ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

 1. Karpov

  Karpov Gearhead

  Taas pari ostajaa katos, rupee ennätykset paukkumaan. Toinen ois vielä halunnut että ajan vastaan monta sataa kilomeetteriä. No, maanantaina taas tulossa jos on.
   
 2. toyopet

  toyopet Gearhead

  No olisihan siinä camry, ei puutu kuin rahat :poff:
   
 3. Karpov

  Karpov Gearhead

  Oldsista oli kyse :D camry tuskin kelpaa kellellään vaikka onkin n tonnin halvempi kuin vastaavat.

  Mutta ei hätiä mitiä, tempest varmaan analysoi kohta.
   
 4. Karpov

  Karpov Gearhead

  Tuli mies pohjoisesta 500km päästä junalla kuten lupas, olin vastassa. Ajettiin 55km mum pirtille (oli koeajo samalla) tehtiin paperit ja pyyntihinta käteen. Loistavaa. Ostajakin oli tyytyväinen.
   
 5. MudMax

  MudMax Gearhead

  ^Olds näyttikin menevän kohti pohjoista joskus kuuden nurkilla....
   
 6. riviera56

  riviera56 Gearhead

  Onkos Ms Annabel Dewy ostatellut keltään mitään? Tuntuu kovasti kiinnostuneelta mun pirssistä, muttei osaa lukea ilmoitusta, kun aina vaan samoja kyselee. Kevätkö ne taas herätti??
   
 7. jarikoi

  jarikoi 2nd gear

  on annabelli ostatellut, en vastannut, poistin viestin sen kummempia tutkimatta. 100000% varmuudella huijaus....
   
 8. riviera56

  riviera56 Gearhead

  No nyt on varmuus prosentti kohdallaan! Kiitti, näin arvelin itsekin. Säästyypähän murheilta.
   
 9. pasokuikka

  pasokuikka 1st gear

  mulle tuli kans annabell devyltä säpöä lupas ostaa mun auton
   
 10. bathory

  bathory 3rd gear

  Myin Corvetteani edulliseen reilu 8000euron hintaan. Ostaja kyseli tiukkaa hintaa. Sanoin, että 7500e tarvis saada. Koitti lopulta tingata 5000euroon syyllä: "tulpat tarvii vaihtaa". Sanoin, että ei ne tulpat ihan niin kalliita ole. Mutta kuulemma vaihtaisi virranjakajankin :D
   
 11. Karpov

  Karpov Gearhead

  Camrysta koitti tonnia samalla syyllä. Puol tuntia sanoin että hommaan talvella meni. Vastaus: Saat myydä autoasi tuolla hinnalla vielä pitkään.


  Tää vuos ollu kyllä ennätysmäinen ihmeellisissä ostajissa.
   
 12. reynolds

  reynolds 3rd gear

  Toivottavast omalle kohdalle EI KOSKAAN ilmaannu tuollaista "tosiostajaa"...Vai että tulpat ja virranjakaja vaihdettava,niin hintaa pitäis tiputtaa mukamas kolmatta tonnia :odroll: :mad: ...Vois olla että meiän tontilta tulis äkkilähtö tuollaiselle kusipäälle :lol:
   
 13. Käkö

  Käkö Gearhead

  Muutamalla ostajalla on oikeen ollu rahaakin mut ku noita saatanan mersuja yritän myydä 800 euroo kappale ni jengi tarjoo 250 euroo kappale... Paras tarjous oli tietysti 500 euroo kappale mut en voinu vielä myydä siihen hintaan, ostajat on ollu aika ihmeellisiä tos 800 euron luokas mut sit toi kypädonan laite ku oli markkinoilla ni sitä rahaa tuntuu sit löytyvän...

  -Käkö-
   
 14. bathory

  bathory 3rd gear

  Tuli myös eri nimellä vaihtoehdotusta mailiin. Mailissa linkki nettiautoon ja siellä myyjän nimi oli tää ostaja :DD todella ovelaa.
   
 15. jarikoi

  jarikoi 2nd gear

  paa piruuttas 1600 pyynniks, tarjoovat sittenkin puolet eli tuon 800, molemmat tyytyväisiä ja jää noi persaukiset parisadan tyrkyttäjät pois.
   
 16. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Gearhead

  Ei välttämättä jää pois... Talvella möin 13 vuotiasta alle 200tkm ajettua käyttöjapsia, pyynti oli 1500e. Kaksi n. 30v sankaria sitä kävi tossa pihalla vilkuilemassa, kaikki naarmut käytiin läpi ja voivoi kun takapuskuristakin irtoaa maalia. "Kaikenlaista pientä laittoahan tässä on mutta tarjoan 250e käteisellä". Ja sitten meni ostajien naamat norsunv*tulle kun en antanutkaan avaimia koeajoa varten vaan ohjasin vieraat kohteliaasti poistumaan tontiltani :lol:

  Ja ihan vertailun vuoksi, paikallisessa autoliikkeessä oli samanlainen, saman ikäinen ja 20tkm enemmän ajettu auto myynnissä 2790e, joten oma autoni ei varmastikaan ollut ylihinnoiteltu.

  Ei oo heleppoo auton myynti nykyään :rotfl:
   
 17. Karpov

  Karpov Gearhead

  Pelimiehiä kun tinkaa jo ennen koeajoa :D
   
 18. challenger-70

  challenger-70 Gearhead

  Kaveri möi nissania niin tärkeän näköinen herra saapui kaukaa paikalle mutta kaupat tottakai kaatui pieneen lommoon vänkärin takaovessa.Auton pyyntihinta oli 200€
   
 19. pikkupiru

  pikkupiru Gearhead

  heti ku laittaa et annetaan ni soittoja tulee vähän väliä ja yks ois tuonu kahvipaketin mukanaan. tosin vaihevikasesta ja edellisen omistajan pensselillä punaseks maalaama polkupyörä kysees.
   
 20. toyopet

  toyopet Gearhead

  Taisin olla minäkin ihmeellinen ostaja, kun ruosteisesta ja lommoisesta toyotasta menin lupaamaan 700€. Myyjä sitten vielä oli ihmeellisempi: itse tinki ja lupasi sen 600€:eek:on.
   

Kerro tästä muillekin!