Hyvä rättikaton valmistaja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja vernando de hoto, 26.12.2011.

  1. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Olen ostamassa tuohon 69 300 Chrysleriin uutta rättikattoa. Nyt pitäisi löytää hyvälaatuinen hyvin istuva katto. Halpaa ja hyvää ei ole olemassa.
    Onko kenelläkään tietoa valmistajista USA:ssa, jota voi kokemuksesta suositella? Minkälainen on esimerkiksi Original Auto Interior?
     
  2. renttu81

    renttu81 Gearhead

  3. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Siinäpä oli linkki. Onkos omakotaista kokemusta?
     
  4. jippek

    jippek 3rd gear

    Juuri otin itseltäni tuon merkkisen katon pois. Asennuksen jäljiltä löytyi tarra, jonka mukaan tuo olisi asennettu 2003 (Amerikassa). Katto on käytännössä pilalla, mutta siitä ehkä voi syyttää huonoa asennusta, sitä ei oltu tehty kovin hyvin.

    Hieman tekisi mieli tilata tuolta uusi katto, tuo on kuitenkin se lasi+vetoketju versio, jos vaikka tuon lasiosan voisi vielä hyödyntää.

    T:JP
     
  5. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Omaani tuolta laitoin ja on mielestäni helvatin hyvä.. Sain jopa istumaan jotenkin nätisti ekaksi kerraksi.. kuvablokissa taitaa muutamat kuvat olla..
     
  6. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

  7. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Katto tilattu ARO.lta.
     
  8. joosexsex

    joosexsex Gearhead

    Hieno katto Renttu81 !
    Missä järjestyksessä nidoit katon ?
    Ensin takimmaiset hattuhyllylle, sitten läpyskät liimalla takaikkunoille, etureuna ja viimeisenä 4. kaari ? Vai joku muu järjestys ?
     

Kerro tästä muillekin!