Hyviä projekteja Ruotsissa, jatkuu: Buick -48

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja heikkisj, 22.4.2004.

  1. mike

    mike Gearhead

  2. Sepi

    Sepi Gearhead

  3. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  4. petjo

    petjo Gearhead

  5. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  6. JanneK

    JanneK 3rd gear

  7. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    No tosiaan! Miten ne ruåttalaiset noita hankkii??!! Tuossakin on jenkkikilvet, mutta kaikki tuollaiset mitä täältä löytyy on kalliimpia!
     
  8. petjo

    petjo Gearhead

  9. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  10. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  11. petjo

    petjo Gearhead

  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Aina kun näkee tällasen tän linkin http://www.jalopyjournal.com/forum/show ... hp?t=86647
    mukaisen kaunokaisen niin tulee mieleen vallaton ajatus että tommonen pitäis saada hommattua ja ei kun esimerkiks tohon ikkunat kiinni, tekniikka kuntoon ja ajoon. On niin nätin härskisti "patinoitunut" että tommosena herättäis varmasti muissa autoilijoissa kaikkia mahdollisia tunteita eikä paljon jalankulkijat hyppis eteen. Ja talviaikaan tollanen olis vielä vaikuttavampi näky tuolla nipponeiden seassa 8)
    Ja naapuritkin ihan varmasti ihastuis. Meillä on naapurissa sellanen uudehko, iso ja komea talo ja mitähän se nyt parhaillaan pois muuttava naapuri olis tuumannut kun meidän pihassa olis seissyt pari tollasta viime syksynä kun se kauppas ja esitteli sitä "miljoonataloaan". Ostajakandidaatitkin olis varmaan ihastunut että nyt päästään kunnon naapurustoon :wink:
    Vaikka eiköhän noissa meidän nykysissäkin vehkeissä oo ihan tarpeeks kauhisteltavaa tavallisemmille kansalaisille, nykynen (uus naapuri) ei vielä tiedäkään mitä kaikkea komeaa meillä onkaan. Mut eiköhän se sit keväällä huomaa, viimeistään kun täräytellään pikuppi tallista :rotfl:
     
  13. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Tommonen olis kyllä yksi unelma laitteista!!..Jos näin ''uusista'' puhutaan.En oo nähny ku pari kuvaa tommosesta.Googlettamalla löysin aikonaan ainoastaan tuon yksilön...Jos nyt ei mainoksista puhuta...Taustalla näky olevan rumasti maalattu '59 ford
     
  14. Geebe

    Geebe Gearhead

    Talvikäytössä tohon buickkiin ehdottomasti pitäisi löytää hakkapeliitta nr 6 nastarenkaat niillä imukupeilla.
     
  15. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo, ja niillä kunnollisilla vanhan ajan nastoilla. Tyyliä ja kiva ropina ajaessa pakkaskelissä kuivilla asfalttikaduilla :wink:
     
  16. Sepi

    Sepi Gearhead

  17. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Tuo LaSalle on kyllä aika hieno!
     
  18. petjo

    petjo Gearhead

  19. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Jos joku etsii asiallista 31/32-rodia niin tässä vinkki, melkein kannattais ottaa tolla "osta nyt"-hinnalla...

    ebay
     
  20. petjo

    petjo Gearhead

Kerro tästä muillekin!