Hummereita muuttomatkalla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 25.4.2004.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  No Helsiongissä noita pöyrii vähän jokanurkalla. Samoin Avalancheja..
   
 2. Länsisatamassa oli joku aika sitten H1 Hummerista vähän pidempi versio Venäjälle menossa.Siinä oli pituutta noin kahden Hummerin verran eli se oli leveyteen nähden aika sopusuhtainen.
   
 3. Karvanoppa-Elvis

  Karvanoppa-Elvis 1st gear

  Oukkei, mulla oli väärä muistikuva... Pitäähän niitä varmaan "vähän" karsia ennenkuin voi pistää kiertoon. Oiskin aika härski semmonen konekiväärillä ja ohjuslavetilla varustettu Humvee. Vois suorittaa oma-aloitteista liikenteenvalvontaa... :smile:
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  Toissaviikolla meni kotkasta venäjälle neljän H1:sen letka, kolme mustaa ja yks harmaa. Kun huomasin niin melkeen ojaan ajoin.
   
 5. coupe 74

  coupe 74 1st gear

  Ei ne mitään liian karuja ole!!!

  ajakoon herkkuperseet vaikka tojotalla :grin:
   
 6. Sleeper

  Sleeper 1st gear

  Niin ajankin, Land Cruiserilla.. :grin:
   

Kerro tästä muillekin!