Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja pete78, 15.7.2007.

  1. Letku

    Letku 3rd gear

    Eilen yritin saada kiinni erästä auton myyjää, joka myy autoaan nettiautossa. Yritin pitkin päivää, niin aina ilmoittaa puhelimeen ei nyt saada yhteyttä. Ilmoituksessa on että tavoitettavissa aina. Ei oo tällä kertaa... :-?

    Sitten soitin toisesta autosta, ei ollut hintaa ilmoituksessa. No, juteltuamme hetken autosta, niin kysäisin mitä hintaa kaveri haluaisi autosta. Ilmoitti ettei myy suoraan, vain vaihto onnistuu. Ei oo tähän hätään vaihtaria, kun on vaan rahaa taskussa... :x

    Helppoa ostaa auto!
    No, kai minullekkin joku auto joskus löytyy... :)
     
  2. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Vaasassa yksi Chevy Malibulla BBC+Blower kisannut jannu ilmoitti tekstiviestillä myyvänsä autonsa rullaavana hintaan 5000 euroa. Aikani soittelin ja kyselin kavereiltani ja tutuiltani kiinnostaisko ketään tommonen, kun hinta on kohillaan ja autokin ihan käytökelpoinen kisaamiseen. Yksi kaveri sitten löytyi ja välitin tämän PJn numeron hänelle. kaupat sitten tehtiin ihan pyydettyyn hintaan ja sovittiin hylsyn noudosta tämän viikon Perjantaina. Tää Ostaja sitten otti perjantaiksi vapaapäivän, haki pankista tarvittavan määrän rahaa ja osti vielä sähkövinssinkin, jotta auto saataisiin kuorma-auton lavalle kyytiin. Tarkoitus oli lähteä Perjantaina aamuyöllä Vaasan suuntaan ja sovittu kauppaaika oli kello 10.00 aamulla. Torstaina noin kello 20.00 tää Malibua myyvä PJ sitten ilmoitti miehekkäästi tekstiviestillä myyneensä auton ilman sen kummempia syitä tai ilmoituksia. Onneksi tää Ostaja ei sitten ehtinytkään lähteä vielä Vaasan suuntaan ja voitte arvata, että tätä kaveria vitutti sen ääliö PJn tekoset :wc:

    Että tällaisia kavereita liikkuu sitten kilvanajo-piireissäkin :eek: Mä kun luulin ettei näitä kusipäitä olisi tähän joukkoon siunaantunut, mutta väärässä näköjään olin. Toivottavasti tää ääliö on tyytyväinen saamiinsa rahoihin ja ei enää KOSKAAN tule pyytämään apua tai neuvoja multa, sillä niitä ei enää ole tarjolla :mad:

    Häpeisit pelle :wc:
     
  3. Joe Hunt

    Joe Hunt Double Gearhead

    Noinkohan oli myynyt mihinkään?! Juttelin yhden toisen siellä suunnalla vaikuttavan BBC ukon kanssa(hierottiin isot kaupat vesipumpusta) kys. henkilöstä ja heillä oli kans keskuenään "pientä" vääntöä...johtui kuulemma P:n lääkityksestä-oikeasti!
    Mutta kuitenkin - widu mitä toimintaa!!
     
  4. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Toi auto olisi muuten tullut Hyvinkään liepeille, mutta kun lääkitys on mitä on, niin..... :wc:
     
  5. daimleri

    daimleri Gearhead

    siis joku uus (?) hulluus, vaiko vaan "tosi ovela myyntikikka", tuolla nettiautossa ......... ???? :eek: :eek: :eek:

    menee näköjään näin:

    - tarjolla joku mosse mikä on hinnoiteltu ikä/kunto/yms sinne haitarin alapäähän

    - teet siihen tarjouksen, sellaisen 10-15% alle pyydetyn, tai sopivasti alaspäin pyöristetty, pikkasen sen alle kuin mitä luulet että haussa on. esim. pyynti 7.300,- ja tarjoot 6.800, seiskaahan toi kai hakee, eikö ?

    - seuraavaksi sen saman mossen hinta onkin POMPSAHTANUT alkuperäisestä pyynnistä + 20-25% ollen nyt sit selvästi jossain keskitason ja kalleimpien välillä ??? esimerkkimme auto meni 8.700,- :eek: :eek: :eek: :eek:

    eli se ei ollutkaan myynnissä tai joku säikähti et perskules, noihan ostaa ton ja jos näin helposti menee niin liian halvalla .......... :eek: :eek: :eek:

    siis wtf, joku muukin törmännyt tähän ............. ???? mulle osunut nyt viikon sisään 2 tämmöstä ???? :mad: :eek: :mad:
     
  6. HRTP

    HRTP Gearhead

    nyt menneenä syksynä kun kattelin edellisen koslan tilalle jenkkiä niin sattui ainakin kolme-neljä tämmöstä tapausta ennenkuin sitten tärppäs
     
  7. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Voe vitu mikä tapaus:
    Olisin ostatellut TÄÄLTÄ OD:lta eräältä henkilöltä läjän 50`s osia.
    Noo, sovittiin YV:llä/txt asiat ja maksoin ilmoitetun hinnan.

    Odottelin osia saapuvaksi ja laitoin tänään viestiä myyjälle kysyen milloinhan lähettää ko. osat.
    Vastaukseksi tuli että hän palauttaa rahani tilille eikä myy noita osia; syystä että olin jankannut asioita enkä soittanut hänelle suoraan. :eek:

    Saa töissä ja muutenkin kyllä lörpöttää tarpeeksi. Jos olis ollut jtn ongelmaa niin olisi itse soitellut (annoin kyllä numeroni) jos joku mieltä painaa.

    Maailmassa monta on ihmellistä asiaa.
     
  8. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    ^

    Kuulostaa suorastaan järjen riemuvoitolta.. :eek:
     
  9. pas2

    pas2 Gearhead

    Jäiköhän Strömsöön pojalta jotain mainitsematta :soosoo:
     
  10. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    :eek: No eipä jäänyt. Myyjäkanditaatin nimi tosin jäi mainitsematta. Se et ollut sinä. Siis mitä hittoa se sulle ylipäätänsä kuuluu?

    Kerrohan POIKA toki jos muka tästä asiasta jtn paremmin tiedät
     
  11. pas2

    pas2 Gearhead

    En ollut minä en, mutta jotain jätit Strömsöön tyttö??? kertomatta ja myyjän nimimerkki ei ole tässä se olennainen asia...
     
  12. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Nyt meni tosi mielenkiintoiseksi! Mitähän tämä nimimerkki tietää mitä mie en tiedä? Laitappa YV:tä nii ihmetellään lisää..?
     
  13. TanksAreFull

    TanksAreFull 1st gear

    Sinähän sen sanoit! Kannattaisko avata uusi palvelu missä MYYDÄÄN autoja ja vastineeksi saadaan vain rahaa! Tällähän vois olla kysyntää.. 8)
     
  14. kad_boost

    kad_boost Gearhead

    vaikka laittaa ilimotuksee että ainoastaa puhelimella kyselyt nii kumminki muutama toope laittaa kyselyä,kai se "kuuluu" nettiautoon.. :mad:

    myi emännän korollan viikko sitte,torstai iltana myöhää laitoi ja puheli rupes soimaa perjantai aamuna 7:30 ja kymmenkunta soittoo päivän aikana.
    lauantai aamuna tuli tyyppi ja ei ees tinkiny vaa löi pyyntihinnan kouraan :eek:

    kyllä nettiauto myi jos auto on kysytty ja eritoten hinta kohallaan!
     
  15. Uoti

    Uoti 2nd gear

    Kaveri osteli joskus n. 10v sitten vw poloa mikä oli kepössä kaupan... Pyynti 4000mk.. No kaveri sitten autoa katsomaan ja totesi helmeksi ja tarjosi siitä 3000mk, no siihen tämä myyjä sitten että en minä sitä alle 2500mk:n myy! Olkoon sitten niin totesi kaveri ja löi 2500mk pöytään ja oli myyjäkin lopulta tyytyväinen... :rotfl:
     
  16. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead

    Nettiauton kautta oon myyny isäni ja kaverini autot, 2kpl siis (lupien kanssa :rotfl: ) ja olisin serkun mönkkärin saanu myytyä mutta serkku oli niin nirso vaihdokeista että lopetin sen mönkijän kauppaamisen.. omista romuista en oo yhtään saanu vielä myytyä :lol:

    Edit: nettiauton kautta meni huhtikuun alussa civicci, eli on jotain hyötyä ollu ittellekki..
     
  17. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Kaverilla möi tuossa pari vuotta takasin päin Oldsin ja tapojen mukaan ostaja tinki ja myyjä möi. :rotfl: Noin vuoden perästä ostaja soittelee ja kaveri tietysti jo aatteli että mitä vi*tua se nyt meinaa.

    Äijä totes, että on ruvennu harmittamaa ku tuli hinnasta tingittyä. Näin hyvä auto kuitenki eikä mitään vikaa, laitatko vielä tilinumeron ni maksan sen tingityn summan vielä! :odroll:

    Ja makso kanssa, tää nyt oli vähän erityylinen erikoinen ostaja, mut tosissaan sitte erikoinen isolla E:llä. :poff:
     
  18. JPN73

    JPN73 1st gear

    Tämä ostaja on tasan ainoa laatuaan :eek: !!!
     
  19. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Ei vittu, itte kyllä epäilisin vahvasti piilokameraa jos tollasta tapahtuis
     
  20. eastwood

    eastwood 3rd gear

    Sama juttu tuolla ihme ostaja foorumilla, auto vaan eri merkkinen...
    Haiskahtaa urbaanilegendalta
     

Kerro tästä muillekin!