ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

 1. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Gearhead

  Edellisellä sivulla alkanut tarina 200e Opelista sai tänään taas jatkoa.

  Eräs vanhempi mies siitä on kovasti ollut kiinnostunut jo pitkään, ja on soittanut siitä useita kertoja.
  Reilu viikko sitten soitti ja tinkasi ja vänkäsi, lopulta sovittiin että auto lähtee hintaan 100e jos ostaja hommaa omat pyörät millä vie auton pois.
  Mitään ei kuulunut, kunnes pari päivää sitten hän taas soitti, ja ilmoitti että on ottanut autolle liikennevakuutuksen o_O
  No mikäs siinä, tässä kohtaa sitten otin myynti-ilmoitukset pois kun vaikutti että auto voisi jopa mennä kaupaksi.

  Tänään ostaja taas soitti ja kysyi voisinko tuoda auton lähikaupan pihalle nähtäväksi kun hän on ikänsä takia karanteenissa ja ei saisi liikkua.. Ilmoitin että ei käy koska auto on poistettu liikenteestä.
  Sovittiin että ostaja tulee meitin pihaan katsomaan autoa, maksaa auton ja tehdään Varmenne, jonka avulla hän käy konttorilla ottamassa nimilleen ja liikenteeseen.

  Ostaja tuli, kiersi autoa hetken aikaa, avasi takakontin ja totesi että muuten hyvä mutta kun tuolla takakontin verhoilussa on niin paljon koirankarvoja että olisi hirveä homma siivota auto, joten ei hän sitä sittenkään osta.

  Kerroin että ajoaikaa omaavat 100e autot on harvoin käyneet fiksarilla putsattavana ja kehotin etsimään vähän kalliimpaa puhdasta autoa.
  Tähän setä vielä vastasi että "kyllä niitä leimallisia 100e autoja on Tori pullollaan mutta kun pyytävät niistä aina niin paljon, yleensä pyynti on siellä 500e paikkeilla" o_O

  En lannistunut edelleenkään vaan laitoin auton uudestaan nettiautoon, saapa nähdä millaisia tarinoita tämä auto vielä teettää kerrottavaksi :D
   
  fxsts, rane58, Dataviilaaja ja 10 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. miguelo

  miguelo Gearhead

  "hulluhan se on joka ei puolta tarjoa"... kyseinen ukko lienee varmaan Palsanmäen sukulaisia, kun 200 euron autostasi tarjosi satkun? :rotfl:

  Tai ehkä kyseessä vaan on "laatutietoinen hullu", joka olettaa saavansa miltei virheettömän auton?
   
 3. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Meillä päin ainakin saa vuokrattua painehuuhtelulaitteen 30/vrk jolla voi pestä penkit ja verhoilut. Ostamassani halavassa nissanissa on kulukenu hevosmies muttei kuiteskaan manne. Oon hevosille allerginen siis niille karvasille. Täytyy vedellä inhalaattoria ennen kuin saa kesemmällä pestyä sisustan.
   
 4. Zejk1

  Zejk1 2nd gear

  Vahva Top 10 listalle pyrkijä juuri äsken otti yhteyttä. Minulla skootterin uusi tavaraboxi myynnissä hintaan 20e. No tämä arjen sankari lähestyy viestillä että " terve, tarjoan laukusta 15e toimitettuna Espooseen , sopiiko ". Teki mieli vastata että tottakai ajan 100km suuntaansa ja otan vielä sakot kun yritän karanteenialueelle. 15e kuullostaa mielestäni varsin käypäiseltä korvaukselta.
   
  miguelo, cdv70, Peeaa ja 1 muu tykkäävät tästä.
 5. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Ite tulee monesti halpa vaikka ihan ehjä, joskus jopa käyttämätön tavara kipattua suoraan kaatopaikkakuormaan, juurikin näitten arjen sankareitten takia.
  Emäntä jaksaa noitten kaans touhuta kyllä, minä en.
   
  kerkko tykkää tästä.
 6. BHN

  BHN 1st gear

  Vaikuttaa siltä , että avk myy parempaan hintaan kolaroidun auton mitä yksityinen katsastetun ja toimivan auton..
   
  cdv70 ja Peeaa tykkäävät tästä.
 7. Peeaa

  Peeaa 3rd gear

  Samaa oon joskus itsekin ihmetellyt ja miettinyt että lisäiskö se kysyntää jos kaupittelisi ehjää tuotetta pikkuvikaisena... o_O
   
 8. VintageSpeed

  VintageSpeed 3rd gear

  75% ihmisistä on idiootteja joten en yhtään ihmettelisi jos joku hullu tuolta ostaa ajatuksella ja vertailematta hintoja"tässä on vikaa, tän on pakko olla halvempi kun muualla, voi vitsi mikä diili".
   
 9. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead


  Jospa espoolaisella ei vaan ollut autoa. Kun tuolla alueella omaa autoa ei periaatteessa tarvitse.
   
 10. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Ei ollut espoolaisella myöskään minkäänlaista käsitystä välimatkoista.
   
  Zejk1 tykkää tästä.
 11. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  VintageSpeedin ” 75% ihmisistä on idiootteja” pätee tässäkin. Tyhmät luulee että kaikki muutkin on yhtä tyhmiä.
   
 12. Jokeri

  Jokeri Gearhead

  Lisäähän se. Henkilö luulee että "saa halvalla" kun ostaa sikahintaan paskaa. Aivan sama mistä on kyse niin sopivasti kolhittu on helpompi myydä kuin ehjä tavara, vaikka hinta olisi sama
   
 13. miguelo

  miguelo Gearhead

  Joo, kyllähän jokaiselle kertyy nurkkiinsa kaikenlaista roinaa ja tarviketta, itse olen usein kasannut kokoon pienen tavaraerän, jonka olen sitten antanut eräälle ystävälleni mukaan, kun hän on innokas käymään myymässä omia romujaan erinäisillä rompepäivillä muutamia kertoja vuodessa.

  Onpahan hieman myyntipöydän täytettä lisäksi, hyvin ovat tehneet kauppansa josta toki kaverini on saanut halutessaan passelin provision, vaikka hän ei tosin mitään vaadikaan, kun olen häntä omasta puolestani tarpeen vaatiessa jelpannut - kuten ystävien kesken on tapana.
   
  dart -66, Zejk1 ja Inlinee tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!