Hyvälaatuinen painesäädin ruiskuun

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Slant Sickness, 12.3.2016.

  1. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Tenu-Dartti virkosi talvinokosilta. Toiminta ihan ok, mut vähän kävi rikkaanpuolella kaupunkiajossa.. Maantielenkillä taas meni tosi laihalle. Oikeastaan ihmetytti, miten se voi semmoisella happianturin lukemalla edes kulkea. Epäilin, että ruiskun painepumppu on luovuttamassa. Ainoa polttoaineen painemittari on konehuoneessa ja tyhjiltään lukemat on niin kuin on säädetty.

    Valvontakamera konehuoneeseen ja selvisi. Vauhtiajossa mittari heiluu hulluna 2 ja 5 barin välillä. Ei ihme että oli voiman tunne kateissa.

    [​IMG]

    Regulaattorina on jo toinen kiinanpimpula Biltemasta. Eka vuoti ja toka ei oikein toimi ja nyt pitäis valita toimiva. 1:1 säätävä.

    Mikähän merkki ois hyvä? Noin 3 bar paine pitäisi saada ja polttoaine on E85.
     

Kerro tästä muillekin!