Hyviä katsastuskokemuksia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja welran, 7.10.2008.

  1. welran

    welran 1st gear

    Tänne vois listata kerrankin HYVIÄ kokemuksia katsastuksista..
    Käytin tänään imperialin konttorilla. Ensirekisteröinti suomeen.
    Loistavaa asiakaspalvelua inssiltä, seisontajarru otti vain toiselta puolelta, joten nosturilla ollessa toi työkaluja jotta sai siinä säädettyä.
    Uudestaan dynolle ja läpi meni.
    Runkonumeroa ei tietenkään löytynyt tuontiautossa. Kun katsuri ajoi auton ulos, toi meistit käteen ja sanoi naputtelepas nuo sillä aikaa kun hän käy tekemässä paperit, ettei tarvii uudestaan vaivautua... :eek: :eek:
    Kunnon katsastus Vantaa.
     
  2. VSOP

    VSOP Gearhead

    Mäntsälän K1:ssä useampikin rekisteröintikatsastus sujunut hyvässä ja asiallisessa hengessä. Ja erikoismaininta myös Porvoon K1-asemalle, kun hain kilpiä -60 Caminoon, niin he ystävällisesti kaivoivat -60 päätteisen viisinumeroisen kilven todeten, että tahdot varmaan tämän numeron :D . Muutamaa viikkoa aiemmin oli jo juttua, ettei viisinumeroisia kilpiä enää ole silläkään asemalla..
     
  3. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Kyllä se tuo Espoon Suomenojan K1 on parasta palvelua :D ...
    EI yhdenkään vehkeen kanssa oo turhista nipotettu ja meininki lepposa, SUOSITTELEN.

    Näyttäisi? sama meininki olevan kaikilla ko ketjun asemilla 8)
     
  4. _jka_

    _jka_ 1st gear

    A-Katsastuksella Mankkaalla (siinä bussivarikolla) on tullut vani katsastettua muutamaan kertaan. Ei mitään ihmeellistä ole koskaan ollut, auto on yleensä ollut ihan kivasti kunnossa, eikä mihinkään ihmellisyyksiin olla törmätty, vaan leima on tullut.
     
  5. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Menee OT:ksi, mutta ihan sama:

    Reilu viikko sitten heti kärkeen pakokaasujen tarkistusmittaus ja sitten hakattiin olssin pohjaa oikein urakalla ja räime loppu vasta kun kolmannen ja viimeisen kerran käskin lopettamaan ja kun ei vesireikä muuten antautunut haettiin kumirauta avuksi...

    Vuosi sitten ei ollut mitään vastaavia ongelmia samalla autolla, eikä muillakaan kulkimilla, joita viisi kappaletta silloin vuosi sitten sille asemalle kiikutin. Vioista on sanottu ja uusintanäyttöjäkin on tullut. Nyt oli aseman pihassa puolenkytä uusintanäyttöä ennen mua, liekö ÅKE kehoittanut panostamaan tehokaammin asiakaspalveluun.

    Niin ylimielistä paskaa en ole silmilleni saanut sitten 80-luvun, tuli oikein vanhat valtionpuljun katsastukset mieleen. Itselläni se olikin sitten vika kerta sillä asemalla.

    Samana iltapäivällä menin käyttikseni kanssa toiselle tunnetulle Hesalaiselle asemalle ja siellä palvelu oli mitä mainiointa ja harrastepelejä pihassa parin tunnin jonoksi asti. En muuten sano sen aseman nimeä, koska ÅKEN byrokraatit lukee tätäkin topiikkia ja pistää tehotarkastusta noille "liian hyville" asemille.
     
  6. flatonia flattop

    flatonia flattop 3rd gear

    Hyviä kokemuksiakin on mutta niistä ollaan hiljaa ja huonot huudetaan jokaiselle vastaantulijalle 8)
     
  7. Ana67

    Ana67 Gearhead


    Katotaan loppukuusta ku Skodan leima on, minkälainen "palvelu"....

    Kuukaus sittte Mustin kanssa no problem 8)
     
  8. caddy70

    caddy70 1st gear

    tuusulan katsastus

    No tältä vuodelta ei hyvää sanottavaa ole ainakaan tuusulan eritoten hyrylän asemalta... Auto Cadillac Deville-70 aivan originelli kunnossa. Kaikki toimi ja jarrut piti hyvin. Katsastajalla oli ongelmia saada seisontajarrua päälle samaan aikaan kun väänteli vaihdekeppiä :rotfl: No pienen infon jälkeen sekin onnistui... Sitten tuli valojen vuoro, no siitähän riemu alkoi. Valot tulee vaihtaa uudenmallisiin umpioihin joissa on parkit samassa ja samalla tulee poistaa käytöstä huomiovalot sivuilta... eli tällaiset maininnat se kyhäsi :mad:
    Selitin katsastajalle että olen menossa myös laittamaan museorekisteriin jolloin en voi tehdä kyseistä viritelmää hänen mieliksi. Kun juttelin loppujen lopuksi museotarkastajien kanssa he eivät ymmärtäneet minkä takia sivulla oleviin huomiovaloihin oltaan puututtu koska ovat laillisia kunhan eivät näy eteen- eikä taaksepäin. Umpioitakaan ei todellakaan vaadittu vaihtamaan, joten pitänee marssia takaisin ja vaatia korjausta rekisteriotteeseen :wink:

    Suomenojassa on asiat sujunut hyvin 8)
     
  9. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    yhdeksästä tähän topicciin vastanneesta 2 ei osaa näemmä kunnolla lukea. aika hyvä määrä.
    topicci on hyville kokemuksille konttoreilta. ei huonoille, niillehän on jo ainakin 2 topiccia täällä :wink:

    nyt riittää ot ja sanotaan että viimeiset n.5 vuotta on ollut hyviä kokemuksia, yhtä ja samaa konttoria oon käyttänyt, autoja oon katsastanut n. 20kpl sinä aikana siellä. aina ei oo läpi menny mutta asiallisesti on autoja tarkastettu. katsurien kanssa jutellaan niitä näitä projekteista ja muutenkin elämän menosta... onkohan niistä tullut jo tuttuja???
     
  10. RB-440

    RB-440 1st gear


    Tämähän on vain ihan normaalia ihmisen käytöstä. Hyvästä kokemuksesta kerrotaan yhdelle, jos sillekään, mutta huonosta kokemuksesta taas kerrotaan ainakin kymmenelle, jos se edes riittää. Tämä faktumi kannattaa muistaa niiden, jotka asiakaspalveluun sekaantuu.

    Hyvä kokemus katsastuksesta... No, ainaskin viime keväänä MB508 katsastus oli ihan asiallinen. Tyypillisestä öljykosteudesta mainittiin, jarruja ja renkaita peräti kehuttiin. Eturenkaista esitettiin sinänsä täysin oikea huomio, että on syöneet sisäreunaa, mutta eipä ne mun aikana ole kuluneet, vaan jo joskus aiemmin. Kun kumminkin pintaa on edelleen tarpeeksi, ei siinä sen kummempaa. Sinänsä ihan hyvä ottaa asia esille siltä varalta, että omistaja ei ole hokannut.
     
  11. pedu2

    pedu2 1st gear

    Mikkelin K1-katsastajilla(ainakin entinen ViisKaks, jos lie nykyinenkin nimi) on tullut käytettyä niin entiset japsit, saksalaiset, ruotsalaiset, kuin nykyisen kaks jenkkiäkin.

    Ikuna ei oo ollu ongelmia asiakaspalvelussa, vaikka katsurit on vaihtunu lähes joka kerta.
    Ja neuvoakin uskaltaavat kysyä , jos ei joku vempele lähe toimimaan, kun kaikkea ei kukaan osaa..

    Aina ovat asiallisesti viat esittäneet ja yhdessäkin epämääräisiä kolinoita ollaan etsitty.
    Ja tietysti on tullut hylkyjä ja hyväksymisiä, auton vioista riippuen.

    Huonoakin palautetta oon toki asemasta kuullu, mutta kai se on sillei et meillä kaikilla on joskus "huonopäivä" ja väärä paikka purkaa sitä.

    :rotfl:
     
  12. tha022

    tha022 Gearhead

    Myös Vaasan K1 asema, se pienempi niistä, niin sielä on ollut todella hyvää palvelua. jos jostain on sanottu niin aiheesta on tullut huomautus.
    Sieltä löytyi toistaiseksi ensimmäinen katsuri joka osasi ajaa tuota mun kilpurin romua ilman että mä oon sydän kohtauksen partaalla vieressä.
    Kaveri kysyi heti kun autoon pääsi että kuinka tuo shifteri toimii?
    Tuommoista osaa arvostaa kun kysyy jos ei tiedä eikä pamauta heti jotain ihme syytä ja hylkyä.

    Muijan auton kävin hiljan näyttämäs ja takajarrut oli ihan hylky rajoilla niin kaveri tuumas että laita nyt noikin kuntoon kun oot näköjään ison rempan keulaankin tehnyt. Eikä tullut edes korjaus kehotusta.
    No, nyt on jarrut uusittu.
     
  13. kuolinpesä

    kuolinpesä Gearhead

    Tervajoki. A-Katsastus.

    Kolmea autoa on tullut muutama vuosi siellä käytettyä, eikä koskaan ole turhasta mainittu. Jos autossa on vika, niin ei se katsastuskonttorin syytä ole.
    Kolme kertaa on koko aikana tullut hylkäys ja kahdella näistä oli uusintakäynti maksuton. Oli kuulemma niin pieni vika.
    Palvelu ja toiminta on ollut muutenkin asiallista.

    Asiaan saattaa vaikuttaa se että en ole yrittänyt paskaa katsastaa. :odroll:
     
  14. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Itäkeskuksen katsastusasema Porissa oli aivan mukava kokemus. Tietty - kun autossa ei ollu mitään sanomista! Mutta mielestäni ovat siellä asiallista sakkia, tosin joskus alkuvuosina oli hiukan semmoista virallisen jäykkää se meininki vaikkei ny suorastaan tarttisi.

    Tuo mua hiukan kismittää, että ottivat niin kovan hinnan... :lol:
     
  15. kma68

    kma68 Gearhead

    Kuun alussa katsastin, no problemo. 8)
     
  16. HRTP

    HRTP Gearhead

    viime kuukautena katsastin kaks autoa jyväskylässä eikä ollut mitään moitittavaa,pari pientä huomautettavaa kyllä löytyi mutta inssi vaan sanoi että et ole tainnut huomata sitä kun muuten sun autot ovat olleet tiptop kunnossa katsastukseen tulessa.Korjasin "viat" siellä hallin sisällä kun katsuri katsoi vieressä ja kyseli samalla autosta mitä sille sattui tulemaan mieleen ja tuntui kiinnostavan kovasti :D
    (tuolla konttorilla olen kaikki autot käynyt katsastamassa jo 4vuoden ajan ja kaks kertaa on tullut hylkäys ja eri autoja on ollut paljon)
     
  17. mcpete

    mcpete Gearhead

    Joo-o. Ootteko valopäät tietosia, että katsastustoimintaa ja -konttoreita valvotaan. Onko nyt todellakin hyvä idea "mainostaa" täällä hyviä konttoreita ja kehua reilua meininkiä? Tekis mieli sanoa rumemminkin, herätkää tollot. :mad:
     
  18. Nomad59

    Nomad59 1st gear

    Oikeastaan ei ole muita, kuin hyviä...
    Useita autoja joka vuosi, reilun 15 vuoden ajan olen käynyt katsastamassa, milloin milläkin konttorilla. Hylkyjäkin on tietenkin tullut, mutta ei koskaan aiheetta...
     
  19. flatonia flattop

    flatonia flattop 3rd gear

    Tätä minäkin vähän tarkoitin että kannattaa olla mainostamatta erikoisen hyvästä palvelusta...
     
  20. köyhä

    köyhä 3rd gear

    Tänäänkään en leimannut autoani :rotfl: ja silti kulkee.
     

Kerro tästä muillekin!