ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

  1. FoCoMo

    FoCoMo 1st gear

    Ihmeellinen ostaja palasi pankki-automaatilta joten annoin sille 50 euroa pankki-automaatiltapaluu rahaa.
     
  2. Jupe

    Jupe Gearhead

    Jos et ollut ihmeellinen, niin ainakin olit harvinainen myyjä.
     
  3. isoatlas

    isoatlas Gearhead


    Itse ostin Rocket vanteet täältä Od:ltä muutama vuosi sitten ja kahdessa vanteessa on päällä renkaat joiden uria on syvennetty kuvioleikkurilla...pari kesää ovat jo pyörineet alla ja aion ajaa jatkossakin niillä kunnes kuluvat loppuun...olin siis ihmeellinen ostaja, kun en edes valittanut renkaista myyjälle ja vieläpä ajan niillä :rotfl:
     
  4. Crash_

    Crash_ 3rd gear


    En tietääkseni, ellet sä silloin asunu jyväskylässä :D

    Se kiitos oli vaan loppuu hieman asiasta poikkeava tuumaus
     
  5. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    No mä jo ihmettelinkin! :D

    Olis muuten pitänyt tehdä susta tähänviesti...

    "ihmeellinen ostaja väittää ostaneen multa jotain mitä mulla ei ole ollut, ja enkä ole rahojakaan kyllä saanut!" :rotfl:
     
  6. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    En tiiä miks mut mä repesin nauraa ihan täysillä :rotfl:

    Joo laitetaan vaik väsymyksen piikkiin.

    Jatkakaa.... :lol:
     
  7. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Varmaan sama väsymys tila kuin mullakin niin six osu ja uppos! :rotfl:

    Mutta joo, jatketaan aiheesta... :D
     
  8. jorkki107

    jorkki107 Gearhead

    taas veivareita liikkeellä,tekstari pelleily ja lopuksi pihalle vonkumaan.perkele.
    soittasvat saatana ni tulis asioista jotain tolkkua ennakkoonkin .saatana
     
  9. kolli22

    kolli22 2nd gear

    Vielä on olemassa "ihmeellisiä" sanojensa mittaisia ostajia... Nettivaraosassa ilmoittelin vanista jääneitä vanteita ja s-postilla tuli tarjous. Ekana tietty et onkohan tää edes oikeasti ostamassa ja parin viestin vaihdon jälkeen päästiin kuitenkin hinnasta sopuun, mutta kun rupesin kyselemään etumaksua, edes rahtikulujen verran, oli vastaus ehdoton ei, mutta lupaa kyllä lunastaa vanteet matkahuollosta. Seuraavana päivänä yritän soittaa ostajalle, mutta ei vastausta. Kohta tuli viestiä perästä että on ulkomailla ja että viestillä tavoittaa jos tärkeää asiaa. Ajattelin että sellainen ostaja, mutta illalla laitoin vielä meiliä vanteista ja kyselin olisiko oikeasti ostamassa ja taas vastaus ostaa kyllä mutta euroakaan ei maksa etukäteen.
    No kaikista lunastamattomien lähetysten kauhutarinoista huolimatta vanteet elmukelmuun ja kohti matkahuoltoa. Muutama päivä odottelua ja seurantakoodilla katsomaan onko lähetys lunastettu, ei ole. Ostajalle meiliä ja vastauksena lupaus seuraavana päivänä hakemisesta. Alkoi aika vahva epäilys valtaamaan mieltä, mutta kun seuraavana iltana totesin vanteiden olevan lunastettu, pystyi huokaisemaan helpotuksesta.
    Lähinnä halusin kertoa tämän tarinan kokonaisuudessaan esimerkkinä muillekkin ettei kaikki "ihmeellisetkään" ostajat ole välttämättä epärehellisiä.
     
  10. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    taas olin ihmeellinen ostaja,valkkasin muutaman mahdollisen auton,kyselin meilillä lisätietoja,aina jokutippui pois,lopulta menin 500kmja ostin pois,ps kaksi mahdollista autoa jäi pois koska toinen ei ilmoittanut ajomäärää eikä hintapyyntöä,toinen vaati yht.ottoa ainoastaan puhelimitse,no ne myy vieläkin niitä jaggeja,jatkakaa samaan malliin.
     
  11. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Joku soitti tänään asiallisesti, esitteli itsensä ja sanoi että tulee auton hakemaan tänään.

    Soitti myöhemmin ja ilmoitti että sopiva auto löytyikin lähempää.


    Huhhuh! Ei oo vielä tähän ikään mennessä kukaan soittamalla asiallisesti perunut.
     
  12. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    ^hienoa toimintaa ollut kyllä.

    Moottorinlohkon kanssa oon samaa mieltä, jos ei joku suostu S-postilla tai tekstiviestillä tietoja antamaan autostaan, pitäköön romunsa, tuskin on Suomen ainoa ostettava auto ;)
     
  13. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Myyjän täytyy nähdä vaivaa ja selvittää millä kaikilla ilmoituskanavilla voi myynttiin laittaa.

    Huutonet menettänyt merkityksensä "klassikkoautojen" myynti saitin alla myydään kippoa ja viiriä eiköhän näillekkin ole oma palstansa siellä.

    Tori ihan hyvä mutta pitää osata oikeinkirjoitus ja miettiä mihin osastoon kamppeet kuuluvat ei auta vaikka myyntituote löytyy puutarhapalstalta silloin hakutoiminto menettää merkityksensä.

    Ostaminen voi olla vaikeaa mutta myynti on taitolaji.
     
  14. bathory

    bathory Gearhead

    mulle tuli viesti viime viikolla spostiin että tulisi hakemaan vanteet ensiviikon torstaina klo 16:30. Vastasin ok ja puhnro alle. Eilen soi puhelin 16:15 että olisi pihalla.
    Välillä näinkin :)
     
  15. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Välillä (taas) toisinpäinkin. Möin 850 varaosa-Vollen loppuraadon kokonaisena, ostaja kauempaa ja maksoi auton tilisiirtona pari viikkoa sitten. Kahteen kertaan on pitänyt tulla hakemaan, viimeksi tämän viikon alussa jolloin otin auton tallista ulos ja vedin tohon pihatielle odottamaan lastausta.
    No yllättäen ei hakijaa näkynyt eikä kuulunut, ja varmuuden vuoks vielä puhelimenkin oli sulkenut.
    Seuraavana päivänä sain puhelimella kiinni, lupaili selvittää asiaa ja ilmoitella, eipä ole muutamaan päivään kuulunut ja auto seisoo keskellä pihaa edelleen.

    Hinaisin tuon raadon vaikka johonkin kaupan parkkikselle, mutta kun ensin pitäisi saada luovariin nimi ettei ala meitille mitään sakkoja/laskuja tulla, ei tuota tosta pihasta oikeen mihinkään saa.

    Lumitöitä pitäs tehrä ja oma auto ois kiva saada roikan päähän... :mad:

    Jospa tästä viisastuisi ja oppisi jotain, tästä lähin "varaukset" astuu voimaan siinä kohtaa kun ostaja ilmoittaa että auto liikkuu ja nokka on kohti noutopaikkaa :mad:
     
  16. bathory

    bathory Gearhead

    yhellä kaverilla vastaava ongelma kun yllä. Just pohdittiin että mikä on se aika että saa kutsua romunkerääjän paikalle.
     
  17. isoatlas

    isoatlas Gearhead

    Vähän samalla tavalla kävi minullekkin...toissa keväänä toukokuussa tyyppi osti tyhjän Ford Caprin korin ja maksoi sen tililleni, sanoi hakevansa parin viikon päästä...no todellisuudessa se haki sen vasta viime keväänä huhtikuussa, eli raato lojui maksettuna pihassani 11kk. :odroll:
     
  18. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Hehe.

    Itelle tarjottu ennakkomaksuja myös mutta en ole vastaan niitä ottanut kun käy kuitenkin noin. Ja kun vuoden jälkeen raadon hävitätkin niin varmaan nousee möly heti.
     
  19. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Mä myin aikoinaa läjän osia kans yhelle puhelin ostajalle, makso varausmaksun. No pari kk odottelin ettulis hakee ja maksas loput nii ei. Lopulta laitoin sille txt ja s-postia (lukukuittauksella) et päivämäärään xx.xx mennessä jos et oli hakenu nii varausmaksu jää mulel ja myyn etiäpäin. Ei hakenu ja möin sit muualle. Eipä koskaan perään soitellu ees rahoistaan
     
  20. challenger-70

    challenger-70 Gearhead

    Vie paalin.Saat vielä rahaakin
     

Kerro tästä muillekin!