Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja pete78, 15.7.2007.

  1. Temppis

    Temppis 2nd gear

    Eikö noita voisi kirjottaa siihen ilmoitukseen niin jää nuo turhat haaveilijat pois, vai odotatko että joku hölmö ostaa auton kysymättä jakopäästä?
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Senverran stalkkasin, että vaikka auto on 06 niin on vanhempaa mallia. Täten hinta ja kilometrit on vastaavan huolletun verran. Turha on verrata vuosien mukaan uudempaan korimalliin ja vanhassa ei muutama vuosi vanhempi ole sen erikoisempi kuin viimeiset tuota mallia.
     
    viikinki75 ja Temppis tykkäävät tästä.
  3. HRTP

    HRTP Gearhead

    Sepä tässä onkin kun ei itse kerkeä alkaa tekemään nyt ja muutenkin tuo rassaus into ollut nyt vähän muutenkin hukassa kun kolmatta viikkoa töissä rassannut koneita :lol:
    Ja ilmoituksessa tosiaan lukee nuo "viat" mutta taitaa olla nyky suomessa tuo luetun ymmärtäminen jo hukkunut jonnekin :lol: Piti ihan piruuttani vilkaista nyt mitä muut nettiautossa tuon ikäisestä kolopallosta pyytävät niin kyllä se tuo mun rottelo näytti olevan tällä hetkellä siellä halvin ja vieläpä alle 400tkm ajettu ,seuraava samanlainen 1400e jolla mittarissa 450tkm ja eka vitos korinen farkku jolla ajettu puoli miljoonaa 2200e :rotfl: Yli arvostettuja romuja sanon minä :poff:
     
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Älä nyt sokeasti sitä vuosimallia tuijota. Golf ei tarjoa mitään uuta mistä kukaan maksaisi extraa vs 03 vuosimalliin esim, hirveitä eroja ei ole edes 98-00 malleihin.


    Moottorit ja kori, sisätilat ihan samaa tavaraa.
     
    viikinki75 ja mikaa7146 tykkäävät tästä.
  5. Pertura

    Pertura Gearhead

    Miksi muuten neloskoppaista Golfia myydään '06-mallisena? Kaiketi '03 oli tuon viimeinen vuosimalli, eli joku vähän tuossa mättää?
     
  6. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Koska neloskopan golf varianttia tehtiin vuoteen 2006 asti.
     
    belair66, HRTP, miguelo ja 1 muu tykkäävät tästä.
  7. Pertura

    Pertura Gearhead

    Kappas, näinhän tuo näyttäisi olevan. Pitkään ovat farkkua pantanneet
     
  8. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    nelos koppa oli hyvä golf, erityisesti farmari
     
    belair66 tykkää tästä.
  9. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Olen käsittänyt, ettei noissa vuosimalli vaikuta ninkään, vaan kilometrit. Jos siis samanlaisia katsoo.
    Sivusta vaan seurannut, kun itse ei tarvitse noilla ajella.
     
    Muokattu: 26.3.2019
  10. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Aika monessa samanlaisessa mallissa sama juttu. Toki niitä jotkut seuraa peukalo perseessä, mutta eroja on vaan jos varustelu, kori tai moottori poikkeaa jotenkin erityisesti.
     
    viikinki75 tykkää tästä.
  11. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Tämä kyllä hämmästyttää :odeek:

    Ihan sama mikä romu auto kyseessä, niin pienellä vaivalla saa tuon 50€ jo kun laittaa myyntiin osina. En tarkoita että sun olisi pitänyt vaan että onhan tuollaisella autolla jotain arvoa kuitenkin. Ostajalle olisi kait pitänyt antaa kunnostusrahaa mukaan kun oli niin huono auto :rotfl::rotfl:
     
    miguelo tykkää tästä.
  12. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Jep. siirtomatkakin olisi omaan pihaansa ollut ihan alle 10km sivuteitä pitkin. Mutta tässä nähtiin taas että rehellisyys ei kannata. olisi pitänyt sanoa että ajamalla siihen jätetty, nyt vaan akku tyhjä... :) sitten kuunnella ***tuilu että minkä romun möi ja maksoikin ihan hirveästi.
    Se on jännä tämä suomalainen ostaja. Aikanaan möin Alpinen autovahvistimen puolitutulle, meni 3kk ja tuli perimään rahoja takaisin kun oli hajonnut 3kk jälkeen....tuota noin. käytetty tuote 5 vuotta vanha ostettu 1/5 uuden hinnasta ja vielä pitäisi kauppa purkaa kun meni omassa käytössä rikki...totta kai siinä on yksityisen välisessä käytetyssä tavarassa vuoden takuu... :rolleyes:
     
    isalmela tykkää tästä.
  13. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    Kai mä oon edellee ihmeellinen myyjä. Stiga rattikelkka myyty 15 minuutissa, sänky puolessa tunnissa ja 2 kpl jäpän pieneks jääneitä housuja tunnissa.
     
    Pertti K, isalmela ja wilburi tykkäävät tästä.
  14. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    itekkin aattelin joskus noin mutta kyllä maailmassa on sellasiakin autoja millä ei kertakaikkiaan ole mitään arvoa, ei edes niillä osilla varsinkaan konevikasissa missä se kone on ehkä ainut osa millä voisi olla jotain arvoa.
     
  15. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Joo tai sitten ei ole yhtään kysyntää tai ylitarjontaa osissa.
     
    sdfsd tykkää tästä.
  16. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    ^Monissa perusautoissa osatarjonta ylittää reilusti kysynnän: kukaan ei osta ikinä mitään.
     
  17. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    ja vaatiihan se purkutouhu aikaa ja paikan jos ei vaan pikkuosia nappaile joten en ihmettele miksei siihen kaikki ryhdy.
     
  18. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    Ebayssä muutama outo myyjä nyt sattunut...
    Reilu neljänkympin head knocker, tuli rikkinäisenä kiitos postin, huomautin että hieno, mutta sadly broken joten palautti samantien koko summan pahoitteluiden kera..
    Parinkympin kiinanhalpisautokamera, tuli rikkinäisenä kiitos postin (tämän ymmärtää koska huonosti pakattuna, suoraan paketin päälle osoitetarra vähän niinku Bonnierin yms. tilaus"lahjat") niin tämä sitten pitäis lähettää takaisin tutkittavaksi ja jos myyjä(?) toteaa sen olevan rikki niin partial refundia... en taida jaksaa, menkööt head knockerin piikkiin.
    Ja se kolmas ja oudoin... useamman satasen no-name kiinalaiset(?) pakosarjat, mallia "bolt-on". No vitut oli, primäärejä piti hakkaaman ihan liikaa jotta sopii ja muutenkin hankalimmat asentaa mitä noita on tullut asenneltua. Siitä kuvien kera reklamoimaan, että en kyllä voi parhaalla tahdollakaan antaa positiivista palautetta, onko ihan mahoton paikka ja miten reagoi jos jätän neutraalin palautteen, juurikin koskien tuota "bolt-on"?
    Hän siihen , että lähetätkö takaisin niin full refund. No minä, että en, koska ne on jo asennettu. No hän, että mikäs olis se summa millä saadaan asia sovittua? No minä, että olishan se kiva saada cäshbäkkiä, mutta kun tuo sopivuus ei ole hyvä.. olisko 5kybää? No hän, että maximum mitä hän voi palauttaa on 6kybää (wtf?). No minä, että selvä, tehdään näin. No mitä hän tekee? Palauttaa koko vitun summan. Tavaran, rahtimaksun ja verot. Öööö... guugeltransalte ei wörkkiny vai mikä juju tässä nyt oli? En ihan ummarra.
    Pitäiskö nyt jättää excellent customer service ja A+++?
    Muistaakohan tuo mut jos puolen vuoden päästä testaan tuotetta uudelleen?
     
    Inlinee, Jooli, isalmela ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  19. HRTP

    HRTP Gearhead

    No nyt sitten tämä "ihmeellinen" myyjä joka aiemmin sitä kolopallon myynnin vaikeutta ihmetteli niin sai kun saikin sen myytyä :D Eka joka koeajoi sen niin myös otti sen sillä hinnalla mitä pyysin joten kaippa se kuitenkin oli sittenkin sen arvoinen :rotfl:
     
    isalmela tykkää tästä.
  20. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Nyky autokauppa on just tota

    Mustilainen kauppasi mersua, ihme kyllä ei suuttunut kun sanoin et nykyään pitää olla ostaja autolle, enää niitä ei myydä

    Toinen mustilainen sanoi samaa, et kun ostaja löytyy kone naputtaa ja savuttaa sinistä leimapitkänä mersu lähtee 1000 kalliimmalla kun paremmalla varustelulla ja leimallisena oleva sama korimalli, mukku piti olla sininen sisusta ja automaatti, loput osat kuulemma saa siitä sinisellä sisustalla olevasta ex-taksista
     

Kerro tästä muillekin!