ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

 1. jakke ja sepi

  jakke ja sepi 2nd gear

  Kolikollaki on kääntö pualensa. Mutta yhryn erellisehe joka jo ennemmi sanoo, jos omatunto ei soimaa, pirä rahat. Aina kun ostaa käytettyä, täytyy muistaa että siinä voi olla jotaki vikaa mitä myyjä ei oikiasti muista. Itte oon ostanu palijon käytettyjä ja aina välillä on patskaa tullu. Mutta se pitää myäs muistaa, että jos haluaa ehkä ehijän, se pitää ostaa uutena. Mutta reilupeli on aina valttia näis touhuus ,eikä tartte pakoolla ketää. Hyvää kevättä tasapualisesti. :rotfl:
   
 2. kma68

  kma68 Gearhead

  Re: kardaani

  Nuo vanhat kardaanit voivat olla oikeita ongelmakimppuja. Joskus aikoinaan oli ekan auton kardaanin ristikon vaihdon jälkeen värinä ongelma, mistä ei millään päässyt irti. Edes ammattiliikkeessä tehty tasapainoitus ei auttanut vaan ostin samanlaisen käytetyn ja liki virheettömän. Ainoa vika oli vaan tämä tärinä, joka ei lakannut. :x Huomautin romuliikkeen myyjälle, että kardaani väristää n. 110kmh:n vauhdissa ja vastauksena oli että, ajoit varmaan ylinopeutta. :argue: Sanoin että onhan niitä moottoriteitä ja myyjä että ei täällä, eikä ottanut muistaakseni ihan noin vain aksilaa takaisin enkä vaatinutkaan, koska kardaani oli muuten hyvä. :odroll: No, kuuntelin aikani värinöitä ja lopuksi tasapainoitin itse paikoillaan ja hyvä tuli. :rotfl:
   
 3. BUMBA

  BUMBA Gearhead

  Kaveri on palauttanut kardaanit tänään myyjän tontille niinkuin lupasi, myyjä sai pitää rahansa, tosin ei häntä kuulemma näkynyt mailla eikä halmeilla jotta olisi voinut jonkun sanan vaihtaa. Tästä viisastuneena tiedän ainakin yhden varman paikan mistä en mitään tule koskaan ostamaan eikä tämä minun kaverinikaan. Tätä vaan ihmettelen miksi myyjä alunperin lupautui ottamaan tavaran takaisin jos se hänen mielestään oli aivan kelvollista, lopputulos olisi ollut joka tapauksessa aivan sama, kuin että hän sitten alkaa itkemään täällä ihmeellisiä ostajia ja viimein ei edes vastaa puhelimeen, hänhän sai pitää rahansa. Minun osaltani tämä on loppuunkäsitelty ja jokaine voi tehdä omat päätelmänsä.
   
 4. pontiac safari

  pontiac safari 1st gear

  Re: kardaani

  ennen vanhaan piti merkata kardaania irrottaessa liidulla että kuinka päin se kardaani perän laipassa oli kiinni että tuli just oikein päin. eli jos kardaani olis tullu toisin päin paikalleen niin ois täristäny. mut jos ostaa käytetyn kardaanin joka ei o ollu autossa kiinni niin todennäköisesti ei o tasapainossa ja pitää tasapainotaa esim letkuklemmareilla. eli ei o myyjän vika jos ei o silmäll nähtävissä kierous tai selvä väljyys ristikossa. kattelin just äsken pontson orggis kardaania ja hitsaus oli kyl vähän sieltä tännepäin... :oops:
   
 5. kma68

  kma68 Gearhead

  Re: kardaani

  [/quote]

  Niinhän se olisi, mutta ollessani kesätöissä joku "osaaja" neuvoi ristikon vaihdon mikä ei tapahtunut ongelmitta, äkkinäinen kun olin. :odroll: No, sai sen ristikon kuitenkin vaihdettua vaikka melkoisen riesan siitä värinästä sai. :eek: Kuulemma joillakin olisi jopa vaihdelaatikon häntä katkennut värinästä, joten varoin kuitenkin särkemästä voimansiirtoa ennenkuin sen sai korjattua. :-?
   
 6. Vuokralainen

  Vuokralainen Gearhead

  Kait nyt jokainen joka irrottaa kardaanin, merkkaa miten se oli alunperin kiinni. Ja jos sille pitää tehä jotain muutaki ku vaihtaa ristikot, ni eikö se oo ihan itestään selvää että se pitäis tasapainottaa.
  Ja jos tämä ei liittyny aiheeseen mitenkään, ni mitäpä sillä on väliä.
   
 7. virta

  virta Gearhead

  Eikö käytetty tavara myydä siinä kunnossa kun se on.Varmaan jokaiselle joskus sattuu että jää se huolellinen tarkastus tekemättä ja jälkeenpäin harmittaa.Kun näin käy hävettää sen verran että yleensä vaietaan,ei tuo mesominen sitten enää paljoa asiaa paranna ellei myyjä sitten ole kiltti ja ota tavaraa takaisin,tietty ostajan tapa esittää asia tossa kohdin myös ratkaisee.
   
 8. bblock

  bblock 3rd gear

  Voihan romurautaputken pätkä... Ratkaisuna näkisin että nostaa kartaanin nosturin nokkaan tienvarteen,lappu kylkeen -pudotetaan jos kunto ei selviä- Paikalle molemmat osapuolet,TV-kamerat,lehdistö,HANNU KARPO ja TM-autoryhmä tutkimaan. Menee koko kesä pilalle jos tapahtumissa tulee joukkotappeluita ostajat vastaan myyjät :poff: eli kun ei tee mitään niin ei satu mitään :eek:
   
 9. Vuokralainen

  Vuokralainen Gearhead

  ^Paitsi sieluun voi sattua.
   
 10. bblock

  bblock 3rd gear

  Eipä tullut vuokralaisen kanssa mielenkään lähtee palauttaa belaruksen taka-akselia vaikka ois ollu umpip...ka,myyjä"Vatanen" kaahaili hakureissulla pikataipaletta senverran että piti loppukesä olla kännissä ja tasotella pelkotilaa... sattu muuhunkin kuin sieluun (ainakin syksyllä)
   
 11. darpen

  darpen Gearhead

  Kohta tän ketjun aloittaja tietyst aloittaa uuden aiheen otsikolla "ihmeellisiä tavaroiden palauttajia" :D
   
 12. Linc

  Linc 3rd gear


  :rotfl: *reps* :rotfl:
   
 13. steelofamerica

  steelofamerica 3rd gear

  kardaani

  ei aloita ku antaa olla. ei maailma tappelemalla parane. jos nyt jatkettas kuitenkin autoharrastuksia. ja laitettais energia vaikka niihin :pinup:
   
 14. darpen

  darpen Gearhead

  Re: kardaani

  Näinhän se on paras.8)

  Nimim. "Itte oon ollu sun asemassa ja myös ton toisen"
   
 15. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Nostetaans taas tätäkin.

  Mulle sattui sellainen ihmeellinen ostaja jo jonkin aikaa sitten, että hän osti ja maksoi tavaransa jo 2008 Lokakuussa sopimuksella: "tuun noutamaan", muttei sen koommin oo ottanut yhteyttä tai näkynyt tonteilla :eek:

  Mitenköhän tähän pitäis suhtautua :-?
   
 16. fe390

  fe390 Gearhead

  Lähetä varastointilasku.
   
 17. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Mahtaiskohan tolla saada aikaan mitään. Tosin, mullahan ei oo kaveriin mitään yhteystietoja ym. tallella :-?

  Onneksi naama on vielä muistissa.... :rotfl:
   
 18. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  .

  Mitä se osti? Meinaan vaan, että on tullu itekkin osteltua ja maksettua piiiiiku päissään ja selvinkinpäin kaikenlaista sieltä täältä, mutta ei oo vain tullu haettua :oops: , tarve menny osille jo ohi tai jotain muuta :odroll: kiinnostus hävinny l. hermo menny siihen vehkeeseen mihin osat oli menossa tms. tuota muistiaan, kun kaivelee niin heti tulee ainakin mieleen monta vuotta sitten tilatut ja maksetut jaggen jarrut eikä enää kehtaa mennä hakemaan :oops: , joten myy vaan ne eteenpäin, mikäli niistä on kyse :rotfl:
   
 19. exchevelle

  exchevelle Gearhead

  Re: kardaani

   
 20. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Re: .

  4-pulttinen 454 lohko ja Raceprepattu kampura, sekä Fluidampr dampperi olivat kaupassa kyseessä. Luultavasti noiden tarve on vaan lykkääntynyt tai jotain. Nään tota hemmoa varmaan ensi kesän kisoissa joten täytynee kysellä..... :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!