hytti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Mokomakin, 25.2.2007.

  1. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    ideaa?


    [​IMG]
     
  2. jukkasil

    jukkasil 1st gear

    Meikäläiselle alkaa pikku hiljaa iskemään myös jonkinlainen rod-rakennusinnostus päälle oman koslan askartelemiseen juuri chevy '53:n kuvan mukaiseen tyyliin . Oman talon naapurustosta löytyy autokorjaamon pihalta oheisen kuvan mukainen hytti (sori kuvan laatua, räpsäsin sen kännykällä eilen kun ohi ajelin):

    http://www.sorb-i-tol.com/hytti.jpg

    Onkos Scania tai Sisu? Samassa pihassa näyttää olevan vanhojen kuorma-autojen maskeja ja muutakin sälää, jota voisi käyttää projektissa hyväksi. Täytyypä soitella korjaamon pitäjälle, romut on maannut pihassa ainakin viimeiset 10 vuotta, jotka paikkakunnalla olen asunut. Jos ukko haluaa romut pihassaan pitää edelleenkin, sitten täytyy etsiä toinen hytti muualta.

    Tilat rodin rakentamiseen löytyy kotoa, rungon saan tehtyä työmaalla, sieltä löytyy niin särmärit,levytyökeskus, kuin laser- ja vesileikkauskoneetkin ja hyvät maalaamotilat. 3d-mallinnushommat onnistuu myös itse (teen tätä työkseni), eli voin mallintaa rungon ja muut härpäkkeet valmiiksi.
    Eli sitä vois nyt nelikymppisenä ihan oikeasti vuosikymmenten unelmansa toteuttaa! 70-luvun puolella unelma sai alkunsa, kun AMT:n chevy 37:n pienoismallin ostin ja rakensin (samasta sarjasta sai rakentaa sekä alkuperäisen tai 50-luvun rod-version, harmi, kun malli on hukkunut vuosien varrella).

    Yksi käytännön kysymys (en ole tähän suoraa vastausta vanhoista viesteistä löytänyt): Mites noiden siirtokilpien kanssa menetellään tällaisen omavalmisteen kohdalla? Saako kilvet käyttöön omavalmisteen "siirtämiseen", vaikka taustalta ei löydy yksittäistä autoa, eikä sitä myöten myöskään papereita? Mitäs virkavalta sanoo, kun ajan siirtokilvillä ratsiaan ilman papereita, taitaapa matka loppua tähän ja pikavoitto napsahtaa? Vai miten harrastajat ovat näiden puuhatarrojen kanssa menetellyt?

    Sinänsä yleiselle tielle ajelemaan pääseminen ei nyt ole se ensimmäinen asia, minkä takia rakentaminen kiinnostaa, oman talon tielläkin on 500 metrin suora, jossa voi ihan hyvin koeajoja suorittaa.
     
  3. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Juu on chevy53 ideaa ja hyttikin löytys!
    [​IMG]
    Ei kellään sattuis löytyy 35-40 Fordin järki kuntoista runkoa?
     
  4. demented

    demented 3rd gear

    taitaapi kännykkä kuvassa oleva hytti olla mersusta kotoisin
     
  5. jukkasil

    jukkasil 1st gear

    Olet varmasti oikeassa, sillä samalta pihalta löytyy myös mersun kuormurin maski (joka on muuten helvetin tyylikkään mallinen). Eli nyt vaan joku veekasi-mersu hakuun pohja-autoksi! :wink: Eipä taida mersupuolelta erillisellä rungolla varustettuja paljon löytyä ...
     
  6. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    tarviiko sen rungon olla mersusta. kuha jostai ottaa rungon,paperit ja merkit mukaa ja eikun hytin istutukseen. ainakin näin voisi olettaa että pystyy tekemään
     
  7. jukkasil

    jukkasil 1st gear

    Joo, en mä sitä tarkoittanutkaan, kunhan vain vitsailin. Kyllä mä itse teen rungon ja todennäköisesti ostan jonkun jenkki-stw-raadon, josta sitten tuon tekniikan otan.
     
  8. teesus

    teesus 1st gear

    jos jossakin näkyy koppia/hyttejä irrallaan niin olen valmis maksamaan tuollaisesta fiksussa kunnossa olevasta. laittakaa privaa jos näkyy ylimääräsiä 8)
     
  9. Peltirumpu

    Peltirumpu 1st gear

    Tuon viestin lopussa oleva hytti lepää rauhassa vantaalaisessa metsässä,
    taitanee vain olla hieman liian tuore.

    -Olli
     
  10. 19Ford59

    19Ford59 Gearhead

  11. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  12. Aatu

    Aatu 3rd gear

    Tää on sairaan hieno!
     
  13. LÄTT15

    LÄTT15 1st gear

    jos tollasen hytin nyt jostain löytäis niin minkä auton rungolle tota kannattais ruveta väsäämää? chevrolet caprice tai joku vastaava? Rekkareista varmaa turha haaveillakkaa jos pitää olla 50% alkuperästä. Tai sitte on tosi komee rodi ja papereissa lukee chevrolet caprice stw vai mite nää systeemit pelaa näitten kohalla?
     
  14. teesus

    teesus 1st gear

    hytti hakusessa. onko vihjeitä antaa mistä löytyisi? pori-hki väliltä esim??
     
  15. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Voisin luopua omastani! 38 ford pick upin hytti! hyvähkö tuulilasin kehys,(ei kuvissa) 51 fordin koelauta sovitettavaksi hyttiin ja asenne jakkarat!
     
  16. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    yyveen lähettäjille tiedoksi hytti myyty tänään aamupäivällä gsm puhelimen välityksellä!
     
  17. Tollane 32 fordin hytti olis tarjolla :nettiauto id 1514666

    Mukana on a:n runko , 40 etuakseli mehujarruilla (spindlet hepattu kevyesti) , hytti peltiä ,konepellit+loksut kuttaperkkaa.
    Cadillacin perä. Uudet renkaant uusilla vanteilla.

    Ei papereita ,mutta capricen rullaava runko löytyy johon myös paprut....
    Siitä vaan projekti tulille!
     
  18. teesus

    teesus 1st gear

    afterburner pistä privaa jos törmäät hytteihin. eli hakusessa pelkkä hytti. runko löytyy jo ja tekniikan palikoitakin. mutta hytti hukassa :(
     
  19. 19Ford59

    19Ford59 Gearhead

  20. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

Kerro tästä muillekin!