huutokaupat.com

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja moottori-hannu, 18.7.2016.

 1. mjm2

  mjm2 2nd gear

  Oisko jo seuraavalla omistajalla myynnissä vanhoilla kuvilla. Projektin suuruus hyppää noissa alkuinnostuksen jälkeen aika pian silmille..
   
 2. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Aika Heppoisesti käytät "solmussa"-käsitettä. Kuvien perusteella toi "joitakin klommoja on lähempänä, kun "solmussa". Ainakin mun mielestä.

  Enkä tunne myyjää/myyjiä, tai ole muuten mitenkään kytköksissä, jos kommenttini siltä vaikutti;)
   
 3. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Jonkun pitäisi koostaa Suomi - huutokaupat.com - Suomi sanakirja.
  Tässä pari korjausta myyntiteksteihin:

  "Kohde ei ole ollut toimestamme perusteellisessa tarkistuksessa joten mahdollisista piilovioista ei ole tietoa." = Moottorilla ajettu kelkkakisassa ilman öljyjä ja runko hypitty kieroksi. Siksi jouduimme laittamaan tämän huutokaupattavaksi.

  "Pensiinin vaihdon sekä puhdistuksen jälkeen toden näköisesti käynnistyy ja kulkeekin."
  = Moottori räjähti Daytonassa kesällä 1976. Siksi jäi seisomaan. Nyt ruostunut korjauskelvottomasti jumiin. Siksi jouduimme laittamaan tämän huutokaupattavaksi.

  Tuohon Thunderbirdin "jotakin klommoja sekä naarmuja" mainintaan lisäisin, jos olisin myyjänä, "Etukulma kolaroitu".
   
  Muokattu: 29.3.2021
  SK-, Stang_81 ja viikinki75 tykkäävät tästä.
 4. SK-

  SK- 1st gear

  No joo, ehkä aika vahva ilmaus toi sana 'solmussa'. Silti onhan tuossa kuitenkin puskuri, maski, valo sekä konepelti kärsinyt aika näkyvät vauriot. Mihin lie törmätty.
   
 5. Petri R.

  Petri R. Gearhead

  Muokattu: 7.4.2021
  malvasto tykkää tästä.
 6. Weijari

  Weijari 3rd gear

  Aika hyvin oli tässä casessa asiat ns. luettu ilman sanakirjaakin, jos katsoo lopullista kauppahintaa.

  Toi Espada taas voi jo Suomihistoriansakin takia olla yllättävä ruostemiina ja hinta on jo noussut svääreihin, jos siis ostopäätös pitäisi tehdä pelkän kertoman perusteella kuvista katsomalla. Tietty jos on käyty paikanpäällä ""potkimassa" voi hyvinkin olla vielä hintansa väärti.
   
 7. Scuderia Gungko

  Scuderia Gungko 3rd gear

  Luultavasti pelkkä tsoukki. Voihan tuo olla laskelmoituakin, joku pian innostuu kun luulee että kyseessä on Suomi-auto.
   
 8. Petri R.

  Petri R. Gearhead

  Voi ollakin. Vielä kun olisi ollut mustat L-alkuiset kilvet niin olisin mennyt jo sekaisin :D

  Huvikseni kattelin, mitä maksaa ja miten ylipäätään löytyy tuollaiseen Lamborghiniin osia vaikka ebaystä. Veikkaan että polku vanhojen Lamborghinien harrastajaksi ei käy ainakaan vanhojen Chervolettien kautta.
   
  MJF ja isalmela tykkäävät tästä.
 9. leemu

  leemu 3rd gear

 10. XJR

  XJR 2nd gear

  Onhan ne kauhean näköisiä, kuten 350/400GT, Islero, Miura, Jarama, Diablo, Murchielago....kamalia.
   
  isalmela ja Inlinee tykkäävät tästä.
 11. leemu

  leemu 3rd gear

  On.
  400gt on jotenkin siedettävä, muut on ihan jäätävän kamalia:odroll:
   
 12. XJR

  XJR 2nd gear

  Asia selvä. Marcello Gandini elää vielä. Hänelle kannattaisi soittaa ja antaa noottia. Suunnitellut lähes kaikkien noiden jätekasojen muodot ja monen muunkin.
   
  Muokattu: 7.4.2021
  isalmela tykkää tästä.
 13. Scuderia Gungko

  Scuderia Gungko 3rd gear

  Kun noiden vieressä seisoo niin eipä niistä voi olla pitämättä.
  [​IMG]
   
 14. Jouni_K

  Jouni_K Gearhead

 15. -71 MoPar

  -71 MoPar 3rd gear

  Makunsa kullakin, samoin kauneus on katsojan silmässä , vanhan sanonnan mukaan. Mun kokemuksen ja järjen mukaan molempien hinnat ihan kohdillaan. Ostajasta kaikki on aina ylensä kallista , mutta äkkiä katsellen tossa T-birthissä on paljon hyvääkin ja johan siihen rahdit ja tullit + alv tekee puolet kauppahinnasta. Jos tuntuu kalliilta ja on tollaista etsimässä niin ei kun lähtee opintomatkalle ison veden taakse , saataa mennä jo toi auton hinta matka kuluihin.
  Ja mitä taas tulee Lamboon , niin on varmaankin Suomen ellei Euroopan halvin tällä hetkellä. Töitä tietysti vielä on ja rahaa palaa ennen kuin valmis, mutta on tossa jo paljon tehtykin kone kävi nätisti ja peltityöt pitkälti tehty , sisustat pientä viimeistelyä vailla . Kun auto on valmis ei ihan halvalla tarvitse myydä , valmistus määrä kuitenkin niin pieni , että aina jostain päin maailmaa löytyy ostajia.
  On vain minun mielipiteeni ja jokaisella on oma näkemyksensä asioihin .
   
 16. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Se on silleen että keskustelupalstan voi lopettaa turhana jos keskitytään ainoastaan faktoihin. Sen sijaan mielipiteitä vatvomalla päästään pitkälle.
  Tosin esim tuollaisesta Miurasta haaveileminen paariatasolla on tyhtä turhaa kuin haaveilla sp-yhdynnästä Julia Roberts'in kanssa.
   
  cdv70 tykkää tästä.
 17. leemu

  leemu 3rd gear

  Piirustelkoon mitä tykkää, en minä taida kuulua potentiaaliseen ostajakuntaankaan, joten ei kai mielipiteelläni ole siinä suhteessa merkitystä:D
  Onhan noille tunnustusta siinä mielessä annettava, että monet mallit ovat muotoilussa huomattavasti aikaansa edellä. Eikä tuollaisesta V12 koneesta kuudella sivuimulla ole ainakaan visuaalisesti poikkipuolista sanaa sanottavana.
   
 18. f34

  f34 Gearhead

  Niin mullakin.
   
 19. -71 MoPar

  -71 MoPar 3rd gear

  Toi Espada taas voi jo Suomihistoriansakin takia olla yllättävä ruostemiina ja hinta on jo noussut svääreihin, jos siis ostopäätös pitäisi tehdä pelkän kertoman perusteella kuvista katsomalla. Tietty jos on käyty paikanpäällä ""potkimassa" voi hyvinkin olla vielä hintansa väärti.[/QUOTE]

  Olisko joku sitten käynyt potkimassa renkaita , kun hinta nous noin tuplaks "Weijarin" arvelusta. Uskon Espadan lähtevän Italian suuntaan , jos edes hyväksyvät hinta tarjousta.
  Ylin huuto 45 050€
   
 20. Bowtie

  Bowtie Gearhead

  Pakko myöntää että en itsekään automaattisesti pidä autoa kauniina vain sen takia että merkki on Lamborghini, tuo Espada on kyllä ulkomuotoilultaan aika kammotus. Ei ole kyllä Jaramakaan erityisen kaunis, ja olen siinäkin vastarannankiiski että en pidä kaikkien ylistämää Miuraa järin onnistuneena. Joo okei, se on alansa pioneeri joka tavallaan määritteli keskimoottorisen V12-superauton, mutta muotoilultaan se on peräpäästään todella raskaan näköinen. Uudemmista en ole koskaan pitänyt Murcielagosta, sen seuraaja Aventador on paljon onnistuneempi joka suunnalta katsottuna.
   

Kerro tästä muillekin!