huutokaupat.com

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja moottori-hannu, 18.7.2016.

 1. karivanner1

  karivanner1 2nd gear

  SIllä maksulla saadaan tasattua huutokauppa.comin velottamaa välityspalkkiota
   
  musta pässi tykkää tästä.
 2. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Se on tosiaan ihan vittuilua ja lisäkatteen haalimista. Sitä perusteltiin että autosihteeri ”joutuu” tekemään paperitöitä sen kaupan jälkeen. Kysyin eikö sille sihteerille makseta muuten palkkaa vai saako se sen toimitusmaksun?

  Aikoinaan asiakas tuli ostamaan autoa liikkeestä ja kerroin tästä maksusta ni asiakas sanoi että hänellä kun on se oma toimitusmaksu tästä vaihtoautosta vähän isompi niin Te olette maksupuolella kun kaupat tehdään. Totesin että mitäs minä sitä keräämään. Enkä tainnu sen koommin sitä keltään periä paitti uusien autojen kohdalla. Kyllä siitä kysyttiin talon puolelta mutta sanoin että asiakas tuo sen verran rahaa taloon että kestää olla toimitusmaksua ottamatta.
   
  deeäxä, Roberto ja isalmela tykkäävät tästä.
 3. multsi

  multsi 2nd gear

  Paljon tuo sivusto vetää fiitä kun kaupat sitä kautta syntyvät? Useimmilla tuotteilla nouto on ilmainen kuitenkin. Ainakin muilla kuin autoilla ja osalla autoistakin.

  Sanoisin kyllä, että ainakin oikeassa autokaupassa piilokustannukset kannattaa leipoa tuotteen hintaan.

  Jos olen ostamassa autoa, tuote tarkastettu ja hinta sovittu, ja jos siinä vaiheessa kun papereita tehdään, ja päälle lätkäistään 150e rekisteröintimaksu, niin luultavasti kaupat keskeytyvät siihen.
   
  juko7 ja deeäxä tykkäävät tästä.
 4. MudMax

  MudMax Gearhead

  https://huutokaupat.com/ilmoittajaksi
   
  isalmela tykkää tästä.
 5. dart -66

  dart -66 Gearhead

 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Tämä lienee niitä ainoita asioita joissa paaria-luokkaan kuuluminen auttaa. Ei ole sellaisia rahoja että pääsisi edes liikkeeseen sisään puhumattakaan että sieltä jonkun rakkineen investoisi.
   
 7. palotila

  palotila 3rd gear

  Vanha vanha vitsi 70 luvulta. Ns. hevosharrastus piireihin kuuluva mies oli vaihtanut autoa. Se sattui kuitenkin hajoamaan parin päivän päästä. Naapuri tiedustelee että mikä petti: ”Hai, Rinta-Jouppi”.
   
 8. pantera

  pantera Double Gearhead

  Dealer fee, documentation fee, tax, tag and title fee..financing waiver fee
  Rintajuoppo on käyny kattomassa ameriikasta mallia miten pisnestä tehään
   
  juko7 tykkää tästä.
 9. bathory

  bathory Gearhead

  Aina kiroan ihmisiä kun laittavat huutokaupat.comiin nolla lähtöhinnalla, ja sitten eivät myy. No nyt laitoin itse sinne ekan kerran auton myyntiin. En itse ainakaan löytänyt miten sinne lähtöhinnan saisi laitettua. Kysyttiin vaan, että paljonko olisi tavoite saada autosta.

  Mutta vuosi sitten koitin kans laittaa. Olin ilmoitanut kaikki auton viat, ml.reikä kuskin penkissä. Sieltä tulee sitten viesti, että tarttee olla kuva siitä reiästä. En jaksanut sitten sillä haavaa enempää. Mutta nyt koitin uusiks. Otin valmiiks paljon kuvia ja kaikki koitin luetella.
  No parin päivän päästä tulee maili, että et omista tätä autoa, jota yrität myydä. Anteeksi vaivannäkösi.
  Vastasin, että omistan kyllä autoni. Sit ne oli vaan et ok, ja myyntiin paukahti.
   
 10. mjm2

  mjm2 2nd gear

  Ei sinne saa laitettua lähtöhintaa. Huutokaupat määrittää sen itse.

  Sitä en tiedä että miten joillain on kuitenkin valmis lähtöhinta, esim "3500€, ja eniten tarjoavalle"?
   
 11. karivanner1

  karivanner1 2nd gear

  Höpö höpö. Sen voi kyllä ihan laittaa sellaiseksi kuin haluaa. Ohjeissa:

  "Mikäli lähtöhintaa käytetään, suosittelemme sen käyttämistä siten, että samanaikaisesti käytetään ”Myydään eniten tarjoavalle” -vaihtoehtoa, jolloin myyjä sitoutuu myymään kohteen lähtöhinnan ylittäneen viimeisen hyväksytyn tarjouksen tekijälle. Muussa tapauksessa emme suosittele lähtöhinnan käyttämistä, ellei kyseessä ole erityisen vaikeasti hinnoiteltavissa oleva kohde. Lähtöhintaisiin kohteisiin ensimmäiset tarjoukset tehdään usein juuri ennen kohteen huutokaupan päättymistä ja näin ollen kilpailu kohteesta voi jäädä vähäiseksi.
   
 12. Hukka86

  Hukka86 2nd gear

 13. karivanner1

  karivanner1 2nd gear

 14. Folkke West

  Folkke West 1st gear

 15. SK-

  SK- 2nd gear

  Ainakin näin se onnistuu: jos et esim. hyväksykään viimeistä tarjousta myynnissä olevasta kohteestasi, niin sen voi laittaa uudelleen myyntiin 'myydään eniten tarjoavalle' ja lähtöhinnaksi tulee sama kuin viimeksi tarjottu.
   
 16. Turbiini

  Turbiini Gearhead

 17. muulivaunu

  muulivaunu 1st gear

 18. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  ^Mikähän tuossa kupla-farmarissa mättää kun on vähintään kerran vuodessa myynnissä jossain?
   
 19. Artsi Bunker

  Artsi Bunker 2nd gear

 20. CCZ28

  CCZ28 Gearhead

Kerro tästä muillekin!