hydraulinen jousipuristin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja freeride, 1.7.2008.

 1. freeride

  freeride Gearhead

  saako täältä suomesta mistään tommosia?muualta kuin power plus tools
  http://tinyurl.com/46ufay
  [​IMG]
  koitin sitä power plus toolsin kautta tilata mut siitä on jo varmaan kuus viikkoa aikaa ja mitään ei oo kuulunu..mistähän ne sitä tilaa?visiin eri universumista tai jotain..jenkeistä sais kyllä viikossa mut postikulut on enemmän ku itte laitteen arvo..menee kyllä pian hermot odotteluun ja tilaan sen jenkeistä kuluista huolimatta !!
  :mad:
   
 2. Aako

  Aako 1st gear

  Kannattasko kysästä siittä tilauksesta, ovat nimittäin poverilussalla yleensä toimitukset olleet nopeahkoja, jonkunverran on tullut tilattua...
   
 3. freeride

  freeride Gearhead

  kyselty on useempaan kertaan..yks vastuksista oli,et joo make on lomalla..olen sijainen,en tiedä tilauksesta mitään :mad: hohhoijaa..asiakaspalveluahan toikin tietysti tavallaan on..viimeisin vastaus oli et menee vielä pari viikkoa ja siitäkin on jo yli pari viikkoa.ei jaksa kiinnostaa enää toi firma kovin pitkään..
   
 4. Aako

  Aako 1st gear

  Ei kuullosta hyvältä, ei tosiaan ole mikään peruste viivytyksille, että yks tyyppi on lomilla tuommosessa usean henkilön yrityksessä, eipä kyllä yhden henkilön puljussakaan, lomat täytyy yrittää järjestää silloin niin, ettei jää mitään kesken siksi aikaa, ei tietty aina ole mahdollista,mutta voi siittä silloin informoida asiakasta tarpeen mukaan.
   

Kerro tästä muillekin!