http://www.rengas-online.com

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja enochian, 3.2.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei tuo nyt ihan halvimmasta päästä ole.
    Meilikyselyssä T:mi Auto ja rengashalli Tampereella lupasi 225 / 75 R15 kummit,
    vanteellevaihtoineen 308e Eivät tosin maininneet merkkiä.
     
  2. lehmikangas

    lehmikangas 1st gear

    Olinkohan väärässä kun luulin että sinne ei saa yhteyttä. Sain tänään sähköpostilla vastauksen helmikuussa 2005 esittämääni kysymykseen.. Tai no, ainakin jotain vastasivat.
     
  3. Blazer-83

    Blazer-83 1st gear

    Mä tilasin kans sieltä käyttökiesiin 215/40R17 halvimmat mitä oli, jokkut TNG star performerit, 75€/kpl.
    Maksoin tilisiirrolla ja jäin jänskään että kuis käy. No vahvistus tuli ja 5 päivän jälkeen kysyin millos aavistelisivat toimitusta niin loppujenlopuks sit 8 päivää tilauksen jättämisestä meni. Ja hyvät on ollu, allelaitto oli 40€ juttu. Varmaan tilaan toistekkin ! Kattelin nakkeja tasapainokoneessa, eihän ne tarvinnu kun mitättömät puntit ja oli IHAN pyöreet kun ne siinä masiinassa pyöri. Et ei paskempaa plaatua sit kuitenkaan. Hiljaset ajella ja pitoo nii pirusti.
     
  4. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

    Meikäläisellä tuo firma on toiminut kuin kello(sveitsiläinen) jo kaksi kertaa... Tilaan vielä lisääkin... Kumiahan isoilla miehillä kuluu. :rotfl:
     
  5. mke77

    mke77 Gearhead

    kaveri tilas ja gummit! toimitus hiukan viivästys tosin mut kummit toimitetiin mulle(ja laskun hää makso ite) töihin ett sain kiertää valmiiks vanteille! kun toi kaveri ei asu paikkakunnalla....

    suosittelen...
     
  6. niemikko

    niemikko 1st gear

    nopeemmin ja halvalla saa perusnakit paikalliselta.
    mutta erikoisemmat no 295/50 r15 ja 255/60 r15
    kannatti jo tilata tolta vaikka ei niin erikoiset viä ookkaan liikkeissäkin suomessa ois ollukin valmiina säästö oli kierrolla n:150e
    ja tottakai siinä pariviikkoo menee..
     

Kerro tästä muillekin!