hyviä aihioita

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja platuart, 28.10.2003.

  1. platuart

    platuart Gearhead

    Käykääs kattomassa myytävät vehkeet...
    siis se yksityiskokoelma.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joku linkki tai jotain? Rahkonen?
     
  3. Alexik

    Alexik 1st gear

    Hiinä ja hiinä ettei ristiinpostauksena leikkuri käy mutta olokoon.
    Ja tuolla se on se ilmotus:
    http://www.usacarclub.net/keskustelu/vi ... forum=16&0

    Sanosinpa että voi helevetin kuustoista ja huhhuh... Ei muuta kun perintöä vonkaamaan ennakkoon?

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Alexik 2003-10-28 17:44 ]</font>
     
  4. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Jos lotossa voittas vois ostaa vaikka pois Caddy -59 DeVille 2D HT:n ja Ford Fairlane -57 Retractable:n :lol:
     
  5. platuart

    platuart Gearhead

    No ittehän oon ihan persaukinen, joten en aio noista mitään ostaa, mutta ei ois paha tuo `49 Ford tai `51 Chevykään. Ajamalla Saksaan ja sieltä laivaan, ei taida noita verojakaan pahemmin mennä. Heppu joka noita kauppaa osti samasta tallista aidon Winfield-kustomin ja möi sen eteenpäin Italiaan. Sekin oli pari-kolmekymmentävuotta sitten ostettu Eurooppaan kaikessa hiljaisuudessa, eikä sellaisen olemassaolosta Euroopassa tainnut tietää juuri kukaan. Siis ne eivät (vielä) ole missään yleisesti myynnissä, tämä Reno Casasola on vain saanut pään auki siihen suuntaan ja omistajalta luvan myydä autot pois. Omistaja on joku telkkarimiljonääri, sillä on mm. yli 600 jukeboxia....
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Itse tutustuin vuosia sitten Los Angelesissa kaveriin joka on "personal assisstant" n.65v miehelle joka on pojan-poika henkilölle joka perusti jenkkien kai kaikkein ekan kuriiripalvelu firman. (vieläkin alansa johtaja, toimisto Suomessakin.)
    Äijä ei tee, eikä ole kuulemma koskaan tehnytkään mitään työkseen, sen sijaan keräilee autoja jotka ovat kuuluneet kuuluisille henkilöille, kuten prinsessa Dianalle, Gary Grantille + muille vanhoille filmitähdille, tunnetuille liikemiehille ja muille vaikuttajille jne. On myös autoja joilla ei ole tälläistä "historiaa," mutta ovat vain harvinaisia, kuten Pierce-Arrow, joita löytyy parikin, tavallisimpia jenkkien valmistamia ovat useat harvinaiset Cadillac mallit 40-50 luvulta ja Lincolnit.
    Mies ostaa lähes kaikki autonsa huutokaupoista joissa myydään lähinnä tälläisiä miljoona luokan autoja.
    Autojen säilytys paikka on ulkoapäin tavallisen näköinen teollisuushalli jonkun putkifirman ja moottoritien välissä, mutta sisäpuolelta paikka on "yksityinen auto museo," joka on siistimpi kuin monen koti, on baarit/oleskelutilat (kalusteet on Titanicin tytäraluksesta, oliko se ms. Normandy?) sisustettu art-deco tyyliin. On myös "Game Room," joka ladattu täyteen Las Vegasin casinoilta ostetuilla yksikätisillä, flippereillä, vintage video peleillä, ja useampikin jukebox löytyy.
    Kuulemma pitää siellä pienimuotoisia bileitä kavereilleen silloin tällöin.
    Miehen oma tekninen tietämys on täysin olematon -seurailin kerran vierestä erästä pikku operaatiota kun yhteen autoista piti vaihtaa akku - sitä varten oli päälle vedetty prässätty haalari ja paikalle tuotu kaikenlaisia ei tarpeellisia työkaluja eikä vaan onnistunut... Itse hän suosii käyttö-autona uutta Kupla volkkaria, mikä onkin järkevää Losissa. Vuosi sitten kun personal assistant kaverini joutui soittamaan hänelle olevansa myöhässä töistä auto ongelmien takia, mies osti hänellekin uuden Kuplan, niin tarvitse narista. Niin ja hänelläkin on myös palkattu mekaanikko, joka lähinnä kiillottelee autoja joka päivä.
    Juuri kun olin itse tottunut tähän yksityiseen "automuseoon," kuulin että hänellä on toinen, n. 100 autoa sisällä pitävä vastaava mesta San Franciscossa. Et silleen.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Siis ton kirjoitin mä;
    M. Paavolainen
    cal-machine.com
     
  8. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    No on se hyvä että jotkut näistä rikkaista tietää että rahat voi käyttää myös johonkin järkevään...kuten hallilliseen vanhoja jenkkiautoja :smile:
     

Kerro tästä muillekin!