellen... Miulummin melkein tuolta kuin maksaa aina vain BFG radial T/A:sta 130€ kpl...
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Nokian H-luokiettu kesänakki koossa 225/70-15 ei ole pahassa hinnassa 69€ per nakki..

    Mun Capricessa kun toi 225/70 on orgiskoko.. Valosiivun puute on persuksesta, mutta se saamerin täristys m+s Kellyllä.. Ja nuo on halvemmat.. Luulis kotimaisen nakin H luokassa olevan ilan suurempaa korkeusheittoa, toisin kuin kelly?
     
  13. gto69

    gto69 Gearhead

    Löytyykö Rostockista edullisia rengasputiikkeja? Olen parin viikon päästä menossa ja käyttis tarvii uudet 17" renkaat. Cittimarketin lähellä on jotain firmoja, onko kokemuksia?
     
  14. herrakani

    herrakani 1st gear

    Uskalluin tilaamaan rengasonlinestä renkaat, saas nähdä koska toimitus saapuu.
     
  15. lehmikangas

    lehmikangas 1st gear

    Voi että kun risoo. Aiemmat ongelmat kun selvisi niin uutta vaan. Mikä lie kun luttokortissani ei ole muka tarpeeksi numeroita, aina vaan valittaa että "anna kaikki numerot". Enempää kun ei löydy...

    Tilasiko herrakani luottokortilla vaikos muuten? Onko renkaat tullut perille ja homma kunnossa?

    ---Edit:

    Toisella kortillapa sitten onnistui, nyt vaan jännäämään että miten pitkään kestää.
     
  16. ristokakko

    ristokakko 1st gear

    Tilasin 235/70/16 continentaalit 105,90€ tsipale. Eipä ainakaan lahden seudulta löytynyt halvempia.
     
  17. herrakani

    herrakani 1st gear

    Joo, tilasin ihan standardivisalla. Eilen tuli vahvistusmaili eturenkaista ja uumoilivat toimituspäivän olevan 5.4 eli tossa ens viikolla. Vois laskea toimituspäiviksi noin puolitoista viikkoa, jos toi 5.4 pitää, on sen verran pyhiä välissä. Saas nähdä koska ne oikeesti tulee, takarenkaista vahvistusmailia ei siis ole kuulunut.
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    Määkin tilasin tuolta renkaat,visaa vingutin,tilausvahvistus tuli seuraavana päivänä,renkaat tuotiin kuus työpäivää myöhemmin kotiovelle.
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tilasin tuolta pari rengasta, nopeesti tulivat ja oikeaa merkkiä ja kokoa. Maksoin tilisiirrolla, suosittelen.
     
  20. herrakani

    herrakani 1st gear

    Mulle tuli eturenkaat eilen, ja varmaan huomenna sitten takarenkaat. Ihan oikeaoppiselta näyttää. Mustia ja pyöreitä ovat.
     

Kerro tästä muillekin!