ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

  1. Jukka66

    Jukka66 1st gear

    Smukuissa ainakin se hyvä puoli, että eivät vittuile jälkeenpäin vioista.

    Aina tulee vain hyvää palautetta heiltä:" kyllä myit mulle hyvän auton ja halvalla, tein sillä kuule hyvän tilin"
     
  2. nakke

    nakke 3rd gear

    En allekirjoittaisi. Yhden ja ainoon kerran ku erehdyin pahvihousun kanssa kauppoihin ni jouduin jälkeenpäin kuuntelemaan pitkän litanian erilaisia uhkauksia ja solvauksia, kun vanhat 6x9 kajarit eivät olleetkaan soinniltaan hänen mukaansa niin hyvät kuin oli olettanut. Kaveriani taas joku haakertti heitti alatukivarrella päähän todistaakseen että puslissa oli väljää. Sekin oli varmaan olettanut, että 20 vuotta vanhan paskatin on oltava uudenveroinen varsinkin ku puolilmaiseks saa. Noh, tukivarren paiskomisen jälkeen tais olla väljää leegoissakin. :)

    Ootko muuten ikinä kysyny vanhasta autostas siltä, joka osti sen mannelta? Veikkaanpa, että siinä vaihees hyvä ja halpa auto onkin jo muuttunu paskaksi ja ylihintaiseksi. Hyvä ja halpa kun ovat yleensä kaks eri autoa. :D
     
  3. z28

    z28 Gearhead

    kaverilla diesel mese myynnissä.manne soitti,halusi vaihtaa mesen passattiin.kaveri ei lämminnyt vaihtoehdotukseen.
    manne hermostui ja haukkui mustalaisten vihaajaksi.langetti vielä mustalaiskirouksen päälle,joka meni näin.mersus hajoo päivän sisään.
    ja löi luurin korvalle.
     
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Koitti multakin pihassa kesällä ostaa yks. Oli kuulenma itellä chargeria ja harrastanut usa vehkeitä, no oli sillä jotiain alkeita tiedossa.
    Ensin kehu kuinka hyvä peli ja sitten rupes tonnia inttämään ja intti vartin. Mie tiiän on laittoo myy miulle säästä ittees. Tarjous oli 33-25% auton käyvästä hinnasta.


    Tuli kaveri kutos capricella just kylään, sama inttäminen ja tonnin tarjous. Pellin alle lun halus kattoa ja aikansa väitti että kasi siellä on ihan sama pakosarjoista, niin tajus varmaan jotain tärkeää ja lähti.
     
  5. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Taas marwan vauhdissa, tuli just tollanen :rotfl: .
     
  6. pirre

    pirre 3rd gear

    Osaako se kuluttaja-asiamies vaihtaa sen? Mä tekisin sen ite
     
  7. Ville.

    Ville. 2nd gear

    Tiiä vaikka osaiskin :D
     
  8. Chevy1987

    Chevy1987 1st gear

    Oli tuossa reilu 5 vuotta takaperin corollan räpsy joka oli jopaaliin menossa mutta vielä leimassa.. Pistin kuiteski vielä satasella myyntiin. No paikalliset Rainerithan siitä innostu ja päivä toisensa jälkeen soittelivat ja yrittivät vaihtaa millon vanteisiin, soittimiin yms.. Kun en lämmenny vaihdokkeihin ni lupasin koko romun lopulta 30 ekulla. No tais mennä pari päivää ni Rainerithan tuli koeajolle. Sai corolla ihan kunnolla kenkää ku ajovat mökkiä ympäri. Mutta eihän poijilla ollu loppujen lopuks sitä kolmeekymppiä ees käteistä antaa.. Jäi corolla saamatta ja poijat lähti vitutus päissään poies.. Tais olla käteisvaranto pienehkö.. :D
     
  9. raaseriruiseri

    raaseriruiseri 2nd gear

    Yritikkö soittaa? :rotfl:
     
  10. G20

    G20 Gearhead

    On hermoja raastavaa yrittää kaupata nykyään mitään.. Eilen illalla tyrkkäsin käyttö kinnerin tsättiautoon, ilmoituksessa vissiin mainittu "paras aika tavoitella 8-22" niin eikö joku SAATANAN KYRPÄ herätä keskellä yötä soittamalla klo 00.39 :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

    Katoin finderilla, ei löydy. Ilmeisesti prepaid googlella näytti kaupanneen rellua ja puhelinta ja pleikkaria hiljattain mutta kaikki jo myyty ei näkyny nimeä.
     
  11. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead



    Mikä ajoneuvo?

    Monissa puhelimissa on ajastettu äänetön ja vielä niin et määrätyt ryhmät saa soitettua, eli esim. vanhemmat ja muut tärkeet
     
  12. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Puhelinhan laitetaan äänettömälle aina yön ajaksi....ja viikonlopuiksi tietenkin (itse ainakin toimin näin)....Ei siis aiheuta mitään häiriötä omaan elämään :lol:
     
  13. G20

    G20 Gearhead

    Kahdelle edelliselle vastaten.. En ole aikaisemmin törmänny moisiin vatipäihin vaikka olen autoja nettiauton kautta myynytkin. Tosin suurin osa ollut amerikkalaisia kulkineita ja homma pelannut asiallisesti harrastajalta harrastajalle.

    Enkä muuten niin tosissani ota että alkaisin noitten takia pitämään luuria äänettömällä, kunhan nyt vitutti että joku pöljä tahtoo välttämättä kysellä tyhmiä keskellä yötä.
     
  14. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Niin,siis minulla on puhelin äänettömällä jokatapauksessa yöaikaan/viikonloppuisin...Oli sitten myynnissä jotain tai ei... :-? ...Se oli minun pointti tuossa aiemmassa viestissäni :wink:
     
  15. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Edellisin kommentteihin liityen halusin minäkin tuoda yhden näkemyksen asiaan. Itsekin usein laitan puhelimen äänettömäksi. Mutta tiedän että on paljon ihmisiä jotka eivät voi toimia näin, koska he joutuvat työn, sairaiden omaisten/tuttavien, tai muun syyn takia olemaan aina tavoitettavissa.
     
  16. calkemp

    calkemp Gearhead

    Mullakin on kokemuksia romaanien kans kaupankäynnistä. Mul oli kerran väyrysmersu cdi koneella ja eiköhän useimmat yhteydenotot ollu just manneilta ja ne kaikki oli serkkuja keskenään. No sit olis pitäny hakea tää yks ostajakandidaateista 60km päästä kaupoille mut sanoin etten kyllä nyt jouda hakemaan, niin sieltähän alkoi sadattelua ja haistattelua ja sen jälkeen luuri korvaan! Viiden minuutin päästä hän soittaa uudestaan ja pyytelee anteeksi sekä kertoo et " kato ku me ollaan vähän tämmöstä tuliluontoista sakkia, vieläkö myyt mulle?"
    Ajattelin mielessäni et mitähän tästä oikein tulee mut sovittiin näyttö vielä samalle iltaa. Noo sehän ostaja tulee vapariväyrysellä sovittuun paikkaan ja eikun heti koeajolle, se ajoi ku mielipuoli ja samalla kehuu et "Jumalauta ku kulkee hyvin!"
    Käytiin vielä auto läpi ja kerroin varusteista, mm. että tässähän ei oo lohkolämmitintä vaan pelkkä kellowebasto ja ostaja nyökkäilee ja on ymmärtävinään. Kaupat syntyy.......
    No muutaman viikon päästä ostaja soittaa ja kysyy et "Missä tässä on lohkolämmittimen töpseli?" Minä tietysti kerron ettei semmosta ole kun siinä on webasto. "MIKÄ?" Huutaa puhelimeen manne........
     
  17. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Kauppasin ylimääräisiä (euroauton) kansia niitten merkkifoorumilla. Joku molopää laittoi kolmen aikaan aamuyöstä viestin; "Nii sulla olis se kansi myynnissä?!??!" En vastannut yöllä enkä päivällä. Parin yön päästä tuli samoihin aikoihin viesti; "Nii onko sitä kantta?!??!?" En vastannut siihenkään.

    Saman auton (kysyttyä) "vahvempaa" perää kun kauppasin, niin varasin sen kaikille jotka sen tekstarilla varasivat. Ja möin sen sitten lopuksi sille vanhemmalle miehelle, joka tuli sen rahojen kanssa heti hakemaan.
     
  18. signet

    signet Gearhead

    Mullakin,niiltä ajoilta on jäänyt kirjastoautoilijan myyntilause käyttöön:
    Täs on pitkä leima;saa ajaa niin kauan kun jää kiinni...
    :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  19. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Jotenkin arvasin että näin tulee käymään.

    Erään Saksalaismerkin osia kauppaillut jonkin verran, bongailemalla FB:n ostomyyntipalstalta osien tarvitsijoita.

    Eräs nuori sankari Kurikasta kaipaili hehkurelettä.
    Kympin kauppahinta sovittiin ja pyyteli postiennakolla tavaraa itselleen. Kuulemma on juuri täyttänyt 18 eikä ole ehtinyt pankkitunnuksia hankkimaan.
    No ei siinä, ajattelin että laitan ilmaiseksi menemään ja laittakoot rahat tilille jossain välissä.

    Matkahuollossa tulikin mieleen että vitut ja laitoin ennakolla, maksakoot palikasta enemmän, mitäs on niin jäykkä ostajakandidaatti.

    Viikon se on Kurikan matkahuollossa maannut ja kirje on lähetetty. Tänään koitti kuulemma hakea, koska matkahuolto sulkeutuu viideltä.

    Arvatkaapa onko Santeri hakenut pakettiaan...
     
  20. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Miten pankkitunnukset liittyy etukäteen maksamiseen? :eek:
    Ite en ole ikinä pankkitunnuksia hankkinutkaan, ja ihan hyvin on tähänkin asti onnistunut maksaa etukäteen.
     

Kerro tästä muillekin!