Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja pete78, 15.7.2007.

 1. Over the hill

  Over the hill 1st gear

  Jokunen vuosi sitten myin pitkään käyttöautona olleen Chevyn. Vuotta myöhemmin se ilmestyi Nettiautoon. Toisessa myynti-ilmoituksessa omalla rekisterinumerollaan ja toisessa tekaistulla numerolla. Sama myyjä, samat tiedot ja kuvat.
  Mikä idea moisessa toiminnassa?
  Auto vaihtanut omistajaa pari kertaa tämän jälkeen.
   
 2. jarikoi

  jarikoi 2nd gear

  Liekkö syystä jotta n.a. ei anna laittaa samalla rekkarilla 2 ilmoitusta tai sit automaattinen täydennys lipsauttanut edellisen rekkarin...
   
  Peeaa tykkää tästä.
 3. Cadillacman2

  Cadillacman2 Gearhead

  Täyskuu oli taas aika selkee ilmoitus rämäkin:"DORGE SVINGERIN PAPERIT REKISTERIOTE YM HUOM TÄMÄ AUTO ON PANTU PAALIIN ELI NÄMÄ EI OLE MITKÄÄN JOSTAIN JÄÄNY NIINKO JOKU SAATANAN RUNKKARI APRIKOI SIIS TÄMÄ AUTO ON KOURALLA NOSTETTU TONTILTANI JA MURJOTTU KAPPALEIKSI KARMEAN KORI MALLIN TAKIA .TAJUSITKO NY VAI ET TÄMÄ PASKA ON PAALATTU TAJUATKO. NO TUSKIN TOI MITÄÄN KÄSITTÄÄ . JA TÄMÄ OLI MINUN OMANI VAIKKA NAAPURISSA ASUINKIN VITSI KO ASUIN NAAPURISSA ON SE PERSEESTÄ KO RTAHATTOMAT TULEE KAUPOILLE JA SAA JOSTAIN VIIKON PÄÄSTÄ RAHAT NI KIRJOITTAA EI KOSKAAN OLE OLLU SILL'Ä EIKÄ TÄLLÄ TERVEISIÄ VAAN SULLEKIN SEKOPÄÄ'"
   
  mikkis83, Make.S, Aake-cc ja 1 muu tykkäävät tästä.
 4. Aake-cc

  Aake-cc 1st gear

  Nää kaikki tän ilmotukset kuulostaa siltä että vaikka olis mun haluama tuote unohtaisin koko homman suoraa :D
   
  isalmela tykkää tästä.
 5. tapsah

  tapsah 2nd gear

  Karpoviko se siellä uudella nimimerkillä huuteloo??
   
 6. tapsah

  tapsah 2nd gear

  Näissä ilmoituksissa on hyvinkin paljon totuutta mukana, perustuu varmaan kokemukseen vasitenkin perus-od sönköistä saatuihin kokemuksiin, vaikka sitä ei kaikki suostu myöntämään.
  FC sivut auki että pääsen infoamaan!!
   
 7. isalmela

  isalmela Gearhead

  Tapsa se on oikea harrastaja. Kunnioitan ja nostan hattua, siinä on mies!
   
  f34 tykkää tästä.
 8. Mokaman

  Mokaman Double Gearhead

  Oisko sun tapsah aika hyväksyä totuus ja mennä eteenpäin:

  Sun poikaystäväs on jättäny sut, eikä teistä enää tule paria.

  Ehkä kuitenkin löydät täältä uuden kumppanin?

  Sääli että YP suuressa viisaudessaan poisti Yleistä keskustelua -osion, siellä olis ollu Treffipalvelu ja kaikki! :D
   
  rane58, mikkis83, 1purehell ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 9. T5

  T5 Gearhead

  Tai sitten @tapsah voisi myös siirtyä sinne vippi-palstalle ja kaikilla olisi parempi mieli :odbiggrin:
   
 10. tapsah

  tapsah 2nd gear

  Sä luet mua kuin avointakirjaa..
   
 11. tapsah

  tapsah 2nd gear

  ota lääkkees, on näköjään jääny sulla taas ottamati..
   
 12. tapsah

  tapsah 2nd gear

  jaha, odn kiusauspiiri on näköjään ottanu mut seuraavaksi kohteekseen, edellisiä oli FC, Kristiinankaupungin mies ja mitä näitä nyt sitten on ollut, jos on jotain asiaa niin puh.numeroo yvnä niin katotaan mitä asialle voidaan tehä..
   
 13. chevytb02

  chevytb02 Gearhead

  Ei saatana, pysykööt täällä sun ilostukseksi :rolleyes:
   
  rane58 ja jariha tykkäävät tästä.
 14. always bb

  always bb Gearhead

  Itse jouduin just nettihuijauksen kohteeksi kun oli osto ilmo palstoilla. Asiakkaalle piti bemuun löytää ehjät penkit eteen kun leimalle mikään ei toiminut. Noo kivenallahan ne tuntu olevan, tuli soitto että löytys ja laitto kuvat ja kaikki. Rahalla hemmetin kiire saada"pikapankki.fi" no ilmotin että tulee normisti kun hinta kova. En vielä sinisilmäisenä epäillyt mutta meni 4pv ja piti rekkarahtina tulla. Sitten taas soitto, vastas selitys että tulossa db schenkerin kautta kysyin lähetys tunnusta. Sitten selityksiä että ei ole, siinäkohtaan sitten heräsin että Jesse Pelkonen oli kusettanut minua no köyhty 150€. En konkaan mene ihan mutta tuli mieleen miksi BMW,n harrastuksen lopetin kun kaikki oli puliveivaajia. Nyt vaan vielä asiakkaan auto seisoo pihalla ja mietitään mitä sille tehdään,
   
 15. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Double Gearhead

  Jotenkin tutun oloinen nimi, tuosta on varmasti ollut juttua aiemminkin.

  Isäukkoa eräs vanteiden myyjä kusetti viime vuonna, rahat lähti tilisiirtona ja tavaraa ei ikinä tullut, rikosilmoituksen teki tietenkin.
  Vihdoin pari viikkoa sitten kuultiin että asia on edennyt, tekijällä samanlaisia huijauksia kymmenittäin ja taitaa tekijä päästä valtionhotelliin hetkeksi rauhoittumaan.
   
 16. Mokaman

  Mokaman Double Gearhead

  Sä oot tapsah aukonu täällä päätäs oikeestaan joka ainoossa kommentissas, siihen nähden oot ihmeen vähän saanu takasin...

  Itse et oo syyllistyny ainoastaan kiusaamiseen, vaan suoranaiseen panetteluun ja jopa kunnianloukkauksiin ainakin karpovia kohtaan väittämällä varkaaksi yms. ilman muita perusteita kuin omat vainoharhaiset luulosi.

  Jos täällä olis kunnollinen Ylläpito, sun ip-osoite annettais virkavallalle seurattavaksi, ois kyllä aihetta!

  Jos poliisit eivät muuten kiinnostu, vinkkaan että karpov on somaliasta tullut turvapaikanhakija ja olet kohdistanut häneen kivapuhetta...

  Siihen poliisilla tuntuu aina olevan resursseja. :D
   
  rane58, malvasto, FuryIII '71 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 17. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Toi on ikävä homma, että on kusetettu.:( Usein kuulemma iskevätkin ostoilmoituksiin.

  Itse myyjänä en lähetä enää (isompaa) tavaraa, ennen kun on ainakin edestakaiset rahdit maksettu. Liian monet oppirahat maksettu lunastamattomista paketeista.

  Ostajana olen monesti toiminut kyllä tyhmästi ja liian luottavaisesti, mutta onneksi ovat tulleet, vaikka etukäteen maksanut.

  Fiiliksen mukaan olen mennyt, ja stopannut kaupat heti, jos jokin epäilyttää, tai ei saa sovittua.
  Myös isompien osien rahtikulut saattaa yllättää ostajat.

  Tämä tietysti sopisi kumpaan vaan keskusteluun...
   
  Muokattu: 14.5.2020
 18. Lemmu

  Lemmu 1st gear

  Välillä näinkin,,, tiedustelin Pirkaanmaalaiselta purku Cutlasin kauppiaalta keulan tukirautoja Caminooni ku siinä niitä ei ole. No nehän romussa oli vielä kiinni, "myyjä" ei niistä mitään ollu vailla ku tarpeettomat sille kuulemma oli. Nouto oli ainut vaihtoehto ja matkaa ittellä paikalle puolen tuhatta kilsaa ja systeri asustelee sieläpäin nii valtuutin sen hakeen ne. Myyjä otti raudat ystävällisesti irti valmiiksi ku kerroin et naisihminen ne tulis hakeen ja ei varmaan kauheen innokas auton alle ole kömpiin. Kaiken kukkuraksi oli vielä paikalla sovittuun aikaan ku systeri meni niitä hakeen.
   
  Muokattu: 12.5.2020
  rane58, mikkis83, malvasto ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 19. signet

  signet Gearhead

  se vaan noiden vanhojen osien kohdalla toi nouto(ja monesti itte irrotus) on ainoa vaihtoehto.
  vanhoissa osissa kun ostajan ja myyjän välinen näkemysero on suuri,niin ite en oiken innostu lähettämään kuin virheetöntä tavaraa,ja sitten on vielä nää miljoonat eri mallit,yleensä tilatessa ostaja sanoo että kyllä se sinne laitetaan käymään,mut kun tavara on lähetetty,ja tuleekin sovitusongelmia,niin ollaan kiireellä lähettämässä takasin...
   
 20. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Näytti siltä että kun syöttää nimen jesse pelkonen googleen ni kaikkea arveluttavaa pamahtaa esiin. Epäluuloisena, vainoharhaisena ja pitkävihaisena hulluna tarkistan aina etukäteen että on numero normi eikä freepaid numero, onko netissä mitään tietoa sen numeron tai nimen perusteella. Kotiosoite tai työpaikan yhteystiedot on hyvä olla valmiina jos kaikki ei menekään kumnolla vaan vaatii käyntiä ihan henkilökohtaisesti. Tosin ei minustakaan nimellä löydy juur mittään ku en ole sotsiaalisessa mediassa ja harvakseltaan myyn mitään. Numero löytyy kyllä osoitteineen julkisesti. Olen jopannu aikoinaan niitä autoja vajaa 15 vuotta ni se epäluulo ja intuitio kehitty muita kanssaeläviä kohtaan vissiin sillo. Aika hyvin oon kyllä selvinnykin tähän asti vaiston varassa ilman suurempia pettymyksiä (koputtaa puuta). Mies pitää mitä lupaa periaatteella seivinny pitkän ja vaiherikkaan elämäni ainakin tähän asti.
   
  rane58 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!