huutokaupat.com

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja moottori-hannu, 18.7.2016.

  1. karivanner1

    karivanner1 2nd gear

    SIllä maksulla saadaan tasattua huutokauppa.comin velottamaa välityspalkkiota
     
    musta pässi tykkää tästä.
  2. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Se on tosiaan ihan vittuilua ja lisäkatteen haalimista. Sitä perusteltiin että autosihteeri ”joutuu” tekemään paperitöitä sen kaupan jälkeen. Kysyin eikö sille sihteerille makseta muuten palkkaa vai saako se sen toimitusmaksun?

    Aikoinaan asiakas tuli ostamaan autoa liikkeestä ja kerroin tästä maksusta ni asiakas sanoi että hänellä kun on se oma toimitusmaksu tästä vaihtoautosta vähän isompi niin Te olette maksupuolella kun kaupat tehdään. Totesin että mitäs minä sitä keräämään. Enkä tainnu sen koommin sitä keltään periä paitti uusien autojen kohdalla. Kyllä siitä kysyttiin talon puolelta mutta sanoin että asiakas tuo sen verran rahaa taloon että kestää olla toimitusmaksua ottamatta.
     
    deeäxä, Roberto ja isalmela tykkäävät tästä.
  3. multsi

    multsi 2nd gear

    Paljon tuo sivusto vetää fiitä kun kaupat sitä kautta syntyvät? Useimmilla tuotteilla nouto on ilmainen kuitenkin. Ainakin muilla kuin autoilla ja osalla autoistakin.

    Sanoisin kyllä, että ainakin oikeassa autokaupassa piilokustannukset kannattaa leipoa tuotteen hintaan.

    Jos olen ostamassa autoa, tuote tarkastettu ja hinta sovittu, ja jos siinä vaiheessa kun papereita tehdään, ja päälle lätkäistään 150e rekisteröintimaksu, niin luultavasti kaupat keskeytyvät siihen.
     
    juko7 ja deeäxä tykkäävät tästä.
  4. MudMax

    MudMax Gearhead

    https://huutokaupat.com/ilmoittajaksi
     
    isalmela tykkää tästä.
  5. dart -66

    dart -66 Gearhead

  6. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Tämä lienee niitä ainoita asioita joissa paaria-luokkaan kuuluminen auttaa. Ei ole sellaisia rahoja että pääsisi edes liikkeeseen sisään puhumattakaan että sieltä jonkun rakkineen investoisi.
     
  7. palotila

    palotila Gearhead

    Vanha vanha vitsi 70 luvulta. Ns. hevosharrastus piireihin kuuluva mies oli vaihtanut autoa. Se sattui kuitenkin hajoamaan parin päivän päästä. Naapuri tiedustelee että mikä petti: ”Hai, Rinta-Jouppi”.
     
  8. pantera

    pantera Double Gearhead

    Dealer fee, documentation fee, tax, tag and title fee..financing waiver fee
    Rintajuoppo on käyny kattomassa ameriikasta mallia miten pisnestä tehään
     
    juko7 tykkää tästä.
  9. bathory

    bathory Gearhead

    Aina kiroan ihmisiä kun laittavat huutokaupat.comiin nolla lähtöhinnalla, ja sitten eivät myy. No nyt laitoin itse sinne ekan kerran auton myyntiin. En itse ainakaan löytänyt miten sinne lähtöhinnan saisi laitettua. Kysyttiin vaan, että paljonko olisi tavoite saada autosta.

    Mutta vuosi sitten koitin kans laittaa. Olin ilmoitanut kaikki auton viat, ml.reikä kuskin penkissä. Sieltä tulee sitten viesti, että tarttee olla kuva siitä reiästä. En jaksanut sitten sillä haavaa enempää. Mutta nyt koitin uusiks. Otin valmiiks paljon kuvia ja kaikki koitin luetella.
    No parin päivän päästä tulee maili, että et omista tätä autoa, jota yrität myydä. Anteeksi vaivannäkösi.
    Vastasin, että omistan kyllä autoni. Sit ne oli vaan et ok, ja myyntiin paukahti.
     
  10. mjm2

    mjm2 3rd gear

    Ei sinne saa laitettua lähtöhintaa. Huutokaupat määrittää sen itse.

    Sitä en tiedä että miten joillain on kuitenkin valmis lähtöhinta, esim "3500€, ja eniten tarjoavalle"?
     
  11. karivanner1

    karivanner1 2nd gear

    Höpö höpö. Sen voi kyllä ihan laittaa sellaiseksi kuin haluaa. Ohjeissa:

    "Mikäli lähtöhintaa käytetään, suosittelemme sen käyttämistä siten, että samanaikaisesti käytetään ”Myydään eniten tarjoavalle” -vaihtoehtoa, jolloin myyjä sitoutuu myymään kohteen lähtöhinnan ylittäneen viimeisen hyväksytyn tarjouksen tekijälle. Muussa tapauksessa emme suosittele lähtöhinnan käyttämistä, ellei kyseessä ole erityisen vaikeasti hinnoiteltavissa oleva kohde. Lähtöhintaisiin kohteisiin ensimmäiset tarjoukset tehdään usein juuri ennen kohteen huutokaupan päättymistä ja näin ollen kilpailu kohteesta voi jäädä vähäiseksi.
     
  12. Hukka86

    Hukka86 2nd gear

  13. karivanner1

    karivanner1 2nd gear

  14. Folkke West

    Folkke West 1st gear

  15. SK-

    SK- 2nd gear

    Ainakin näin se onnistuu: jos et esim. hyväksykään viimeistä tarjousta myynnissä olevasta kohteestasi, niin sen voi laittaa uudelleen myyntiin 'myydään eniten tarjoavalle' ja lähtöhinnaksi tulee sama kuin viimeksi tarjottu.
     
  16. Turbiini

    Turbiini Gearhead

  17. muulivaunu

    muulivaunu 1st gear

  18. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    ^Mikähän tuossa kupla-farmarissa mättää kun on vähintään kerran vuodessa myynnissä jossain?
     
  19. Artsi Bunker

    Artsi Bunker 2nd gear

  20. CCZ28

    CCZ28 Gearhead

Kerro tästä muillekin!