IC, Ural ja K-pyörän tankkien erot?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja makke, 21.9.2004.

  1. makke

    makke 1st gear

    Ostin tuossa omaan Uraliini siihen asennetun Jawan tankin tilalle IC:n tankin. Nyt tinaushommat menossa jotta saan kyljen logot piiloon ja korkkikin pitää siirtää keskelle ja loppupäästä teen ihan piikkiin menevän.
    Kuvista olen yrittänyt katsella ja olen tullut siihen tulokseen, että malliltaan IC:n tankki taitaa olla vastaava kuin mitä Uralin? Sillä mitään merkitystä ole, sillä pyörääni muutan muutenkin runsaasti, mutta asia vain jäi minua vaivamaan. Onkos joku joskus vertaillut noiden muotoja ihan tankit rinnasin?
     
  2. Peltirumpu

    Peltirumpu 1st gear

    No ni nyt on oikee pyörä alla!

    Ic:n tankki on huomattavasti pienempi kuin Uralin/K-pyörän oma tankki. ic:n tankki on jotain 13litraa ja uralin vastaavasti noin 20litraa.
    Ic:n tankkejakin on erilaisia.
    49-57 vuosimallin tankkissa on päällä työkalukotelo ja ic logo sivussa. vanhemmassa ei ole ic logoa sivussa ja siitä puuttuu myös työkalu kotelo.
    56vuonna on tullut sellainen tankki missä ei ole koteloa mutta ic logo.

    T: Olli
     
  3. makke

    makke 1st gear

    Ok, hankkimani IC tankki siis on vuosimallin '56 jälkeinen koska kyljessä oli stanssatut logot (ei enää kun tinasin ne umpeen) ja kyljissä oli suojat (poistettu) eikä ollut työkalukoteloa. Korkki on vasemmalla sivussa ja on vielä edelleenkin sillä mietsiskelen edelleen vaihtoehtoja. Ehkä asennan Jaggen tankin korkin tai sit jonkun 20-lukuisen mittari/korkki yhdistelmän joka löytyi varastostani.
    No, ehkä pyörääni olis sittenkin sopinut paremmin Uralin oma isompi tankki koska pyörää madallan ja jatkan. No, pitää katsella miltä kokonaisuus näyttää tällä pienemmällä tankilla joka on kyllä muodoltaan oikeinkin hieno!

    Yhtä hienoa en pyörästäni saa tai tee kuin mitä Peltirummulla on, tosin kyllä rakentelusuuntauskin tulee olemaan erilainen. Mut hauska pyörä tuo Ural kaiken kaikkiaan :lol:
     

Kerro tästä muillekin!