huutokaupat.com

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja moottori-hannu, 18.7.2016.

 1. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead


  Siihen täytyy saada mukaan joustoja ja paikallista sopimista.
   
 2. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Oletus kuitenkin on että ajoneuvo on poistettu rekisteristä ja se on edelleen edellisen omistajan nimissä.
  Ostaja saa matkaansa ympäristöviranomaisen lausunnon ajoneuvon haltuunotosta.
  Ajoneuvo myydään ensisijaisesti varaosiksi. Mahdollisesta uudelleenrekisteröinnistä ja siitä koituvista kustannuksista ja velvoitteista vastaa uusi omistaja eikä kaupunki ota asiasta vastuuta. Takuita uudelleenrekisteröimisen mahdollisuuteen ei myöskään anneta.
  Ajoneuvosta ei ole papereita eikä avaimia.

  Veikkaan, että omistaja ei suhtaudu kovinkaan myötämielisesti papereiden tai avaimien kyselijöihin. :poff:
   
  Hai tykkää tästä.
 3. Hai

  Hai Double Gearhead

  Ihan vakuuttuneeksi en tullut siitä, että Salon kaupungilla olisi oikeudet myydä tuota autoa.
  Joskus ennen Poliisin ja Tullin huutokaupoista sai voittaja paperin, että on ko. kohteen laillinen omistaja. Mitenhän tässä?
  Avaimet ei paljoa jännitä, kun kaikki lukot tuohon saa yhteensä luokkaa 30€.
  Joku voimapaperi olis kyllä hyvä.

  Sitten vielä, onko se oikeasti manuaali, vai onko sekin asia tarksitamatta, kun ovet ei aukea?
   
  viikinki75 tykkää tästä.
 4. paja1

  paja1 Gearhead

  3 sekunnin googlauksella selviää että tuo vette on pakkokeinolla otettu kaupungin haltuun ongelmajätteenä. Prosessi alkanut 2016.
   
 5. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Googlaamisen neljännen sekunnin kohdalla kävi itselleni ilmi, että tontti näyttää siltä ettei siinä ole tällä vuosituhannella juurikaan asuttu ja autojen haltuunotto on alkanut moottorisahan käynnistämisellä.
   
 6. Jos on tuontiauto eikä ollut rekisterissä onko verot ja tullit maksettu,varaosiksi.
   
 7. mjm2

  mjm2 3rd gear

 8. 383

  383 Gearhead

  muistakseni sai ilman teippejä ne oli sitten auton mukana jos halusi laittaa
   
 9. multsi

  multsi 2nd gear

  Vetten omistajuudessa oli ilmeisesti jotain epäselvää, ja nyt vedetty sen takia pois myynnistä, kuten ilmoituksessa lukee.

  Musta on alkanut tuntua, että tämä sivusto on ehkä paras paikka, jos haluaa ostaa jonkun perus edullisen käyttöauton halvalla autoliikkeestä. Nuo kun laittavat huutokauppaan vehkeitä mitä on heille tuotu vaihdossa, ja joista eivät ole maksaneet juuri mitään hyvitystä, niin sitten laittavat ne nollan euron lähtöhinnalla eniten tarjoavalle. Hinnat jäävät usein paljon alhaisemmiksi mitä nettiautossa esim yksityiset pyytävät. Ja nettiautostakin oikeasti hyvät ja halvat viedään heti, ja siellä roikkuu ne samat sitten viikoista kuukausiin, mitä kukaan ei halua. Tuo sivu ei vaadi edes samanlaista kyttäämistä ja hakuagenttia, että pitäisi heti iskeä kiinni.

  Yksityiset näyttävät tuollakin usein hylkäävän korkeimman tarjouksen, vaikka ainakin omasta mielestäni olisi ollut usein syytä hyväksyä. Tällä viikolla oli myytävänä -83 1.6 katsastamaton suht siisti, mutta ruosteessa kuitenkin oleva Corolla, josta tarjottiin 3600€, eikä riittänyt. Toivotan lämpimästi onnea korkeamman tarjouksen metsästämisessä.
   
  viikinki75 ja SARKERI-71 tykkäävät tästä.
 10. karra

  karra Double Gearhead

  Ostin vuonna 2014 ML320 mersun, oli sellainen kuin piti. Osatuonti Felken omistajan vaimon käyttis. Olen seurannut saittia koko aika ja aika halvalla käyttiksiä menee kaupaksi, no onko ne hintansa väärtejä....

  Minulla oli viime viikolla voittava huuto C2 Vettestä mutta eivät myyneet, prkl. Muutama vko sitten Triangle myi bobbyewing-SL mersun about puoleen hintaan kaverilleni, siksi ajattelin että Corvette cabrio olisi oikeasti myynnissä mutta ei ollutkaan.
   
 11. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Joskus aiemmin kun seurasi aktiivisemmin huutokaupat.commia, niin en menisi sanomaan että sieltä edullisemmin käyttöautoja saa kuin liikkeestä tai yksityiselta. Tottakai, joskus napsahtaa kohdalleen ettei ole turhaa kilpahuudantaa. Muutamaa autoa sieltä ostattelin aikaisemmin, niin niiden hinnat alkoi aika nopeasti nousta korkeammaksi kuin mitä olisi ollut järkevämpi maksaa.
  Eikä sieltä liikkeetkään myy autoja edullisesti, vaikka huutokauppa olisi päättynyt ostajalle suotuisasti. Tässä tuttu voitti huutokaupan kahdesti, ensimmäisellä kerralla summa oli enemmän ja silloin liike ei hyväksynyt hintaa. Toisella kerralla joutui hyväksymään halvemmn hinnan, samalle ostajalle. Ja huutokauppahinnaksi kumpikin oli järkevä, ei mitenkään liian alhainen.
   
 12. north

  north Gearhead

  Onkohan tää jo viides vai jo kuudes kerta kun myydään eniten tarjoavalle ja lähtö hinta on aina sama 7000€.
  https://huutokaupat.com/3808274/cadillac-deville-dts-2007
  Niin on tuolla muutama muukin auto samallalaisella ilmoituksella et parin päivän välein myydään eniten tarjoavalle.
   
 13. -71 MoPar

  -71 MoPar Gearhead

  Jos ei ole tullut yhtään tarjousta ilmoitettuun päättymis aikaan mennessä , niin voi laittaa uudelleen myyntiin, ja toivoa että saa pohjahinnan päälle edes yhden tarjouksen , ja kun saa auto on myytävä sillä jos ei muuta tarjota. Pari kertaa on mahdollista yrittää , jos ei mene niin lähtöhintaa pitäisi laskea.
   
  three hundred tykkää tästä.
 14. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Mua kyllä hämää aina tämä teksti:

  Auto ei ole ollut toimestamme teknisessä kuntotarkastuksessa eikä kaikkien varusteiden toimivuutta ole testattu. Siinä saattaa olla piileviä vikoja, joita koeajolla emme havainneet.

  Saattaa olla kunnon rahareikä, jos paljon laitettavaa. En tosin tiedä tuon mallisn osien hintoja. Voi olla halpojakin.

  Itellä ollut ainoastaan yksi 2000-luvun auto, ja se oli suunnilleen samanikäinen Cadillac SRX.

  Vaikka oli helvetin hyvä ajaa ja muuta, niin ei ollut mun auto. En ole valmis maksamaan tuhansia osista. Lisäksi käyttökustannukset ihan muuta, kun vanhassa autossa.
  Palasin takaisin vanhoihin.

  Mulla tulee niin vähän kilsoja, että en halua maksaa omistamisesta, vaan mielummin niistä ajetuista kilometreistä. Tosin tänhetkinen käyttis Corvette vie vähemmän bensaakin, kun srx.:rolleyes:

  Onhan ne erityylisiä autojakin toki. Jatkuva neliveto haukkaa osansa.

  Ps. Taisi mennä vähän ot:ksi, sori. Humalalla on vaikutusta asiaan.:p
   
  Muokattu: 16.11.2022
 15. -71 MoPar

  -71 MoPar Gearhead

  Minun mielestä yllä olevassa lauseessa ei ole mitään outoa tai hämäävää, on luonnollista ettei kaikkia vanhoja autoja kannata kunto tarkastaa ja siten ei myöskään kaikkien toimivuudesta voi olla varmuutta. Sama kun tulee se vaihtoauto asiakkaalta ja laitetaan myyntiin niin ei voi olettaa kauppiaan ajaneet satoja kilometrejä erilaisissa olosuhteissa löytääkseen viat mitä on. Kun eivät viitsi nykyään edes pestä aina autoja tai vaihtaa palaneita polttimoita niihin, ilmoitetaan ilmoituksessa se ja se valo ei pala ym. Ja ainahan auton saa käydä tutkimassa ennen ostoa ja huutoa kun sopii asiasta myyjän kanssa.
  Mielestäni ostajalle hyvä ja turvallinen paikka ostaa , jos ei auto vastaa ilmoitusta niin voi palauttaa auton 14vrk. aikana ja rahat takaisin lukee ehdoissa.
  Samoin myyjälle turvallinen jos on rehellinen ilmoitus , rahat tulee n.3-7vrk myynnin päättymisestä , riippuen miten nopeasti ostaja noutaa auton ja ilmoittaa Huutokaupoille oliko auto ilmoituksen mukainen.
  Itse mitä myynyt niin aina käynyt ostajan kanssa koeajolla ja käynyt asiat läpi jos vikaa tai ei ja sen jälkeen pyytänyt ostajaa soittamaan ja ilmoittamaan oliko auto hänen mielestä ilmoituksen mukainen , sen jälkeen luovuttanut auton asiakkaalle ja jäänyt odottelemaan rahoja, aina on tulleet tilille
   
  isalmela tykkää tästä.
 16. Hupeli

  Hupeli 2nd gear

  Taidat olla autokauppias:rolleyes:

  En tiedä... ostaisinko esim autoa huutokaupasta.
  Muutaman kerran huuto kilpailun voittaneena on huuto jäänyt saamatta. Myyjä ei myynytkään:eek:
  Tommonen vaan sapettaa sen verran joka vie iloa osallistua seuraavaan.

  Auto kauppiaana asia varmaan toinen.
   
 17. -71 MoPar

  -71 MoPar Gearhead

  Eikö yksityis henkilöllä voi olla asiakasta ? Ja varmaan olet tiennyt jo voittaessasi ettei kauppa todennäköisesti toteudu. Hinta jäänyt niin matalaksi ettei omistaja tai myyjä millä nimikellä haluat kutsua , ole raatsinut myydä tuotetta. Jos ilmoituksessa mainitaan Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous .
  Jos taas lukee Myydään eniten tarjoavalle on tuote myytävä , lähti hinta 0€ tai sitten laitettu pohjahinta mikä näkyy ilmoituksessa.

  Mun mielestä ihan selvää tekstiä.
  Ja olen kyllä entinen kauppias ja nykyisin eläkeläinen 67v. , mutta aina jonkun auton myyn kun saan laitettua kuntoon, sopii paremmin mun kuvioon kun juopottelu. Jotenkin se pitää aika tappaa ja kun noiden autojen kanssa n.50v toiminut niin ei niistä pääse eroon ennen kuin haudassa.

  Ei muuta kuin rohkeasti tarjoamaan on minun neuvo , nyt on ostajan markkinat koskaan et oi tietää minkä hinnan myyjä hyväksyy . Ei se kauppa käy liian hyvin tähän aikaan vuodesta ja siksi voi saada myös edullisesti jos tarjoaa.
   
  dart -66 tykkää tästä.
 18. Hupeli

  Hupeli 2nd gear

  Mä arvasin ton..sulla on taustaa auto kauppiaana:):)

  Mitäs sillä, jokainen hankkii pirssinsä tavallaan..omanikin ostin suoraan valloista.
  Täys reuhka ja silleen...

  Väittäisin tämän välitys muodon olevan enemmänkin netti tarjous kilpailun kuin aito huutokauppa, vaikka sitä nimitystä käytetäänkin:)

  Toimiikos näillä kuluttajansuojalaki?
   
 19. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Itse kaksi autoa, myydään eniten tarjoavalle, huutokaupat.comista huutaneena sanoisin, että toimii. Hinta/laatu-suhde molemmissa hyvä.
  Toinen lievä projekti, ajamalla kotiin ja toinen on käyttiksenä.
   

Kerro tästä muillekin!