huutokaupat.com

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja moottori-hannu, 18.7.2016.

 1. Petri R.

  Petri R. Gearhead

  Lamborghinien muotoilu on ollut iän kaiken varsin radikaalia, koska kyse on äärettömästä design/luxustuotteesta. Kun muotivirtaukset vuosikymmenten kuluessa muuttuu, niin vanha muotoilu alkaa helposti näyttää vielä hullummalta. Onko muutos parempaan vai huonompaan, on sitten nimenomaan makuasia. Tuommonen Espada olis hauska nähdä joskus livenä ja ottaa edes kylmät tyypit ratin takana, mutta ei sen paikka ole minun tallissa niin kuin ei ole kalliiden shampanjoidenkaan.
   
  isalmela tykkää tästä.
 2. Mac

  Mac Gearhead

 3. XJR

  XJR 2nd gear

 4. budweiser

  budweiser Gearhead

  Jösses että osaakin olla ruma, aivan kuin Lancian laihempi sisko.
   
 5. XJR

  XJR 2nd gear

  [​IMG]
  Tämäkö se kamala Lancia?
   
 6. budweiser

  budweiser Gearhead

  Lanciahan on tästä pariskunnasta se sopusuhtaisempi osapuoli
   
 7. mjm2

  mjm2 2nd gear

  isalmela tykkää tästä.
 8. SK-

  SK- 2nd gear

 9. Scuderia Gungko

  Scuderia Gungko 3rd gear

  Tässä ei taas voi oikein vetää kuin kyynistä hymyä naamaan. Meno on kuin hiekkalaatikolla; kaikki itselle vieras pitää rientää haukkumaan rumaksi, elävästi tulee mieleen se kuinka naapurin Timo huusi tarhassa kuin tapettava ja räkä valui nenästä kun täti pakotti syömään raparperikiisselin loppuun.

  Ja ei, Miura ei ollut mikään pioneeri, se oli joutsenlaulu, jonka Gandini piirsi työnimellä "maailman viimeinen kaunis urheiluauto". Se oli jo esiteltäessä vanhentunut, eräänlaista tekotaiteellista shittiä jonka jälkeen voitiin keskittyä puhtaasti funktionaaliseen Countachiin.
   
  Muokattu: 4.5.2021
 10. isalmela

  isalmela Gearhead

  Kaikki vehkeet joihin ei rahat ja/tai uskallus riitä, on helpompi tuomita rumaksi kuin myöntää faktat :D Minä olen koittanut tuijottaa vaikka kuinka pitkään ystävälläni myynnissä olevaa autoa (1970 Jaguar XJ6). Ei se ole vieläkään rumaksi muuttunut, en minä sitä silti uskalla ostaa :confused: Miura on oikeasti hieno!
   
 11. bathory

  bathory 3rd gear

  Ei mee autoni nettiautossa kaupaksi, niin mietin, että kokeilis tätä sivustoa. Mutta siis ostaja saa halutessaan peruuttaa kaupan? En kyllä sellastakaan jaksaisi.
   
 12. -71 MoPar

  -71 MoPar 3rd gear

  Minun käsityksen mukaan , ostaja saa perua kaupan siinä tapauksessa , että tavara ei ole ilmoituksen mukainen, elikä siinä on vika tai vikoja joita ei ole ilmoituksessa mainittu. Jos olet ilmoittanut kaikki autossa olevat viat ja kuvannut virheet niin korkeimman tarjouksen tehnyt on velvollinen lunastamaan huutamansa tuotteen , tai joutuu maksamaan purkurahaa.
  Olen myynyt muutamia autoja huutokaupat.com sivun kautta , en ole saanut mitään huippuhintaa mutta kuitenkin kauppa toteutunut melkein siihen hintaan mitä olin ajatellutkin ja nopeasti kaupaksi ilman vaihtoa ja rahat tilille.
   
  SK- ja bathory tykkäävät tästä.
 13. Ace66

  Ace66 3rd gear

 14. -71 MoPar

  -71 MoPar 3rd gear

  [​IMG] Cadillac Serie 62, 1959, 6.4 l, Bensiini, 130000 km, Pomarkku - Huutokaupat.com
  Laitetaan nyt tänne kun satuin mukavasti huomaamaan , on työmaata hitsattavaa kaikki vanhan caddyn vakio kohdat . Pisteosat ja yleensä cromit kohtuu käyttö kuosissa , sisustat saa laittaa uusiks . Mutta vielä hinta ihan kohtuullinen , ei noita löydy ilmaiseksi mistään. Ja kun käyttöentisöi niin saa kivan cruisailupelin.
   
  isalmela tykkää tästä.
 15. -71 MoPar

  -71 MoPar 3rd gear

  [​IMG]
  Korkein huuto 17050€ , onnittelut voittajalle , on kyllä hieno auto ja kunnoltaan harvinainen,
   
  Dataviilaaja ja isalmela tykkäävät tästä.
 16. -71 MoPar

  -71 MoPar 3rd gear

  Cadillac huudot päättyivät hintaan 13250€ , en tiedä päätyykö kauppaan vai ei myyjä ratkaisee .
  Sääntöjen mukaan korkeinta huutoa ei tarvitse hyväksyä , ellei se ole ylittänyt myyjän asettamaa hintarajaa, mutta myyjä saa hyväksyä jos tyytyy tarjottuun hintaan.
   
 17. -71 MoPar

  -71 MoPar 3rd gear

  malvasto tykkää tästä.
 18. isalmela

  isalmela Gearhead

 19. matti R

  matti R 2nd gear

  Tarjous hyväksytty.
   
  isalmela tykkää tästä.
 20. Nupa

  Nupa Gearhead

  Käkkylän JMP-59 13 250 € tarjous hylätty, Impalan 17 050 € vielä makustellaan...
   

Kerro tästä muillekin!