Hyviä "halpiskoneita".?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Zakke, 30.5.2005.

 1. laakkius

  laakkius Gearhead


  no ei siitä voima kyl lopu, eikä motit ole palanut, katkaisijat vaan hajoo tosi nopeesti, ja kuoret halkee jos sattuu lattialle putoomaan...
  Mä tykkään et toi bossin runko on liian läski ja liukas, kun ei sillä kauaa jaksa yhdellä kädellä hioa... Oma Hitachi on paljon parempi niiltä osin.

  Edellisessa työpaikassa oli metabon koneita, ne toimi kyl niinku pitikin...
   
 2. VooDoo

  VooDoo Gearhead

  Juu, eipä sillä että itekkään tykkäisin boschin koneista, jotenki vitun paskoja korjattavanakin, varsinki akkukoneet.. Kuoret kun on semmosta pehmeetä räkää (muka iskunkestävää) Niin ei ne sovi enään nätisti yhteen kun kerran avaat. Jotenki ei oo vaan merkkinä mun mieleen, akkukoneissa panasonic ja rälläköissä makita/metabo.
   
 3. NeljäsGM

  NeljäsGM 1st gear

  Fiskarsin kirveet on ainaki hyvii vapaa 1/2 metrin putoaminen kämmenselälle ja 2 jännettä poikki. Tää on jo laatua. 6vko kipsii ja 8 vko sairaslomaa. Käsi jo terve. 8)
   
 4. Wäiski

  Wäiski Gearhead

  Anttilan hylsysatsi 8-32mm 5v. takuulla. Ei se hirveesti maksanu ja pienen väittelyn jälkeen vaihdettiin metrin putkella paskaksi väännetty räikkä uuteen. Myyjä uikutti, ettei räikkä ole vääntämistä varten! No....
   
 5. Jza

  Jza Double Gearhead

  Kuulostaa varmaan hullulta, mutta Bilteman "sininen" puolen tuuman hylsysarja hiluineen 10v takuulla on ollut aivan hemmetin vahva. Räikkääkin on rääkätty kaikkien taiteen sääntöjen vastaisesti jatkovarsien kanssa ja edelleen se tikittää kuin sveitsiläisen kassakaapin lukkokoneisto :eek:

  Oikeastaan mitään muuta positiivista sanottavaa halpistyökaluista ei olekaan. Toikin tuli ostettua lähinnä vitsinä, kun joku sitä kehui että on hiton vahva setti. No totta näkyi puhuvan :eek:
   
 6. hara64

  hara64 1st gear

  nostetaan vanha aihe esille.

  pohjanoteerauksen veti kyllä honkkarin "joku power jotain" pikkurälläkkä.
  hintaa oli 10€ ja kesti n.15min. lamellilaikalla ajoa kun tuli savu pihalle. :mad:

  ei olis kyllä köyhällä varaa noihin halpis koneisiin :oops:
   
 7. oml

  oml Gearhead

  Itse taas sain rikottua 10€ rälläkän 10 minuutissa.
  Rälläkän ostopaikka oli 300 km päässä, joten en viitsinyt hakea takuuseen uutta rälläkkää tilalle. :lol:
   
 8. kojo

  kojo Gearhead

  Ostin biltemasta joskus aikojen alussa sen 150osasen hylsysarjan 10v takuulla ja se on kyllä opettanu että jos plitema uskaltaa antaa 10v takuun jollekin niin voi sen harrastekäyttöön jo ostaakin..
   
 9. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  .

  ostin joskus halbistalttasarjan ihan vaan sen takia, että nimi oli niin osuva

  HABERO :rotfl:

  perkeleen lujia talttoja :odroll:
   
 10. -nikke-

  -nikke- Gearhead

  Bilteman (sähkö)puukkosaha on toiminu komeesti, ja muutenkin hyvä vehe kun haluaa välttää rälläkän kipinöitä/meteliä/kohteen lämpenemistä.
   
 11. Smokie

  Smokie 1st gear

  Nokitan, 9,90€ rälläkällä millin laikalla leikkasi 0,7mm peltiä 70cm ja pof. Ei sentään mennyt ihan kymmentä minuuttia vaikka varovasti ajelinkin.

  Sittemmin, 4 vastaavaa romua myöhemmin pajaan ilmestyi mm. 270€ 1400w Kress. Ei sekään mikään unelmien täyttymys ollut mutta ei ollenkaan kivistä enää yhtä pahasti. Ja on ohuempi ja parempi käteen mitä 700w Ein volks, ein fuhrer, EINHELL tehokkaan näköiseksi tehdyt ergonomian irvikuvat..
   
 12. pas2

  pas2 Gearhead

  Komppaan. On millinen ja tuumanen pakki käytössä ja kestänyt.

  Halpistyökaluja joilla on paria taloa ja muutamaa autoa rempattu:

  -10€ Einhell tms 800 tai 900w pikkurälläkkä, toimii. Aikasempi markka-aikana satkulla ostettu vastaava edelleen käypänen vaatimattomampiin hommiin mutta yhden tiilenkatkomisrääkin jälkeen sauhus ja puolet voimasta katos.

  -Ping pong puukkosaha näyttää toimivalta

  -pieni jiirisirkkeli ei jiiraa oikeaan kulmaan, polttolautojen pätkimiseen käy 15 euron hankintahinnalla

  -iso einhell jiirisirkkeli on hieno peli laserosoittimen kanssa, maksoiko 139€ tai jotain

  -Einpong pöytäsirkkelillä on faneria ja kaikkee sahattu yks terällinen ja vielä toimii, 99€

  -Halvat akkukoneet on perseestä.

  -6,90€:n iskupora toimii vääntimenä / porana kun iskun lukittaa ruuvilla pois.
   
 13. -nikke-

  -nikke- Gearhead

  http://www.youtube.com/watch?v=YSKEdBpUYvA&playnext_from=TL&videos=WS7C85xSdEM

  Tässä suorituksessa ei kestänyt ihan niinkään pitkään.
   
 14. guggel

  guggel 1st gear

  Ai saakeli että hajosin tohon videoon!!! :rotfl:

  Omien kokemusten pohjalta tulee tämmöstä:

  Tallin perukoilta löytyy joku 15€:n rälläkkä, samanhintainen pistosaha, joku ikivanha halpahallin hylsysarja sekä kiintoavainsarja, yms shaissea, kaikki toimii edelleen, vaikka on useampi vuosi leikitty autonasentajaa ja rakennusmiestä....

  Itsellä on niin vähän loppupeleissä isompia projekteja, etten ihan senkään takia viitsi (lue: pysty) ostaa kovin kalliita vehkeitä tallin nurkkiin roikkumaan. :lol:
   
 15. sjussila

  sjussila 1st gear

  Skil Grindcat 125mm rälläkkä kestää halpikseksi hyvin; yli 3vuotta ollut aktiivisessa käytössä, paljon on laikattu ja vielä pelittää. Ja sit tää on yllättävän kevyt ja käteen sopiva...

  Clasohlson:
  -230V mutterimopo; painava mutta kestävä.
  -puukkosaha on kestänyt jo ainakin kahden auton totaali pilkkomisen

  Bilteman:
  - yläjyrsin alumiini- ja rautakansien porttauksessa toimiva peli
  - 3tonnin autopukit on tähän asti kestäneet mitä niiden päälle on laskettu
  - 10V takuutuotteet kestää jopa kimppatallilla
  -
   
 16. jake74

  jake74 1st gear

  kerro lisää? :eek:
   
 17. Camino'79

  Camino'79 Gearhead


  itellä kulkee kanssa bilteman se "iso" satsi missä on jo vähän noita tuumasiakin, ni auton perässä koko aika ja kieltämättä on saanu aika kurjaakin käsittelyä ja vesisadetta ym. ja ainoa vika on ollu, että ne "palapitimet" eli niille kuusiokolo etc. päille tarkotetut adapterit millä ne saa räikkään, ni niistä on se lukituskuula lähteny käveleen ja muutaman kerran on tarvinnu räikkien päitä kasassa pitävät torx-ruuvit kiriä :)

  ja erään vesisateen jäljiltä rupes räikät nahertamaan esim. suuntaa vaihdettaessa ni heitin piruuttani yöksi mosaöljyyn lillumaan sillai, että koko räikkäpää oli öljyn alla ni jo on toiminu :wink:
   

Kerro tästä muillekin!