Hyvä maali runkoon/tukivarsiin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja bbford, 28.1.2006.

  1. speedy

    speedy Double Gearhead

    Joo no ne on nuo hammerit ja muut vastaavat koristemaalit tarkotettu lähinnä pyykinkuivaustelineisiin, ja naisten askarteluharrastuksiin.
     
    Filth tykkää tästä.
  2. valpas

    valpas Gearhead

    Oletko ihan varma? Ja onko kaikkia värejä, mitä on ennen saanu?
    Pitää käydä tarkistamassa, jos sais vasaralakka hopeeta, tai vaalean sinistä, ja tumman vihreetä, että sais sekoteltua sitä vaaleenvihretä, jolla oon aina kaikki kaluni maalannu. Mielestäni Motonetista ei Pirkanmaalla löydy enää sitä oikeeta Hammeritee. Varmistan ens viikolla.
     
  3. valpas

    valpas Gearhead

    Väärin, jos vanhoja koneita kattelet, niin miltei aina on maalattu vaaleen vihreellä vasaralakalla. Joskus vaaleansinisellä.
     
  4. auburn

    auburn Gearhead

    DX tykkää tästä.
  5. valpas

    valpas Gearhead

    Hammerite on poistuva, eli jo poistunut tuote Motonetissa. Ite näköjään ostin viimeiset purkit Lielahdesta, koska ei oo tullu enää myyntiin.
    Bauhausissa muutama väri, mutta eivät tilaa niitä, joita haluaisin.
     
  6. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Mastonin Hammer toimii ruiskulla ihan hyvin noin niinkuin maalausmielessä (ei ole paljoa kokemusta kuinka kestää käyttöä), mutta pensselöitäväksi se on aika kelvotonta. Harmaalla vasaralakkaversiolla sai sopivasti hieman harmaantunutta kadmium-pintaa muistuttavan jäljen Dunlopin jarrusylintereihin, mutta jarrunestettä tuo maali ei kestä sitten yhtään, liukenee melkein samantien kosketuksesta.
     
  7. NorthElite

    NorthElite Gearhead

    Oman rungon käytin kuumasinkissä Kaverionilla. Pysyi mitoissa ja maksoi neljä vuotta sitten 170€. En maalannut. Oli mielestäni edullinen ja tuli samalla sisäpuolikin hoidettua.
     
    Gary Grand ja Sierra tykkäävät tästä.
  8. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    2K Dematur, päällikkömaali.
     
  9. NorthElite

    NorthElite Gearhead

    Epoksia ja Temaa. Maalailin Nor-maalillakin. 65 kiiltoaste sopi mielestäni konehuoneeseen ja alustan osiin. Oli joskus edullista https://www.nettivari.fi/normadur-65hs-5l-seos

    Tema oli mielestäni peittävämpää.
     
  10. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    On ollut todella edullinen sinkkaus.:cool:
     
  11. NorthElite

    NorthElite Gearhead

    Muistaakseni silloin oli 40cent/kilo. Rungon laskutettu paino oli 140kg. Loput hinnasta oli pientoimitus lisää ja alvia. Takapuskurin sisäpalkin sinkkautin myös ja maksoi melkein saman verran. Ei ollut aikaisempaa asiakassuhdetta, eikä alennuksia.
     
  12. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Nyt on kyllä harrastelijaystävällinen hinta.
    Aurajoki Lievestuoreella teki 6 vuotta sitten "edullisesti" 1€/kg K2500 pick upin rungon sinkkauksen..
    Meinasin pudota perseelleni, kun sain 420€ laskun käteen..
     
  13. NorthElite

    NorthElite Gearhead

    Paikka oli Ylivieska.
     
  14. CevyAntti

    CevyAntti 2nd gear

    Siis onko toi rungon paino vai runkoon uponneen sinkin?? Pirusti olis kyllä sinkkiäkin menny.
     
  15. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Sinkityn rakenteen paino. Ei sinkin..
     
  16. Aukustus

    Aukustus 3rd gear

    Selvisi, että järjestyy työpaikan tiloissa tuo tukivarsien maalaus, eli ruiskulla pääsen sittenkin sohimaan. Mulla on kolme eri ruiskua käytössä kolmella eri suutinkoolla, muistaakseni 1,8mm, 1,4mm ja kolmas vielä pienempi, jota en nyt muista. Maalimerkkiä en oo vielä päättänyt, kun en oo vielä käyny paikallisia liikkeitä ja niiden tarjontaa koluamassa (Oulu). Mutta noin yleisesti ottaen, kuinka paksua kamaa nuo ruukaa olla, että minkä ruiskun noista valitsen? Ei tarvisi turhaan useampaa sotkea, kun tietäisi heti millä lähteä ruiskimaan ja homma toimisi :cool:
     
  17. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Iso suutin jos meinaat maalata epoxilla/ polyuretaanilla
     
  18. f34

    f34 Double Gearhead

    Kun käyt ostamassa maalin, (esim automaalit.net myymälästä kun oulusta oot), niin maalipurkin kupeessa on kerrottu maalille oikea suutinkoko ja paineet. Ja vähän muutakin.
     
    isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!