Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja pete78, 15.7.2007.

 1. Jokeri

  Jokeri Double Gearhead

  Nettiautoon laitoin myyntiin 05 diesel vectran 450e, reilu kuukausi ajoaikaa, yksillä renkailla ja abs valo palaa, ynnä muuta. Alle 2 tuntia ja mustalaiset ajoi auton tiehensä. Soittivat matkalta että ovat tulossa tänne päin. Tulivat. Koeajoivat. Rahat käteen ja menoksi.
  Tuli tunne että apinaa koijataan mutta vielä ei ole selvää että kuka koijasi ja ketä.
   
  FuryIII '71 ja Peeaa tykkäävät tästä.
 2. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead


  Aiemman tiedon ja kokemuksen perusteella todennäköisin koijauksen uhri olit sinä.
   
  Aake-cc, Inlinee ja Peeaa tykkäävät tästä.
 3. Jouni_K

  Jouni_K Gearhead

  Jos sulle jäi kauppakirja, niin koijatuksi tulemisen todennäköisyys pieneni.
   
  viikinki75 tykkää tästä.
 4. Zejk1

  Zejk1 2nd gear

 5. Jokeri

  Jokeri Double Gearhead

  Otin mä ostajan ajokortista kuvan ja tein samoin tein trafin sivulla omistajanvaihdoksen. Ei oo kippo enää mun nimillä. Ihan sama montako kertaa kamera välähtää ja mihin sen kotelon hylkäävät
   
 6. vekku

  vekku 2nd gear

  Noin 5 vuotta sitten ostin land cruiserin, myöhemmin huomasin, että oli joku nyysiny tunkin ja alkuperäiset työkalut joissa mm.tunkin varret ym. Kuiten oli n.30te auto niin otettu muutamien kymppien osat "talteen". Eli on näitä.
   
  cdv70 tykkää tästä.
 7. KKOSKINEN

  KKOSKINEN Gearhead

  Mondeon väri: tumman musta.
   
 8. Kerpo

  Kerpo 3rd gear

  Ilmoittaja on varmaan luullut, että siinä kysytään myyjän väriä.
   
  FuryIII '71, rane58, malvasto ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 9. joutomies

  joutomies 1st gear

  Ei pitkään kestä tuon merenrantatontin vuokraajalla noi ilimootukset. Ostajakunnalla ilmeisesti painetta lompaakos ja louvvoo tarpeeksi :) vuokrasoppari vuodenloppuun ja tontti pitää tyhjentää. Kauppaakin koetettu tehdä poikaan kans mutta ei siitä tullut helvettiäkään kun ei Aaltolan isäntä tiennyt onko ne autot porissa vai Kristiinankaupungissa.
  Googlemapsista näkyy kun ite isäntä vartioi 200kg vaimon kanssa tienpätkää ettei me tulla uudestaan aidan yli kuikkimaan
   
 10. virta

  virta Gearhead

  Kai sitten koijattiin niin että myit liian halvalla kun noin sutjakasti meni.
  Myyvät tuon eteenpäin näin# autossa leimaa jäljellä, eikä mitään vikaa seuraavalle leimalle. # muutama kun käy joku ostaa ja jättää viat huomiotta.
  Tuo # olemme jo tulossa# lisätään vähän painetta kun ei noita kaikki viitsi katsella pihallaan.
   
 11. Kippo6

  Kippo6 2nd gear

  Nyt on pariin otteeseen tullut outoja myyjiä, kun laittavat ilmoitukseen hinnan ja kun sanot ostavasi, niin hinta onkin korkeampi.
  Eka myyjä myi tv-tasoa 20e. Muija ehdottomasti halusi sen ja ilmoitti, että tullaan hakemaan, johon myyjä vastasi, että hyvässä kunnossa 45e.
  Muija vastasi, että ilmoituksessa on hinta 20e, johon myyjä taas, että viimeinen hinta 30e. Tähän ei enää vastattu, joten myyjä ilmoitti, että 20e:lla saa hakea. Jätettiin hakematta.

  Toinen tapaus laittoi ilmoituksen, jossa oli useita erinäisiä nippeleita ja hinnat 0,5e-5e. Bongasin yhdestä kuvasta nippelin, josta kysyin, että mitä maksaa. Yllätys oli suuri, kun juuri sen hinta olisi ollut 20-25e:n paikkeilla. Kysyin vielä, että miksi oli sitten hinnoiteltu 0,5-5e, niin kuulemma saa enemmän huomiota alhaisemmilla hinnoilla. Ostajana minun olisi pitänyt ymmärtää, ettei kukaan myy kyseisiä artikkeleja noin halvalla.
  Tästäkin jäi kaupat tekemättä.
   
  Jori85, onoff road, freetime-cruiser ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 12. kaarpo

  kaarpo 1st gear

  aika monta autoa/osia on jäänyt ostamatta kun ei sitä perkeleen hintaa saa millään ilveellä selville. tarjotakin on monesti hankalaa yhen paskan kuvan perusteella ja parempia ei jakseta ottaa. ei viitti lähtiä vasiten kahtomaan,kuiten pääasiassa 500-800km päässä kiinnostavat tuotteet.nykyisin sivuutan kokonaan tarjoa/kokeilumielessä myyjät,myyntihaluja ole kuitenkaan.selkeä hinta,kuvaus ja kauppa käy.ehkä. onneksi sain hommattua läheltä itselleni laatikon helpolla kaupalla.selkeä hinta, vähän tinkausta ja kun päästiin yhteis ymmärrykseen niin sovittiin haku.pieni katsaus tuotteeseen, todettiin asialliseksi, vähän raatia autoista ja mihin tulossa.rahat kouraan,laatikko seatin peräkoppiin ja kotia kohti
   
 13. Joutomies3

  Joutomies3 1st gear

  Joutomies on isopäinen apina joka pykää ydinvoimalaa olkiluodossa.. Olisko Ville nimeltään..


   
 14. Joutomies3

  Joutomies3 1st gear

  Villellä on iso pää!


   
 15. jahnu

  jahnu 3rd gear

  Näin uutena harrastajana haluaisin tietää voiko tältä "horsepowerilta" oikeesti ostaa mitään kun sen ilmotukset on hieman sekavia ja ei oikeen saa selvää mitä myy ja mihin hintaan. Ilmoissa on vaan ollu yks kiinnostava mut uskaltaako sille ees soittaa vai onko suoraa runkkari yms...
   
 16. T5

  T5 Gearhead

  Kokeile?

  Pahinta mitä voi tapahtua on se, että joudut painamaan punaista luuria.

  Tosin kyllähän se aikalailla epätasapainoiselle tapaukselle kaikinpuolin vaikuttaa.
   
 17. malvasto

  malvasto 3rd gear

  Kyllä mä ainakin kyseiseltä herralta pari vuotta sitten osia ostin ongelmitta
   
 18. kuutio

  kuutio Gearhead

  Entäs jos nää on jääny jostain autoliikkeen autosta koeajon jälkeen ...auto palautettu mutta näitä varusteita haluttu tutkia tarkemmin..
   
  1purehell tykkää tästä.
 19. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Ihmetyttää taas nää vastaamattomat. Vaikka ei kiinnostaisi yhtään, esim. vaihto, tms. Niin luulisi sen verran miestä olla vastaamaan, että ei kiinnosta. Nykyään ei voi tietää, menikö kysymys edes perille, tai jäänyt huomaamatta. Olen ymmärtänyt, että ihmiset nykyään toimii lähinnä älypuhelimilla, joihin tulee ilmoituksia mistä milloinkin. Eli piippailee jatkuvasti.

  Vastaamalla jotain selviää, että nähty on.
   
  jariha tykkää tästä.
 20. Peeaa

  Peeaa Gearhead

  Mä oon just semmonen joka ei yleensä vastaa. Kun mun ilmoituksessa lukee että tiedustelut soittamalla. Se on se ainut ja oikea tapa keskustella myyntikohteesta! Vartin keskustelun jälkeen selviää onko se kauppakumppani ihan pelle tai huijari. Se ei selviä edes viikon viestittelyn jälkeen :)
   

Kerro tästä muillekin!