huutokaupat.com

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja moottori-hannu, 18.7.2016.

 1. malvasto

  malvasto 3rd gear

 2. -71 MoPar

  -71 MoPar 3rd gear

  Suomessa on ihmisiä ketkä tienavat elantonsa kuka mitäkin ammattia harjoittaen, eikö laulussakin sanota " meistä tuli muurareita, taksikuskeja, suutareita, yksinhuoltaja äitejä autokauppiaita ym.
  Minä ajauduin harrastuksen kautta alalle .

  Asiakaspalvelumme auttaa - Huutokaupat.com

  yllä olevasta linkistä löytyy lisätietoa. Ja Kuluttajasuojalaki toimii.
  Ja ei toi nyt ihan huijausta ole kun valtiokin myy ulosottonsa sen kautta.
   
  litres tykkää tästä.
 3. jahnu

  jahnu 3rd gear

  eihän tuo mitään huijausta olekkaan. oikeasti huutokaupattavissa kohteissa lukee "myydään eniten tarjoavalle". ne mitkä on tarjouskilpailussa ei tuonne kuulu. Jos et uskalla myydä oikeessa huutokaupassa niin laita romus nettiautoon ja hinta millä oikeesti aiot myydä. Perään viä teksti "Ei pakkomyynnissä"
   
 4. Hupeli

  Hupeli 2nd gear

  Tällainen kauppa antaa tunteen ostajalle "olen voittanut jotain"
  Varmaan ihan ok fiilis ostaessa.:)
   
 5. -71 MoPar

  -71 MoPar 3rd gear

  jahnu hyvä , heräsitkö väärällä jalalla vai pissikö joku sun muroihin ? Minä olen koittanut neuvoa ja valistaa niitä ketkä epäilevät uskaltaako huutaa ? Ja sinä alat minulle kiukuttelemaan ihan syyttä suotta , lukisit ne säännöt ja valittaisit sinne kuka ne on laatinutkin. Minulla ei ole penniäkään kiinni Huutokaupat .com ja aina kun olen sinne laittanut auton myyntiin niin olen myynyt.
  Eihän tuolla ole mitään tarjouskilpailua , ja mitä iloa olis laatia ilmoitus jos ei ole aikomusta myydä tuotetta. Ja mikä se on oikea huutokauppa sinun mielestä (pakkohuutokauppako) ?
  Ja vapaaehtoisessa huutokaupassa myyjällä on oikeus päättää hyväksyykö huutohinnan , jos tavaran myyjä on asettanut tuotteelle pohjahinnan minkä alle ei myy , niin ei meklari voi sitä myydä halvemmalla .
  Laitetaan esim. haluaisit autostasi vaikka 1000€ ( pyydät sillä nettiautossa 1200€) tulee vaihto ehdoitusta ym. höpö höpö juttua, kyllästyt ja laitat myyntiin huutokaupoille . Huudot lähtevät 0€ ja nousevat vaikka 10€ korotuksin 650€ ja et sitä hyväksy, laitetaan uusi ilmoitus missä hinta lähtee jatkumaan 650€ tai mikä nyt oli se korkein huuto, nyt ehtoina on myydään eniten tarjoavalle , ja pitää hyväksyä vaikka ei nousisi kuin yhden huudon tai voi nousta sinne mitä tavoittelit. Huutokaupassa on se että jos on vain yksi kuka huutaa niin hinta ei nouse ( ei auta vaikka olisit laittanut autom.korottajaan kovemman hinnan) pitää olla kilpailua.
   
  Ässä., auburn, c.kassu ja 1 muu tykkäävät tästä.
 6. kad_boost

  kad_boost Gearhead

 7. karivanner1

  karivanner1 2nd gear

  Jos on tiennyt että ulosmittaukseen menee jossain vaiheessa ja varmistanut että kukaan ei maksa mitään.... (tai onhan siitä joku hullu jo jotain huutanu)
   
  kad_boost tykkää tästä.
 8. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Joku yrittänyt selvitä vähissä varoissa omillaan. Siinä vaiheessa kun rahat on loppu ja joutuu miettimään syökö päiväysvanhaa tavaraa vai onko syömättä kokonaan, ei kaakelien värillä ole enää niin paljon merkitystä kuin joskus aiemmin oli. Tuossa on tehty ilmeisiä korjauksia kun ne poikkeavat on kuitenkin ryhmänä. Jos tekee kerralla ja on silmää, niin sekalaisista laatoista voi tehdä hyvinkin näyttävää mosaiikkia.
   
  Stang_81 ja Hupeli tykkäävät tästä.
 9. Hupeli

  Hupeli 2nd gear

  Ulosmitattua kiinteistöä ei tainnut saada myydä hinnalla millä hyvänsä.
  Oliko että myynti hinta ei voinut olla alle 75% markkina hinnasta.
  Hinta arviota sinällään voi teettää ulkopuolisella hinta arvioitsijalla joten..

  Huutokaupatussa kiinteistössä kuluttajansuojaa ei löydy
  Siksi on tärkeää huomioida eri toimeksiantajat esim huutokaupat sivustolla..
   
 10. Kimmeli

  Kimmeli Gearhead

 11. kad_boost

  kad_boost Gearhead

  On komee!:D
   
 12. -71 MoPar

  -71 MoPar 3rd gear

  Ei kait ne butlerin käskyläisillä ole edes noin hyviä kun uppoavat mutaan , ton saa helpommin ylös ja vois olla hyvä vesistön ylityksiinkin , hieman kun tilkitsee. Vihjeet Ukrainaan,ja patentti hakuun.
   
 13. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Ja se jolta kiinteistö on ulosmitattu ja huutokaupattu, omistaja saa valittaa oikeuteen jos kokee ettei hinta ole lähelläkään markkina-arvoa. Tässä eräästä kesämökkitapauksesta se opittiin ja huutokaupan voittaja nuoli näppejään.
   
 14. Hupeli

  Hupeli 2nd gear

  Tässähän kävi hyvin.
  Joskus se nämäkin toimivat.
  Miksei ulosmittaaja osannut työtään tai ei välittänyt.

  Näitä on paljon kuin esim. eläkeläiset menettävät asuntojaan taloyhtiöiden kalliiden remonttejen takia.
  Ja tätä annetaan tapahtua.. koko ajan:(
   
 15. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Mitään kiukuttelua huutokaupoista tuskin olisi, jos se pohjahinta olisi huutajien tiedossa. Miksei sitä voi laittaa heti näkyviin?
   
 16. Pertura

  Pertura Gearhead

  Juu, huutokauppaan pohjahinta jos ei uskalla nollista aloittaa, mutta sitten sillä korkeimmalla tarjouksella on myytävä. Jos ei korkeimman tarjouksen myyjälle halua myydä, niin sitten ei kannata sinne huutokauppaan autoa laittaa.

  Sitä kutsutaan ihan normaaliseksi auton myymiseksi, jos ei parhaan tarjouksen tekijälle sitä myy. Tsättiautoon vaan ilman hintaa ja katsoo mitä tapahtuu. Tuskin miljoonia tulee sieltäkään.
   
  kad_boost tykkää tästä.
 17. rotaksi

  rotaksi 1st gear

  Ässä. tykkää tästä.
 18. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Myyjän kannalta kävi hyvin, sai siitä mökistä kymmeniä tuhansia enemmän seuraavana vuonna ja vaikka paikassa ei saanut olla, oli käyttänyt mökkiään.

  Ostaja, jonka tunsin ei ihan käänteistä ilahtunut. Ja ihan suoraan sanoen, senkin ajan ja energian, jonka käytti huutokauppojen tuijottamiseen, olisi löytänyt mukavan kesäpaikan. Mutta huutokaupat.com on huume.

  Kyllähän noita ulosmittauksia tapahtuu aika eri syistä, meneekö vanhuksilta koti alta liian isojen taloyhtiölainojen takia vai onko kyse yli varojen elämisestä. Monesta on kiva omistaa kaikkea ja kaikkea saa velaksi, silloin kun menee hyvin. Mutta niistä pitäisi osata luopua, kun alkaa mennä huonosti, eikä esittää että menee hyvin.
   
  Hupeli tykkää tästä.
 19. multsi

  multsi 2nd gear

  Ulosmittauksessa voittavan huudon pitää kattaa ainakin vakuusvelkojien saatavat, ulosmittauksen kulut, sekä se ei saa olla "selkeästi" alle markkinahinnan. Tässä on ymmärtääkseni nykyään tapahtunut asennemuutosta, eikä selkeästi arvokasta omaisuutta menetä alihintaan nykyään, toisin kuin aiempina vuosikymmeninä on saattanut tapahtua. Tämä koskee nimenomaan asuntoja ja kiinteistöjä. Irtain omaisuus on sitten oma tulkinnanvaraisempi juttunsa

  Tuollaisen Parkanon rotiskon tapauksessa tosin oletettavasti tarjous hyväksytään melko helpolla. Myös jossain autossa uskon voudin kyllä hyväksyvän useimmiten tarjoukset aika helposti jos velkoja saadaan kuitatuksi. Omistajan "oma näkemys" sisältäen tunnarvot sun muut aineettomat arvostukset/oletukset eivät juuri merkitse.
   
  isalmela tykkää tästä.
 20. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Myöskään ulosmitattua taloa ei tarvitse myydä huutokaupassa, vaan sen voi myydä normaalisti välittäjän kautta. Tosin rahat ohjautuu ulosotolle.
   

Kerro tästä muillekin!