ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

  1. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Jos on sen verran kiinnostunut että kuvia pyytää niin vois vaivautua edes vastaamaan jos tuote ei miellyttänytkään niin tietäs edes että kuvat on mennyt perille...
     
  2. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Taas on ihme tyyppejä liikkeellä.

    Mulla noita paskoja morriksia tossa lojumassa ja joku oli kiinnostunut.

    No, sovittiin että tulee kattomaan, en mennyt yksiin juhliin kun kuulemma ostajalle ei oikeen mikään muu päivä sopinut niin aattelin että jos noi nyt menis hyvään kotiin osiksi. Siirsin noi autot traktorilla heinikosta tohon keskelle kaikkea mistä ne olis kiva napata kyytiin ja purkaa. No, ostajaa ei kuulunut ja joskus illalla puol 7 aikaan pistin viestiä että tuutko. Puolen tunnin päästä vastaus että ei pääsekkään. Koko päivä meni sitten siinä seisoskellessa ja odotellessa...

    Sovittiin uus tapaaminen täks päiväksi ja ukko oli eka päivällä tulossa kun sanoin etten ole illalla kotona. No, kuitenkin sitten lähdinjo pois kotoa kun aattelin ettei se kumminka tule. Kuitenkin oli tulossa ja kuuden aikana illalla lähdössä kotoa tuleman. No minä sitten soittelin kaikki kaverit ja sukulaiset läpi että kuka viittis tulla näyttämään noita autoja. Sain jonkun tulemaan meile venailemaan tota ostajaa. Puol ysiltä aloin kyselemään että missä luuraat kun tunti sitten olis jo pitänyt olla täällä. Tunnin päästä tosta tuli viesti että oli saanut joltain kaveriltaan kuvia noista autoista (joku niitä kävi viime talvena kuvaamassa). Vittu taas koko ilta menny mulla kavereita soitellessa ja kaverinkin ilta menny tuolla sateessa odotellessa.

    Olen tehny kaikkeni ettei noi Morrikset menis paaliin vaan harrastelijalle kun niissä on ehjiä trimmiosia paljon ja ehjät kojelaudat. Satasella olis saanu molemmat. Helvetti tämmästä hyväntekeväisyyttä jaksa kun ei sen vertaa arvosteta ettei edes viittitä ilmottaa ettei ollakkaan tulossa. 2 päivää menny mulla pilalle kun vääntänyt omia menoja sen mukaan että sais noi arvottomat paskat pois. Soitan noille romu-ukon hakemaan ne paaliin kun nyt ne on tossa keskellä eikä huvita siirrellä niitä enää takasin tonne missä olivatkin. Säälittää kyllä kun noita ei ihan kauheesti ole enää olemassa, olisko suomen rekisterissä alle 30...Mutta pakko kai tämä täytyy tehdä kun tämmäseksi paskaksi meni tää pelastusoperaatio.
     
  3. mustang66

    mustang66 2nd gear


    Moro,

    Laita suosiolla paaliin vaan, nuo mopilistit ym. harrastajat on just tuommosia ja sitte paikanpäällä se ois tingannu sen satasenkin viiteenkymppiin. :poff: :poff:
     
  4. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Siinä kohtaa ku koura iskee karmista sisään ni samaset sankarit jollain harrastefoorumilla huutaa verta kun menit ne paalaamaan.. :odroll:
    Ei o eka eikä vika kerta.
    Ekan autoni vejin tolppaan, kukaan ei halunnu ostaa sitä korjattavaks, no purin sen ja myin osina. Eikös alkanu hirvee huuto mikset korjannu sitä/ myynny jollekki korjattavaks.
    Toisen kerran losahti halvasta autosta mosa, mutta siinä oli lukkoperä. Purin lukkomurikan itelle, ja pistin leimatun korin satkulla myyntiin ilman perää + mosavammasena. Hirvee huuto miks menin purkaan perän :eek: Paalia tuli tällekkin.
    Yksiä tuplien imusarjoja joku jakso kanssa pommittaa toista kuukautta txt:lla ja kinuta sitä samaa hintaa. Ei ymmärtänyt miksen myy 220e uutena maksavia uuenverosia imusarjoja 60e:lla. Kostoks kyllä myin ne lopulta tutulle harrastajalle 70e:lla että sai ne pois nurkista :D

    Itte tullu siihen tulokseen että jos ei ole jotain oikeesti harvinaista tavaraa, niin vaikka oiski jotai rahanarvosta, pääsee huomattavasti helpommalla vaan paalaamalla nää osat, kiitos näijen tiettyjen "harrastajien" jotka lokaa vähän muittenkin mainetta. Kun ei niitä romuja loputtomasti viitsisi nurkkiinkaan kerätä :odroll:

    Positiivisena yllärinä kävin viime viikon perjantaina kattoon autoa korjaamon pihassa, oli mitä myyjä sano. Eilen koeajoin, oli vieläkin sitä mistä oli puhetta. Nääkin alkaa oleen helvetin harvassa yksityisissä. "Autoliikkeistä" ei kannata ejes puhua.. :lol:
     
  5. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Joo o paalia tulee morriksille jollei niitä nyt kukaan käy tosta hakemassa alkuviikosta. Romumies hakee tavarat kun mulle sopii ja tuskin jättää tulematta.

    Harmittaa vaan tollaset ääliöt, eikö ne tajua että olis muutakin tekemistä kun myydä tollasia, tollekkin tein puhelimessa kyllä selväksi etten ole mitään morris harrastaja etten sen vuoksi ole koko elämääni omistanut näille kahdelle autolle. Alunperin piti saada halpa peltoauto, mutta kun noissa kummassakaan ei ollut lattiaa niin enpä jaksanut alkaa tekemään.

    Alan ymmärtää koko ajan enemmän ja enemmän niitä jotka vie autojaan vaan raakasti paaliin jollei saa sitä mitä pyytää.
     
  6. Ranex

    Ranex 3rd gear

    Onko tämä tätä aikaa, tarjotaan netin välityksella tiettyä summaa, tingitää ja jos päästään hinta sopuun, niin ei tulla sitten ostosta lunastamaan, luvataan aina ensiviikolla, nyt ei sitten herneitä nenään, mutta kaikki tälläiset tapauksen on ollu nelostien länsipuolelta hesasta katsottuna, mitä kohdalleni on sattunnu.
     
  7. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Määkin tolle sanoin että hinnasta päästään varmasti sopuun että vähän siihen tyyliin että sama mitä maksat kunhan jotain...Ilmeisesti oli liikaa...
     
  8. MarkoT

    MarkoT 2nd gear

    Voi kai semmoistakin sanoa ihmeelliseksi ostajaksi , joka miettii että kun olin ottanut oven rajoittimen irti (paukkui ja rutisi) ni hän mietti että "meneekä tämä enään katsastuksesta läpi" ??..

    Tai sitten se oli vitsi..
     
  9. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Itsellä pari viimeistä tyyliin "satasen vanteet, joista mr x tarjosi 50€. Hyväksyin tarjouksen, jonka jälkeen tarjoajasta ei ole kuulunut mitään. Tämä chattivaraosassa. Toinen otti yhteydenotto tori.fi:n kautta "tarvitsen ne vanteet, soita" ja numero perässä. Vastasin @, että ostaja soittaa...Eipä ole kuulunut mitään tästäkään... No, jos ei ole ostajalla varaa soittaa, niin ei sillä ole varmaan ostaa niitä vanteitakaan...
     
  10. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Minä laittasin tuollaisille "ostajille" vaikka tekstiviestin (jos ei soittamalla kiinni saa,ja sanottua puhelimessa),että haistakaa vittu kusinaamat,ja teistäkin ne "parhaat palat jäivät näköjään porukoittenne lakanoihin"...
     
  11. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    sdfsd, laita paaliin, saat itsellesi rauhan. Tää aika vaan on tällasta, näitä "oispa kiva kun olis oma harrasteauto" tyyppisiä haahuilijoita on aivan liikaa. Lisäksi käytöstapoja ei enää omata eikä mitään arvosteta, ainoastaan arvotetaan. Köyhillä suomalaisilla on mielessä nopea tilinteko, mutta kun se ei tuollaisten romu marinoiden kohdalla onnistu. Sen nämä äkki-innostujat tajuavat aina viiveellä.Toisen näkemälle vaivalle ei korvaa lotkauteta ja vittuillaan vielä päälle.
    Hain vuosi sitten yhteen projektiini moottoria, joka nykyään jo suht harvinainen, sain yöllisiä meilejä, joissa teksti: Just meni eilen paaliin tommonen moottori. No, toivottavasti edes saivat hyvän mielen.Ihmettelen vaan...
    No, onneksi on vielä niitä asiallisia ja rehtejä harrastajia kuitenkin olemassa, eihän tätä muuten jaksaisi.
     
  12. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Ens viikon loppuviikkoon saakka odottelen, varmaan keskiviikkona yms. millon sitten kerkeenkin soitan auton hakemaan.
     
  13. Formula400

    Formula400 1st gear

    Minulle sattui myös näitä ihmeellisiä ostajia kohdalle,pari autoa on myynnissä ja toista autoa kävi nuorehko mies koeajamassa pari kertaa ja toisella kerralla oli jo isäkin mukana ja kaveri totesi että tulen hakemaan auton torstaina tai perjantaina viimeistään mutta kuten arvata saattaa ei ole miestä sen jälkeen näkynyt.Toisesta autosta soitteli joku mies länsirannikolta ja ajatteli että tulee katsomaan autoa lauantaina mutta eipä ole sitäkään näkynyt eikä tietenkään vastaa edes viestiin että onko tulossa vai ei.Reilua ois että ilmoittaisi edes että kauppoja ei tule tai ei ole tulossa katsomaan autoa niin ei tarvis tuhlata kenenkään aikaa turhaan.
     
  14. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Pari outoa ostelijaa on taas parin viikon sisään osunut kohdalle.

    Nettivaraosassa kauppasin täydellistä Fordin moottoria apulaitteineen, hintapyynti 200e. Joku tarjosi 70e. Saahan sitä tarjouksia esittää, mutta että 35% pyyntihinnasta? Hulluhan se on jos ei puolta tarjoo, mutta tärähtänyt jos vähemmän tarjoo?
    No en vaivautunut tälle "ostajalle" vastaamaan kun tuskin sillä rahaa olisi ollut moottoria ostaa. Pari päivää myöhemmin motti meni lähes pyyntihinnalla kaupaksi ostajalle joka soitti, kysyi onko tinkivaraa ja nouti moottorin n. tunnin kuluttua.

    Toinen hätähousu osui lauantai-iltana kohdalle, Defan haaroitussarjaa torissa kauppasin hintaan 35e. Tekstiviestillä tuli tarjous 20e ja "noudan vielä tänään", tarjous oli sentään yli puolet pyynnistä joten tein vastatarjouksen. Sitten kun hinnasta päästiin sopuun niin "jos noutaisinkin huomenna". Arvasin miten tässä käy joten en poistanut ilmoitusta torista, eipä kuulunut ostajasta mitään mutta maanantaina johtosarja meni kaupaksi paremmalla hinnalla toiselle ostajalle :lol:
     
  15. gm dealer

    gm dealer Gearhead

    Lisään tämän tännekkin vaikka hermoni ovat pitäneet jo useamman vuoden.
    Tein kaupat kaverin kanssa Harleysta vaihtamalla sen -79 firebirdiin.Auton mukana piti tulla uudet oviverhoilut.Ok. uskoin kaveria elettin vuotta 2013 elokuuta.Verhoilut piti tulla kuulemma Savonlinnalaisen jenkkirekka harrastajankontissa.Helmikuussa 2014 kysin verhoiluja niin ei ollutkaan tulossa.Kaveri (vielä silloin) sanoi että tilaa itse niin hän maksaa.No tilasin verhoilut usa:sta.Verhoilut tulivat toukokuussa pyysin maksamaan tilaamani verhoilut.Verhoilut +rahdin+tullin+alv:n.Lupasi maksaa ja laitoin tilinumeron+yhteys tietoni.Ei kuulunut ei näkynyt kysyin puhelimitse niin ei kuulemma ollut rahaa kun oli mennossa naimisiinkin kesällä.Laitoin viestiä talvella,kavereittenkin välityksellä välitin tietoa(piirit ovat pienet täällä suomessa).Ei ole tullut yhteyden ottoa/ei suoritusta.Tämän foorumin kautta yksi yhteydenotto/valitus rahattomuudesta.
    HUOM!!Åke Kainulainen maksa mitä olet velkaa!! Jos sulla on varaa hiloa 2Kpl.Rodeja Savonlinnasta Pieksänmäelle/Mikkeliin+asuntovaunu niin kai voit hoitaa 400€ niin kuin sovittiin?

    Jatkuu tarvittasessa myöhemmin :mad: .
     
  16. SBM

    SBM 2nd gear

    Koittanu sbm kansia+imusarjaa+arp pultteja myydä ja eilen sitten joku uskalsi soittaakin. Soittaja kertoo omasta projektistaan kaikkee turhanpäiväsyyksiä ja kyselee kaikkee turhanpäiväsyyksiä multa. Omasta mielestä noi myytävät kamat on edulliset. Puhelu menee hiukan vaivautuneeksi ja kuuntelen sitä yksinpuhelua, ja lopuksi se kuuluisa -en oikeen tiiä onko mulla rahaa.
    Summa 1600e. Sentään sai soitettua, ettei tullu mitään txt-viesti roskaa. Toi txt-viesti on hyvä jossain tapauksessa, muttei se kuulu kaupankäyntiin.
     
  17. deadline

    deadline 1st gear

    Outoja "ostajia" ollut taas liikkeellä.Itsellä myynnissä ollut itä-auton sekalaisia osia eri puolilla nettiä+merkkikerhon foorumilla. Kyse 4EURON! etuvilkun laseista,ostajaehdokas laitellut useamman sähk.post. kyseisistä osista,olen laittanut lisäkuvia ja tarkasti kertonut tuotteen kunnon. Päästiin jopa niin pitkälle että kaveri tilinumeroa kyseli että maksaa tilille ja minä lähttelen ne sitten kirjeenä hänelle kotiin..meni päivä,toinen,kolmas,ei näkynyt suoritusta.Päätin itse kysyä että vieläkö ne kiinnostaa koska en viitsi kauaa pitää varattuna. Ei ole tähän päivään mitään kuulunut ja tapahtumasta on kohta kuukausi. No tätä kirjoittaessa osat on jo myyty käteisostajalle ja samalla meni muutakin kun näki mitä varastossa oli. Toinen oli tuossa kesällä,kun päältäajettavaa leikkuri torilla kauppasin,porin suunnasta tuli myöhään illalla soitto että monenko aikaan aamulla sopisi leikkuria tulla hakemaan,sovittiin kellon ajaksi 9.00 seuraavalle aamulle.Laittelin aamusella kaikki valmiiksi koneen osalta. Kas kummaa puhelin soi 8.50,että ei pääsekään tulemaan kun hän ei muistanutkaaan että kaivinkonekuski tulee hänen pihojaan kaivelemaan..ja edellisenä iltana minulle puhelimessa selitti kuinka hänellä on viemäröintiremontti menossa omakotitalonsa pihalla. Sitten kun kysyin että mites leikkurin haku tuossa viikonlopun aikana,kun silloin ei konekuski tee hommia (tämän oli myös kertonut illalla tulleessa puhelussa) Tähän ei ikinä tullut selkeää vastausta.. *täytyy tuossa jossain vaiheessa katsella ja soitella* Eipä ole näkynyt. Tuossa kaverin kanssa yks päivä juteltiin näistä "tosiostajista" että jos ne kaikki olisi kerralla tulossa niin niitä tulis samalla tavalla kun maahanmuuttajia linja-autolla.
     
  18. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Mä en kyllä ollenkaan käsitä sitä vanhaa ajatusta että soittajat olis niitä "tosiostajia",mun kokemuksen mukaan soittelijat on yleensä juurikin niitä kaikkein turhanpäiväsimpiä paskanpuhujia jotka just kertoilee ummet ja lammet kaikennäköstä eivätkä lopulta osta mitään. Ja tänä päivänä kun on ihmiset paljon vuorotyössä niin kai se nyt on kaikkein kätevin olla yhteyksissä s-postilla. Pistää suorastaan vituttamaan muutamat uunot jotka laittaa ilmoituksen nettiin mutta eivät vastaa nettikyselyihin,osa uhoo sitä vielä oikein isoon ääneen ja huutomerkkien kera...mikä logiikka? Tossa foordiin osia metästäessä tullu laiteltua kysymystä pariin exploon ja yhteen broncoon varaosatarkoituksessa niin ei jumalauta kun sitä ei voi vastata vaan mieluummin seisotetaan niitä vehkeitä tuolla myynnissä,ei voi käsittää.
     
  19. galaxie347

    galaxie347 1st gear

    Vähän samoilla linjoilla jp.n kanssa. Vene meni kaupaksi 2 sähköposti viestillä jonka jälkeen ostaja pisti texti viestin milloin tulee paatin hakemaan ja tulikin. Pari auton romua myös myyty viime aikoina sähköposti kyselijöille ilman soittoa.
     
  20. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Mulla on soittelijoista tosiaan kertyny ne kaikkein huonoimmat kokemukset,tämä kirsikkana kakun päällä:

    Oltiin joskus emännän astraa myymässä ja joku ukkeli soitti että tulee kattomaan ja valitettavasti tulikin...lähti varmaan puoleks tunniks koeajolle,ihmettelin minne helvettiin se meni niin sitten tulee ja kiertelee vielä autoa ympäri ja ihmettelee,semmonen oikein hiirulainen joka ei kunnolla saa sanaa suustaan. Lopulta totes että "ei tässä mitään vikaa ole mutta jotenkin ei tunnu omalta.." Kaveri tuli vanhemmalla g-mallin astralla pihaan ja tämä oli siis uudempi h-malli joka nyt varmasti kaikin puolin oli parempi ja modernimpi auto,ja halpa vielä..mutta kun ei kuulemma tuntunu omalta. Petti pokka ja nauroin ääneen ja sanoin ukolle että "ei saatana oo mahollista" :) Siis jos haluatte tutustua tommoseen käyttökinneriin ennen ostopäätöstä niin käykää liikkeessä koeajamassa,siellä niitä on pilvin pimein,älkää nyt jumaliste tulko yksityisten hermoja tolla tavalla koettelemaan pelkällä autoon tutustumisella! Ja piruako tommosiin niin sen kummempaa tutustumista tarvii,tottakai se uudempi malli on parempi noin pääsääntösesti. Helvetti että palo käämi.
     

Kerro tästä muillekin!