Hurriganes

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja timuli, 27.3.2004.

  1. timuli

    timuli Gearhead

    Kerroppa itte millon moinen bändi astu sun kuvioihin .Mun muistikuvat alkaa noin vuodesta 1974 jolloin timuli setä meni kouluun.Mutta kyllä vieläkin meinaa vaan tulla tippa linssiin kun bändiä kuulee.
     
  2. AMAZON 68

    AMAZON 68 1st gear

    tais olla vuoden 1996 loppu puolt..
     
  3. Katiska

    Katiska 1st gear

    Mulla on siinä mielessä loistavat vanhemmat että ne on kuunnellu tuota aina ja paljon. Eli ekat kuulohavainnot on vuodelta -79. Ekan kerran itse laitoin levysoittimeen ja "lauloin" täyttä kurkkua mukana oli siinä seitsemän ikävuoden paikkeilla. Varmaan vuonna -86...

    Siitä se lähti.
     
  4. BonneMan60

    BonneMan60 Gearhead

    taisi olla joskus Roadrunnerin julkaisun aikoihin kun olivat keikalla Botnen yhteiskoululla, poket ei päästäneet alaikäisiä sisään joten kiivettiin ikkunan kautta saliin, muutama biisi ehdittiin kuunnella ennen kuin lennettiin pihalle, meno oli äijillä sitä luokkaa että muutaman vuoden Ganes-riippuvuus iski välittömästi !
     
  5. perkele

    perkele Gearhead

    käytiin kattomassa ganesia lammilla vuonna 80ja jotain...... ja tais olla peräti alle kymmenen henkeä kattomassa sitä.tais olla bändi silloin aallonpohjalla vai eikö juntit ymmärtäneet hyvän päälle silloin??
     
  6. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Nuorena jätkänä kontulassa jo vuonna 1972 tuli pyörittyy Remun broidin kanssa ja käytyy niillä himassakin. Kontulan ostarilla äijät heitti yhden ekoista keikoistaan ja se kolahti. Siitä asti mustikkaan juhannuskeikat ja sit ku tuli ikää ni pääs jo kattoo niitä muuallekkin. Cissen toiminta teki vaikutuksen ja basso oli saatava! Myös jenkki auto tietysti piti saada ja ekan ostin 17 vuotiaana ja Remun broidilta Lefalta. Kaikki levyt löytyy mut eniten kuuntelen kahta ekaa. Cisse oli mun Buickissa kyydis joskus 89 tai 90 ja kerroin että tässä lintassa on muitakin kuuluisia basisteja ollu kyydissä. Se oli aika finaalissa jo silloin.. 70 luvun lopulla Cissen Caddy oli jobbarilla puistolassa myytävänä. Käytiin kattomassa mut ei ollu varaa ostaa sitä. Hyvä että on Caddy on nyt hyvässä kodissa.
     
  7. Japi

    Japi 1st gear

    Ensi kosketus Hurriganesiin on vuodelta -73 (ekasta levystä). Kun naapurin isot pojat kuunteli sitä -62 Chryslerista. Mutta ensimmäinen livenä kohtaaminen kesällä -74 Porin kuplahallissa. Siitä sitten seuraavana talvena Luotsinmäen tanssipaikalla ja sitä samaa rataa muutama vuosi.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Remu oli muuten torstaina HyppönenEnbuskessa. Remu on kuningas!!!
    Hee: Kunnanvaltuuston kausi päättyy tänä vuonna...
    Remu: Mitä? Päättyyks se...
     
  9. Mr. Breeze

    Mr. Breeze 1st gear

    Jaha, meikän vanhemmat oli ensimmäisillä treffeillään tuolla Kuplahallin keikalla. Heiltä sainkin ekan Hurriganes-levyni eli Rock `n roll all night long -älpeen. Oikein "tosissani" olen kuunnellut jostain vuodesta 95/96 lähtien.
     
  10. Japi

    Japi 1st gear

    Mielenkiintoista, ei tiedä vaikka olisimme tuttuja vanhempiesi kanssa. Koska ei tuo kuplahalli muutenkaan niin tavattoman suuri ollut.

    Tästä tapahtumasta olen vähän kade (tai paremminkin sinne pääseville). Tuon filmin olen kyllä nähnyt aikoinaan, mutta vähän muistan kuitenkin siitä. Onko se saatavilla jostain, tietääkö joku?
    http://www.saunalahti.fi/espe64/tsemppi.htm
     
  11. towncar

    towncar 1st gear

    70 luvulla oli Hurriganes aika usein Myyrmäen koululla soittamassa. Siellä oli silloin pileet joka perjantai ilta ja meininki oli melkoista ku Hurriganes soitti. Niissä pileissä sain 70-luvun alkupuolella ekan muijan mukaan ihan sänkyyn saakka. Kova pändi. Terveisiä muille, jotka siellä silloin pyöri.
     
  12. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Tais olla 90-luvun loppupuolella, kun muutenkin tällanen musiikki alko tulla kuvioihin mukaan.
    Livenä en oo ikinä nähny :sad:
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    Poikkeaa vähän aiheesta mutta vähän nostalgiaa: Isra ry:n nykyinen talli Imatran "kuplahalli" on -70 luvulla valmistuttuaan ollut esiintymiskäytössä ja joskus -70 luvun alkupuolella Hurriganesin huippuaikoina he ovat esiintyneet ko. hallilla. Lisäksi paikalla on kuulemma esiintynyt myös Monkees!
     
  14. juhnis

    juhnis 3rd gear

    Joo, sehän oli Hurriganesin kulta-aikaa teiskontiellä TEKUlla joskus 70-luvun lopulla ja sit myöhemmin Kalevan Yhteiskoulussa, liekö ollut jo 80-luku ? Nämä muistot siis Tampereelta, täsmentäkää jos muistatte paremmin?
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Itellä ( vm. 1970 ) on 9 v. vanhemoi sisko joka oli kova Hurriganes fani nuorena. Ala-asteella kun meillä oli musiikkitunneilla levyraati, niin meikäläisellä oli aina Roadrunner tai Hotwheels kasetti mukana luokkakaverien suureksi riemuksi ! Viimeviikolla tuli polteltua omista Ganes`suosikeista kokoelma kesän cruisailuihin. On muuten ollut pirun hyvät saundit jo `70 luvulla, kestää vertailun mihin vaan ison maailman bändiin.
     
  16. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Tuli sanottua että kaikki levyt on.. No nii olikin ja melkein kaikki ne melkein viel onkin. Exälle soitin ja kysyin vanhan kokoelmani perään. Pitäköö akka levyt. Edelleen löytyy ceedeenä kaikki paitsi Blue Suede Shoes ja Good Morning Little School Girl mitkä mul oli sinkkuna ja ei niit vieläkään muina oo julkaistukkaan?
     
  17. Hexa

    Hexa 1st gear

    Hävettää sanoa, etttä vasta joskus vuonna ´85 tajusin, että mitä Ganes edes on. Siitä se sitten välillä levisi melkein käsiin, nimittäin c-kasetit levisi. Jos jollain on hyvät levyt mp3:sina olemassa, niin mulle saa laittaa tulemaan. Olisin enemmän kuin kiitollinen. Tällään samalla kertaa jotain sopivaa tulemaan, jos näissä varastoissa jo jotain sopivaa on (vähän, toistaiseksi). Tekisi myös mieli saada Ouluun semmoinen epävirallinen cruising aikaiseksi edelleen, joten vapaaehtoisia uhrautujia kuulostelen edelleeen...
     
  18. Mr. Breeze

    Mr. Breeze 1st gear

    Blue Suede Shoes ja Good Morning Little School Girl on julkaistu cd:llä 25 Golden Greats, eli sillä vanhan kokiksen cd-versiolla.
     
  19. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Thanks Mr Breeze!
     
  20. Mr. Breeze

    Mr. Breeze 1st gear

    No problemo! :cool:
     

Kerro tästä muillekin!