Hummerin tai muun pienen KA:n tuominen USA:sta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mac, 22.7.2008.

  1. Mac

    Mac Gearhead

    Tulipa tässä mieleen, kun polttoaineetkin on nyt niin halpoja, jos sitä vaikka toisi Hummerin talviautoksi ja nimenomaan H1:en, niin paljonkohan moisen raijaaminen Suomeen maksaisi?
    Onko olemassa jotain firmaa, mikä olisi erikoistunut noiden isompien vekottimien tuomiseen, kun olen kuullut huhuja, että olisi perin ongelmallinen vekotin saada mahtumaan konttiin?
    Onko tuossa H1 jotain tiettyjä vuosimalleja mitkä olisi helpoiten saatavissa kilpien väliin?
    Kaikki muukin inffo kuorkin tuomisesta kiinnostaisi ja hyviä kokemuksia tuojista, jotka toimisivat mahdollisimman pitkälle rahat kouraan ja avaimet käteen periaatteella
     
  2. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Sitä infoa saa, jos lukee noita lukemattoman monia aikaisempia kirjoituksia noista kuorma-autojen tuonneista....
     
  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    H1 menee kontiin kun irroittaa peilit ja karjapuskurin. On noita pari tullut purettua kontista
     

Kerro tästä muillekin!