Hydraulirullanostajien laatu & äänekkyys ? Kokemuksia kaivataan.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Futurage, 14.12.2017.

 1. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Yhen. Mekaanisilla. Muuta ei tarvi.
   
 2. Futurage

  Futurage Gearhead

  Mutta kaljaa tupakkia, jos niitä käyttää, kuluu paljon, samoin myös rystysiä ja hermoja.
   
 3. jpe

  jpe 3rd gear

  Jos ei halua kuunnella naputtelua niin en suosittele kovia nostajia yhdistelmään nopearamppinen esim XE sarjan tai Lunatin hyd nokka + alukannet. Edellisessä BBC:ssä laitoin kovat Crowerin nostajat Lunatin hyd nokan kanssa ja padassa oli alukannet.

  Vaikka veti kylmänä välyksen ihan nollaan niin lämmetessä tuppasi alkaa naputtamaan. Eli välys kasvaa alukansien lämmetessä niin että ääntää vaikka kylmänä on nollassa. Sain hiljaiseksi niin että kylmänä jo vähän oli painetta venttiiliin, mutta jotta pysyi hiljaisena niin sai säätää vähän väliä.

  Rautakansilla tuollainen hyd nokka + kovat nostajat voisi toimia.
   
 4. 3964

  3964 2nd gear

  Kyllä itsellä on usko loppunut noihin nyky hydenokkiin onpa laahuri tai rolleri aina vaan säkättää,vissiin nuo nykyrampit sen verran jyrkkiä etteivät menesty.
  Tästä eteenpäin käytän mekaanisia ni tietää että se säkätys kuuluu siihen.
   
 5. dbltrbl

  dbltrbl Gearhead

  Mulla on Amc:n koneessa vissiin just nuo epay kiinan rollerit jotka oli mopsiin tarkoitettu, en ole saanut hiljaiseksi millään preloudilla, ostin ensikesäksi kovat nostajat mutta arvon vielä jaksanko pelleillä vai laitanko laahurin takaisin.

  Nyt siis olisi hyllyssä joku tuon näköinen tuote https://www.ebay.com/itm/AMC-CHRYSL...ash=item5448af12dd:g:i4gAAOSwoudW8cPC&vxp=mtr
   
 6. rb

  rb Double Gearhead

  Mites noi "Short Travel" hydrauli nostajat?

  Oisko ne äänen ja kierros kestävyyden kannalta oiva ratkaisu?

  COMP Cams Short Travel Hydraulic Roller Lifters 15850-1

  [​IMG]
   
 7. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Ei se jaksa täyttää aina edes niitä jotka on sinne suunniteltu. Esitäytän nuo aina lääkeruiskulla konetta kootessa, mut silti joku saattaa jäädä naputtamaan. Viis minuuttia on pitkä aika kuunnella tyhjää nostajaa. Ei kun auki ja lääkeruiskulla täyttämään. Kolmannella kerralla onnistuu, mutta palkkioksi joku ylä- tai alapään tiiviste alkaa vuotaa...
   
 8. Vuppe

  Vuppe Double Gearhead

  Mitäs sitten kun kyseinen venttiili jää auki kun koneen sammuttaa ja hydrauli painuu tyhjäksi....
   
 9. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Sitten se naputtaa jonkin tovin.
   
 10. Vuppe

  Vuppe Double Gearhead

  Sillon kun mulla oli vielä hydraulit sovelissa niin yksi niistä naputti aika pian fillarin oston jälkeen, saatto kestää 30 kilsaa ennen kun loppu. Sit sama uusiks kun lähti seuraavan kerran liikkeelle. Oli niin väljä etupaon hydrauli ettei pitänyt painetta. Hytikat veks ja kovat konversiot tilalle.

  Japalaisia hydrauleja sais halvalla mut niissä on seassa kuuleman mukaan taas niin tiukkoja että ne naputtaa maailman tappiin.

  Hyvät taas on kalliita, yllättävää. :)
   

Kerro tästä muillekin!