Hummerin syöttöpumppu?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Swine, 29.7.2005.

  1. Swine

    Swine Gearhead

    Velipoika osti tuollaisen pick-uppiinsa.Ihan silkasta uteliaisuudesta kyselen onko tuolla mitään eroa letukan oman pumpun kanssa?
    Tuoko/viekö tehoa?
    Parempi kuin orkkis vai maanantai päivän tekosia?
     
  2. Kartsu

    Kartsu Double Gearhead

    Joku joskus taannoin mainosti nettiautossa mätää vania lauseella "Hummerin pumppu 250 hp" :eek:
    Paskapuhetta väittäisin. Ei se pelkkä suurempi tuottonen pumppu autosta rakettia tee... pitää varmaan rusnata muitakin tapaukseen liittyviä toimintoja...
     
  3. Swine

    Swine Gearhead

    Tuo 250 heppaa kuulostaa kyllä aika myyntipuheelta.Ehkä joku 5-10% tehonlisäys voisi olla enempi sellainen realistisempi määrä.Tuo pumppu on nyt asennettuna ja eipä broidin pikappi miksikään raketiksi sen avulla muuttunut,eipä sellaista kyllä odotettukaan.
     
  4. timppa

    timppa Gearhead

    Diisselistä ei oikeastaan saa syöttöä lisäämällä, kuin lisää savua. Pitää lisätä ahdin / ahtoja, niin päästään toisille teholuvuille...

    Hummerin pumpussa on ilmeisesti varaa syöttää soppaa myös ahdettuun koneeseen ilman modifiointia.
    Kun taas letukan orkkista pitää muokata tehokkaammaksi.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hummerin pumpussa on vähän isommat männät. Ruiskutus on sen takia hieman nopeampi ja koneen pitäisi olla vähän pirteämpi. Lisäksi syöttöä on vara ruuvata enemmän, jos vaikka sattuisi turbon pistämään.
     

Kerro tästä muillekin!