Hudson Hornet eccentric bushing

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Wapiti, 29.9.2022.

 1. Wapiti

  Wapiti 3rd gear

  Mistä olette Hudson-miehet hommanneet alustan osia? Katsuri puuttui vasemman ylätukivarren ja olka-akselin väliseen puslaan, väitti väljäksi. Hankalaksi tilanteen tekee se, että kyseessä on epäkeskopusla jota käytetään ohjauskulmien säädössä. Googlailemalla ei ainakaan ainakaan yleisimmiltä toimijoilta (21st Century, Dale Cooper) löydy. Mahtaako esim. Jason Fischerillä olla tämän tyyppistä osaa?
   
 2. Dahlton

  Dahlton Gearhead

 3. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Eihän siel taida puslaa olla vaan kierre kierteessä liikkuu.Itse koneistutin uusia osia ja noita pulttejakin tehtiin kuusiotangosta uusia.Marjakankaalta ostin nuo yläpään systeemit myös ,kun sattui olemaan hyllyssä.Mulla -46 Hudson.
   
 4. Wapiti

  Wapiti 3rd gear

  Moi, se oli juurikin tuo RareParts RP15427 mikä oli tuossa ebaylinkissä. En näemmä vaan osannut hakea. Nyt tilattu, löytyi vielä vähän halvemmalla. Menee velipojalle Ypsilantiin ja tuolee sieltä jouluna kotiin. Ja tosiaan niin kuin Tapsa sanoo, niin eihän siellä mitään varsinaista puslaa ole, vaikka varaosakirjassa lukeekin tuo "eccentric bushing". Mitenkä se säätö muuten, onnistuiko ihan tavan korjaamossa?
   

Kerro tästä muillekin!