ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

 1. No H2O

  No H2O Gearhead

  Re: kardaani

  :rotfl:

  Samoin kävi kun ostattelin emännän käyttikseen uutta virranjakajaa, no rehellisyyden nimissä se maksoi 15E kaikkine kansineen ja lämpösuojattune johtoineen... Eli oli aika halpa...

  Hintaan löytyi syykin eli viallinen Hall-anturi joka pisti auton käymään miten sattui, no onneksi vanhaan jakajaan oli tullut uusittua ko. osa jo aikaisemmin eli pienellä näppityöllä sain hyvän jakajan...

  Myyjä vain kehui että on otettu toimivasta autosta, mutta ei puhunut millälailla toimivasta :lol:

  Eipä sillä ei mulle pahamieli jäänyt päinvastoin 8)
   
 2. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Mene kattoo naamakirjastosta (face book got it, eh?)
   
 3. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Ei oo mun juttu kun naama on tällainen.... :rotfl:
   
 4. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Kummallisiin ostajiin liittyen..... Kun joku jaksaa marmattaa siitä, että viedään hyviä autoja suoraan sulattamoon. Viime aikaisten kokemusten pohjalta ymmärrän oikein hyvin miksi toimivatkin autot kannattaa viedä suoraan paaliin tarjoamatta edes niitä mihinkään muualle.

  Erään alueen siivouksen yhteydessä oli autoja menossa sulatukseen. Pääsin ottamaan toimivista autoista parhaimmat sivuun ja yritin etsiä niille jotakuta, joka tarvitsisi varaosia tai peltoautoksi tms. Se oli virheajatus. Olen muutenkin kiireinen ja noihin "ns" pelastettuihin paskoihin on mennyt ihan tolkuttomasti aikaa, kun pitää olla näyttelemässä niitä kaiken maailman varhaiseläkeläisille, joilla ei tunnu muuta olevankaan kun joutilasta aikaa. Hinta pyyntinä on ollut muutama kymppi - alle 100€. SIIS TOIMIVASTA AUTOSTA. Olen saannut kuulla jo useamman renkaan potkijan suusta mitä ihmeellisempiä valituksia, kun on autosta löydetty jotain ylitsepääsemättömiä vikoja. Tänään mitta alkoi olla täysi ja siksi kirjoitan tänne tämän stooryn.

  Juuri äsken (taas) tuhlasin 1,5 tuntia aikaani esitellessäni 90 euron hintaista, toimivaa perusautoa. Ostaja löysi niin paljon vikoja mm. öljyä tihkuttavan koneen, repsahtaneen hanskalokeron, tummuneet ajovalot ja renkaatkin oli jo niin huonot (pintaa 5-6mm). Eli ei kelvannut ja auto on edelleen tuossa pihassa.

  Joten eipä jaksa enää yrittää edes vetää sivuun paaliuhan alla olevia autoja kun siitä ei varmasti hyödy yhtään kukaan. Kaikkein vähiten minä.
   
 5. virta

  virta Gearhead

  Ette muuten arvaakkaan kuinka kova homma tuo satasen auton myynti on :D Ja mitä halvemmalla myyt sitä enmmän alkaa olla mustalaista yms. joitten kanssa on hankalaa asioida.jos jossain hommassa kysytään hermoja niin halvan auton myynnissä,se on likaista työtä jos mikä.
   
 6. Hoke

  Hoke 2nd gear

  Nosta jokasesta löydetystä viasta 50 hintaa, kato monta vikaa ettii :)
  Kerrot vielä hinnottelu perusteet etukäteen ja potkaset 500 kohdalla pihalle tontilta, lyhenee ainakin vierailut.
   
 7. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Kauppasin tuossa 500€ hp:llä Nissan Primeraa. (leimaa vajaaksi vuodeksi, kahdet renkaat, soitin yms. )

  Ensimmäiselle "ostajalle" olisi pitänyt lähteä näyttämään 200km päähän. Ei kiitos. Toinen "ostaja" kyseli ummet ja lammet ruostevaurioista ja maalipinnan kiillosta alkaen. Lupasi tulla katsomaan joskus. Soitti seuraavana yönä klo. 00:15 sopisiko nyt tulla katsomaan!!! Ei vittu sopinut. :mad:

  Tosiostaja tuli, kävi koeajolla, kehui hyväksi ja tinkasi muodon vuoksi 50€ hinnasta pois. Kättä päälle ja kaupat tuli.
   
 8. mke77

  mke77 3rd gear

  nosta hinta tonniin...ja kuuntelet sitä valistu jonkin aikaa...ja kaupat tulee "öbaut" 400€....ja se ostaja kehuu viel ens vuos tuhannel :" v***u et oli tyhmä myyjä...600 tinkas näi hyväst autost... :rotfl: " tai sit se toinen ostajan kannlt...se auto tulee kunnostaes nii kalliiks et se o pakko korjaa loppuu..ja ajaa viel pari vuot päälle...makso mitä makso :rotfl:

  .....meinaten olen myyny pari kolme"romua" sillai..et potki joit o ja ihmettelejöit ju hinta o "järkevä"...ja jos viel erhettyy kehumaan myynti ilmos, ni siinä pysyy pihassa...mutku antaa ilmon olla hiukka aikaa poijes, ja nostaa hintaa reilustri(tuplasti) , immeine o nii sairas et se luulee"ton olevan hyvä" ja ostaa poijes ..varsinko jos onnistuu tinkaa reilusti :rotfl: :rotfl:

  yhtäkin tojoo myin ekaks 700€.. sit 600, sit 500, ja 400...ei kukaan vaivautunu edes soittaa...mutkun auto taalvehti hankes 2kk...ja uusisin ilmon ja lätkäytin 1300€ pyntiin, ni seuraavan päivän pirisi puhelin, ostaja tinkas het puhelimes 200 poijes...ja 2tunnin pääst hakee :eek:
   
 9. Yhtä autoani kyseli tyyppi useaan otteeseen , aluksi en saanut edes selvää ,mitä tämä herra halusi kun lähinnä örähtelyä ja kurkkuääniä kuului puhelimesta ,mutta lopulta joku sanakin erottui ja päästiin alueelle.
  (En vieläkään tiedä oliko kyseessä kehitysvammainen vai muuten vaan hullu/tyhmä , joten venytin pinnaani aika pitkälle)

  Noo , tarjoili lähinnä naurettavuuksia ja ei millään tajunnut että auto tällähetkellä seisonnassa ja EN ota sitä liikennevakuutukseen siksi että lähtisin näyttämään sitä jollekkin mahdollisesti tiettyyn vähemmistöön kuuluvalle kurkkuääntelijälle , joka maksaisi osan heti ja loput myöhemmin...

  Uikuitti vielä että enkö nyt jotankin voisi tehdä ostajan hyväksi kun selitin että kuukausi on minimi vakuutus aika jos ottaa liikenteeseen , lopulta noin kymmenen soiton jälkeen onneksi on hiljentynyt kun sanoin jo kovempaan ääneen että KUUNTELE JA TAJUA että auto täytyy tulla paikanpäälle rahojen kanssa katsomaan ja sitten voidaan vaikka keskustella hinnastakin.

  Ei oo mikään pakko tuota autoa myydä mutta joutilaana se pihalla tällähetkellä seisoo joten oikea ostaja saa siitä hyvän harrastekulkineen ,mut tollasta ei kyllä jaksa kuunnella.

  Poikansa puolesta vielä soitteli ,kymmenkunta kertaa , olis poika ite soittanu jos autoa vailla. Vittu mitä porukkaa nykyään sikiää jostain :odroll: tollasille en halua autoa edes myydä ,tiedä mitä vahinkoa ne sellasella saa aikaan kun puhelimen kans on noi vaikeeta. :poff:
   
 10. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  samanlaisia on myyjiäkin,sovittiin autojen vaihdosta ja paljon annan välirahaa,soitellaan tarkemmin vkloppuna,ei vastaa puhelimeen ,ei spostiin johon laitoin että ilmoittaa jos perutaan kaupat,ei mitään ,ei textariin,nyky ihmiset puhuu mitä suusta sattuu tulemaan,tämmöistä tämä on tässä uusavuttomien hällä väli sukupolven kanssa.
   
 11. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Tapasin muuten sen 454 moottorin reilu vuosi sitten ostaneen kaverin Alastaron varikolla ja sovittiin palata asiaan. Noh. Eihän tässä oikeesti kiirettä oo :rotfl:
   
 12. BA

  BA 1st gear

  Hanki "Tinkivasara" takataskuun ja mojauta tuulilasi seuraavalla kerralla sisään heti rutinan alkaessa. 8) Paalimieskin maksoi nyt jo viis kymppiä taas romusta.


  Itse koppasin rompetorilla toissakesänä pari vanhaa ehjää kohtuu harvinaisen euroauton takavaloa palasiksi, kun kympin hintapyyntini parille oli liikaa. Siitä seurannut "tiäräksää kuinka vaikee noita on ehjänä löytää!" huuto väpättävine alahuulineen oli kieltämättä aika hauskaa seurattavaa. :rotfl:
   
 13. palotila

  palotila 3rd gear

  Itse koppasin rompetorilla toissakesänä pari vanhaa ehjää kohtuu harvinaisen euroauton takavaloa palasiksi, kun kympin hintapyyntini parille oli liikaa. Siitä seurannut "tiäräksää kuinka vaikee noita on ehjänä löytää!" huuto väpättävine alahuulineen oli kieltämättä aika hauskaa seurattavaa. :rotfl:[/quote]
  Oikea periaate. Taidan ottaa saman vasaran käyttöön, v***n köyhäkaulat.
   
 14. jaggi

  jaggi 3rd gear

  Musta hinnoissa on ilmaakin kun käytetystä sivuvalolinssistä pyydetään 20 euruplaa kappale, kyseessä on kuitenkin yleinen käyttis.
  Eihän se 20 mikään omaisuus ole, mutta laitappa neljä....
  Uusi oli jenkeissä 15$, mutta tietysti kulut päälle.
  Löysin kuitenkin sopuhintaan omani, ettei voi valittaa!
  :rotfl:
   
 15. vanahanaama

  vanahanaama 2nd gear

  ihmeellisiä ostajia.

  Oon myyny tässä viime talven aikana pari japanialaista laatuautoa, toinen pyynniltään 100e ja toinen 200e. Ajokuntoisia ja hieman leimaakin jäljellä molemmissa... Heti kun ilmoituksen laittaa niin alkaa puhelin soida ja linjalta kuuluu ihmeellistä mölötystä josta ei muuta erota kun toyota corolla/nissan sunny :) lisäsin vielä ilmoitukseen suomeksi ja enklanniksi että yhteyden otot ainoastaan suomeksi, ei auttanut yhtään mitään... ainakin täällä luvatussa yöntimojen kaupungissa kannattaa olla suomi-nigeria-suomi sanakirja lähellä jos yrität myydä satasen parin japsia :D btw. löytyi nuille kotteroille sitten semmonen ostaja jonka kanssa oli yhteinen kieli :D
   
 16. virta

  virta Gearhead

  Re: ihmeellisiä ostajia.

  Laita ainakin oikea puhelinnumero sinne tekstin loppuun että jos osaa lukea tekstikuvauksen vasta sitten löytää oikea puhelinnumeron...
  Jos vaikka myyt autoa josta puutuu moottori ja kolmekymmentä mamua hyökkää soittamaan "onkho hjuva kuntho?" 8) 8) 8)
   
 17. Ämbee

  Ämbee 3rd gear

  :rotfl: :rotfl: Tämä täytyy ottaa käyttöön.... :poff:
   
 18. Itsekin käytin tuota tinkivasaraa joskus , yleensä riitti maininta että sellainen on käytössä ja hiukan esitellä sitä rikkomatta mitään niin se riitti joko karkoittamaan ostajan tai lopettamaan tinkimisen 50/50. Mutta tosiaan hauska seurata ilmeitä :lol:
   
 19. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Tinkivasaraa on tullut käytettyä jo reilut 10 vuotta sitten. Myin Teivossa -67 Cryslerin etuvilkun uusia tehtaan paketissa olleta laseja 10 markkaa kappaleelta. Mulla oli niitä kaksi esillä ja kymmenkunta laatikossa vielä varastossa kun joku torvi sellaista kehui tarvitsevansa ja rupesi tinkimään. Aikansa tingittyään mä otin tinkilekan esiin ja päräytin toisen noista esillä olleista vilkunlaseista paskaksi. Meinasi muuten tulla kaverille tippa linssiin kun se tapahtumaa katteli ja päivitteli. että mistä mä nyt tollaset saan :rotfl:

  Kaivoin uudet kamat esiin ja johan ilme kirkastui. Ei muuten kaveri tinkinyt enää noista... :rotfl:
   
 20. BA

  BA 1st gear

  Jep, vanhaa kansanperinnettähän tuo tinkivasara on rompetoreilla, käytetty tiettävästi jo aikana ennen omaa syntymääni.

  Mahtaiskohan rompetorilla auttaa jo kun tekin kyltin sen kärryn viereen:
  "Tinkivasara, käytetään aina tinkimisen yhteydessä" Ja pajavasara kylttiin kiinni. 8)


  Tosin sen verran sisälläni asuu pöpilistiä, tai paljonkin, että hiukan kaduin myöhemmin tekoani. Varsinkin kun omien , jopa käyttiksen, osat on oikeasti kiven alla...
  Mutta jos yksi ihminen jaksaa vielä pilkkahinnasta vängätä kymmenenkin minuuttia, niin voi olla että palaa käpy. :poff:


  Mutta tollasten parin kympin koslien myynnissä tinkivasara on ehdottomasti otettava käyttöön. Niitä harvemmin tarvitsee sääliä.
   

Kerro tästä muillekin!