Hydrauleilla varustettu jenkki miten onnistuu katsastus??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tarum, 28.11.2010.

  1. tarum

    tarum 1st gear

    Elikkä jos jenkkilästä ostaa tuollaisen hydrauleilla olevan jenkin niin mitkä on mahdollisuudet saada se niiltäosin katsastettua?? kahdella pumpulla ja 6 akulla varustettu pomputin kyseessä..
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Riippuu konttorista ja katsastajasta
     
  3. B 50

    B 50 Gearhead

    Re: Hydrauleilla varustettu jenkki miten onnistuu katsastus?

    Olisit todennäköisesti Suomessa ensimmäinen.
     
  4. jakke ja sepi

    jakke ja sepi 2nd gear

    Voi olla vaikeaa,mutta aina kannattaa kokeella. Jos rupeaa inssi riehumaan, sanoo vaan, vitsi vitsi. :rotfl:
     
  5. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Re: Hydrauleilla varustettu jenkki miten onnistuu katsastus?


    Joo siis hydrauleilla on katsastettu mut jos meinasit saada niistä merkinnän otteeseen niin siinä voi ollakin tekemistä :)
     
  6. sami

    sami Gearhead

    No mut noihan on niin hirveitä ajaa et sama vaikka hakee tarrat konttorilta niinä viitenä kertana kesässä kun tekee mieli todeta se kauhee kyyti... :wink: :lol: :lol:
     
  7. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    taitaa ne kuitenki olla paremmat ku vaikka rälläkkä madallukset,niitä ku ei pysty säätelemään ja hakkaa samallalailla pohjaan ku hytikakki :odroll:
     
  8. sami

    sami Gearhead

    Huomasitko hymiöt...
     
  9. B 50

    B 50 Gearhead

    Tästäpä tulvahti mieleen hauska ot viime kesältä; Mustalla helmellä(`64 Chevy) oltiin lähdössä ties monennenko onnistuneen remontin kunniaksi neitsytmatkalle Aitooseen pyörähtämään. Matkalla oli olevinaan jotain sulaneen kumin käryä ja ehkä kriittisempi/selvempi silmäpari olis huomannut toisen takanurkan raahautuvan toista alempana. Pantiin se kuitenkin vuosimallin, kuormauksen, tms piikkiin ja heitettiin reissu loppuun. Seuraava kerta nosturilla kuitenkin paljasti että takajousi, prkl, oli muljahtanu ylhäältä pois kupistaan ja kaivanu vielä laina-paarumista kudokset esiin. Että ei kai siellä ihan joka nurkassa aina ihan pakollista ole jousta olla, hyvinhän noi menee ilmankin. :poff:
     
  10. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    no voi hitsin hitsi ny mää hokasin :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!