Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja pete78, 15.7.2007.

  1. ramman

    ramman Double Gearhead

  2. jariha

    jariha Double Gearhead

    ookkei dankkesöön sönkkedaan;)
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Parista autosta soitin. Toinen soitti takas ja kehu että auto myyty 3vk sitten. Ilmotus oli silti vielä netissä ja on vieläkin.

    Toiselle soitin vaan ei mitään ole kuulunut. Vittu olkoot.
     
  4. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Kyllä ne osa tahtoo olla ihan asiakkaita jotka huutaa kiimakuola suusta valuen


    Ja sit on kyllä näitä ihan puhtaasti vedätyksiä

    Ei kukaan tarjoa ensin 10€ nostoilla ja kun meinaa jäädä älylliseen hintaan +alv. joku viisas joka aiemmin on tarjonnut 4kertaa 10€ nostoilla yhtäkkiä tarjookin 60€ ihan viimesillä minuuteilla jolloin hinta pomppaa 10€ kaupan hinnan päälle



    Sit toinen on nää mitkä myydään tuulimyllyn perseen värin asennon hinnoittelemina

    Ite en ees viitti katella niitä missä ei ole myydään isoimman tarjouksen tekijälle, paitti ne on ehkä järkeviä missä on käypänen lähtöhinta, mutta 90% kerroista ne ei mene kaupaksi

    Joku vanha valmetin raato vastaava paremman kuntoinen chattikoneessa 9000€ ja tää "huutokaupattu" ei hyväksytty 14k eurollakaan
     
    eilhik tykkää tästä.
  5. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Outo heppu myi vähän erikoisempaa sportti farmaria eilen. Ennen koeajoa pyysin avaamaan konepellin katsoakseni öljytikkua. Ei meinannut osata avata. Koeajolla kyselin erinäisiä asioita, ei vastausta oikein mihinkään. Onko autossa mitään huoltokirjaa, no enpä oikein tiiä. Selitteli takapenkillä omia erittäin henkilökohtaisia asioitaan. Kehui hienoja renkaita. Okei, kesärenkaat Kiinan sontaa, paksissa pinnoitetut nastarenkaat. Purin ne alas katsoakseni vararengas koteloon ja verhoilun alle. Kaveri tuumas, ai noinko se aukee.
    Omistanut auton reilun vuoden eikä niin mitään tehnyt autolleen. Palattiin koeajolta, paiskasin kättä pahoitellen, kesän jatkoja.

    Vaikeeta on
     
    passerby, mikkis83, Peeaa ja 1 muu tykkäävät tästä.
  6. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Keväällä laittelin muutamasta Vanin "sähköhärpäkkeestä" ostoilmoituksia eri foorumeihin, no tuli useampia vastauksia että löytyy ko härpäkkeet, kysyn että onko ehjiä/toimivia vaikka oli jo ilmossa että ehjiät/tomivat, "odotas käym katsomassa" tms ja sen jälkeen ei kuulu myyjästä mitään....:(. No nyt sitten laitoin taas samoista härpäkkeistä ilmoa ja joku ystävällinen kertoi että Tepolta(Nippelit.fi) löytyy edukkaasti uutena, jo vain ja päivässä kotipostiin tulivat.

    Toinen härpäke löytyi yksityiseltä ja toimivana ostin, ulkonäön/näppituntuman perusteella saattaa olla että puppua, mutta testataan ja toivotaan parasta... Tosin mukana tuli kaikkea itselle tarpeetonta roinaa, liittyy kyllä ko härpäkkeeseen, jota myyjä ei tarvitse mutta en minäkään. Ei tuo muuten häiritsisi mutta kun rahtihan menee painon mukaan ja nyt roinan kanssa huomattavasti painavampi kuin pelkkä härpäke:cool:
     
  7. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    Tää "otettu ruosteet kiinni" on nykysin joka kittivirityksen ilmotuksessa.

    Savossa yks tyyppi joka vaihto autoo kerran kuussa otti ekaks ilmanputsarikopan auki ja mäkeen muttei uutta tilalle
     
  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Vähän ihmeellistä myyjää ja ostajaa. Ilmotuksessa ei mitään lisätietokentässä.

    No soitin kun sellasta autoa olen kauan metsästänyt. Kysyin että mimmones peli kyseessä? Myyjä asiallisesti sano että siinähän se ilmotuksessa lukee. Sanoin että ei kyllä lukenut... Aijaa! No perskuta. Sitten kun se rupes kertomaan auton vuosimallia ja että bensamoottori niin tajusin että eihän siinä pitänytkään muuta tekstiä olla :poff:

    No asiallinen kaikin puolin ja sovittiin että kaveri menee rahojen kanssa kattomaan kun oli kaukana mun sijainnista.

    No auto oli pääpiirteittäin ok, tosin vain yhdet renkaat, lasi alhaalta halki yms pientä mikä oli unohtunut puhelimessa sanoa. Sanoin että ei se haittaa, hinnastahan tää kiinni on.

    Kerroin oman tarjouksen ja myyjä sano että tarvii miettiä ja kysyä vaimolta. Sanoin että haluan samana iltana vastauksen vaikka kello oli jo 21.

    Myyjä soitti puoli yksitoista ja intoa piukassa rupes tarjoamaan vanteita kauppaan mukaan täydellä hinnalla. Ei ei ei. Lopulta päästiin satasen päähän näkemyksistä. Myyjä jo uteli olenko palsanmäelle sukua :D mun tinkaama hinta oli ihan yleistä tasoa vastaavasta autosta.

    Aattelin että jo on perkele että satasesta. Sanoin myyjälle että varmistaudu pitkään myyntiin ei siitä kukaan pyyntiä maksa ja toivotin hyvät yöt. Myyjä vielä sano lopuksi että ilmoita koska vaan niin kaupat kyllä onnistuu heti.


    Pari tuntia nielin ylpeyttä ja sitten hattu kourassa soitin että ok.

    No ukko tuli sovitusti vastaan asemalle. Vartin odottelin väärällä puolen :poff:

    Löin rahat kättelyn jälkeen kouraan.. no nytpä oli myyjä "unohtanut" paperit kotiin. Heitin sen kotiansa sitten vielä. Oli vimpan päälle kauppamies. Ei tietenkään halunnut bussilla lähteä kotiinsa.


    Mitä me tästä opimme? No emme mitään :D
     
    bathory, miguelo, jarona ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  9. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Minä ainakin olen oppinut sen verran että jos on myymässä autoa ja nimim. Karpov ei pidä sitä kalliina niin on syytä nostaa hintapyyntiä ja vähän äkkiä.
     
    Jupe, ari vw, mikkis83 ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Sulla kävi tuuri. Oikeesti se ei ollut edullinen + vag automaatti.
     
  11. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Isoisän rakentama peräkärry alkaa olla niin pehmeä että tarttis nykyaikaistaa kalustoa.
    Persaukisena en tietysti kävele kauppaan ostamaan uutta kärryä, vaan laitoin toriin ostoilmoituksen, kriteereinä sinkitty ja 2000-luvulta, ei omavalmisteita.

    Ensimmäinen tarjous oli joku 70-luvun omavalmiste, joka on kokoluokaltaan nykyisten mönkijän / ruohonleikkurin peräkärryä, eikä muutenkaan osunut kriteereihin

    Toinen tarjous oli vajaa 10v vanha kärry. Muuten hyvä mutta uuden saman valmistajan saman mallin saa kodinterrasta kun laittaa satasen lisää kymmenvuotiaan hintapyynnin päälle

    Kolmas tarjous tuli 200km päästä, yksityiseltä myyjältä uusi kärry, ja tietenkin uuden hinnalla. Mutta kun samaa uutta kärryä saa samaan hintaan paikalliselta myyjältä kaikkine takuineen...

    Kai se on taas säästettävä hermoja ja ostettava suosiolla uusi :confused:
     
    Muokattu: 10.8.2018
    1purehell ja cdv70 tykkäävät tästä.
  12. urho3

    urho3 Gearhead

    Uus
    Uus ehottomasti,on halpoja käytettyihin verrattuna.
     
    Nikuzai, Carpenter ja Pertti K tykkäävät tästä.
  13. belair66

    belair66 Gearhead

    Saman huomannut kun olen katsellut ajettavaa ruohonleikkuria, pari sataa kun laittaa lisää niin saa uuden kuin se 2-5vuotta vanha käytetty maksaisi.
     
  14. virta

    virta Gearhead

    Torissa on vielä auto myynnissä jonka ostin jo kesällä,lumet maassa kuvissa.Ihmetytyää torinkin menetyely kun ilmot noinkin huonosti ajan tasalla,pari kertaa jo ilmiantanutkin että auto jo myyty,muttei reaktiota??
     
    Peeaa tykkää tästä.
  15. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Kaveri osti joskus viime vuosikymmenellä Chargerin. Myynti-ilmoitus roikkui nettiautossa vielä pari viikkoa ja selityksenä oli, että pidän sitä ilmoitusta vielä siellä, kun oli niin suuri kysyntä. o_O
     
  16. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    :D

    Luulis vituttavan turhat soitot. Mullakin kerran toriin unohtu jonkun sälän ilmoitus ja heti poistin kun tuli kysymys
     
    isalmela tykkää tästä.
  17. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Myynti-ilmoituksessa lukee että on koriltaan erittäin siisti, ainoat virheet konepellin etureunassa ja oven alareunassa.
    Mutta miksi minä kuvista näen että takakaaria erittäin tarkkarajaisesti sprayllä suhuuteltu?
    Jos noin sokea myyjä jo oman fixauksensa työjäljelle ja ilmeisesti on, koska nuo näkyy vahingollisesti kuvissa mutta ei niitä mainittuja virhekohtia, niin en jaksa kiinnostua enempää tuon Runebergin autosta.
     
    Nikuzai tykkää tästä.
  18. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Kuinka moni muu on huomannut että nopeaan tarpeeseen löytyy nykyään uutta jenkkiosaa...torista. Paketit ja valikoima suoraan Rockautosta, saakohan magneettejakin ostaa.
     
  19. miguelo

    miguelo Gearhead

    Tämä ei kylläkään liity autoihin, vaikka "ajo-ominaisuuksia" varmastikin löytyy, mahdollisuus on kuulemma myös "liukkaan kelin harjoitteluun".

    Aika erikoinen myynti-ilmoitus, eipä ihme jotta ylläpito sulki ilmoituksen.:odcool:

    https://www.metropoli.net/viihdeuut...ti-myyda-kaytettya-seksinukkea-huuto-netissa/

    Laitetaanpas tähän vielä linkki alkuperäiseen ilmoitukseen, jossa nähtävillä sensuroimattomat kuvat:

    https://www.huuto.net/kohteet/tayssilikoninukke-120cm_25kg-kaytetty/483939346
     
    belair66, Norri, Pertti K ja 1 muu tykkäävät tästä.
  20. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Kuulostaa halvalta, jos uusi on 3000. Ja tollasen haluaa.
    En tosin tiedä, millä hinnalla noitä yleensä myydään.
     

Kerro tästä muillekin!