ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

 1. jariha

  jariha Gearhead

  mitäs kajaanista löyty?
   
 2. Crash_

  Crash_ 2nd gear

  ^^ Kesämökki (tosin se on 4 pyörällä :D )

  Tuli melekee sellai tuhannen kilsaa ajettua yhen päivän aikan ku käytii tuo hakee
   
 3. 12345678910

  12345678910 Gearhead

  Joku halus ostaa miun ens kesään leima voimassa olevan vanhan GM:n varaosiksi. Näkemättä, parin valokuvan perusteella. Pettyi kun kerroin hinnan...mikä tosin on "Suomessa vallitsevia markkinahintojakin edullisempi".
   
 4. hepex3

  hepex3 1st gear

  Tässä kuukausi takaperin olin audia kauppaamassa ja nykyaikana ei tahdo saada mitään suoraan myytyä vaan aina tulee jotain vaihdossa. No tämä tapaus ei ole poikkeus. Vaihdossa tuli 2.8 Golf IV ja ajattelin että se menee helpommin kaupaksi suoraan kun tuo audi.

  Auton piti olla täysin toimiva ja kunnossa, luonnollisesti. No heti kun hän oli lähteny kuopiosta asti sitä tuomaan minulle, noin 300 kilometrin päähän tulee viesti että "auto nykii satunnaisesti". No saatuaan sen perille auto piti kauheeta vikinää ja tuli kaikenmaailman selityksiä että mikä on vikana ja aina kuulunu tuo ääni, vaikka kaverinsä möläytti myyjän kuulematta hetki sitten että sen jälkeen alko kuulumaan ku vaihtoivat moniurahihnan.

  No koeajolla auto pätki joka kerta kun matalilta kierroksilta lähti kiihdyttämään. Se onneksi loppui tulppien vaihdolla. No sain tingattua 650€ välirahaa lisää siitä äänestä mitä kuului, joka osoittautui laturin laakeriksi.

  No kirjoitettiin paperit koska ostaja ei vissiin ollut tietoinen minkää arvoinen kyseinen auto oli, koska sille ei juuri verrokkejä sillä hetkellä löytynyt niin väliraha oli käytännössä auton arvo. No aloin myymään golffia, nii eiköhän sieltä entisen omistajan pillifarkkuiset fruittari kaverit laita kysymyksiä nettiautosta että onko vikoja ja onko öljyt vaihdettu ja mitä lie. Luulivat vissiin että en tunnista mutta numeroiden omistajat jännästi oli kuopiosta niinku tämä golffin entinen omistaja.

  No golffista löyty sitte rikkinäinen sytkäboksi ja mitä kaikkea muuta, saattais harmittaa jos en olis saanu Audin arvon verran välirahaa + se 650€ että en tainnu ollakkaan se jota tässä kaupassa viilattiin linssiin vaikka joku varmasti tälläkin hetkellä niin ajattelee itsekseen...

  Golffi saatiin myytyä ja uusi omistaja vioista tietoiseksi ja hinta kohdalleen, loppu hyvin kaikki hyvin, rahaa kertyi 3000€ enemmän millä olisin audista suostunut luopumaan.

  Mutta jännä silti että uskalti lähteä autoaan niin kaukaa tuomaan näytille, vaikka siinä oli ihan näkyviä ja kuultavia vikoja roppakaupalla ja edellipäivänä väitti että kaikki toimii.
   
 5. Karpov

  Karpov Gearhead

  50 euron auto ei kelvannut kun piti tulla tänään hakemaan trailerilla. Paaliin siis kun ei maistu.
   
 6. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead


  On vaan p.maisen kaukana ois muuten kelvannukkin vaikka osiksi jossei muuta :odroll:

  Minkä mallin escortti muuten kyseessä
   
 7. Karpov

  Karpov Gearhead

  mk3 elikkä 84 (rek 85)

  Ei niitä enää liiaksi ole ja tuosta kun oikeesti vielä saa pelin ei mikään paska rytö. Harrastajia tässä ajattelen tai vaikka osajobbareitakin kun pahinta olis musta se paaliin laittaa mutta minkäs teet jos ei kelpaa? Paikkaakaan kun ei ole enää kauaa pitää.
   
 8. Dna Kerma

  Dna Kerma 3rd gear

  Meidänkin pihasta pitäis huomenna lähteä yks myytävä auto trailerilla... saa nähdä miten käy.

  Vaan ei nuo kaikki ostajat *Todellakaan* lue ilmotuksia..
  "Sulla oli se honda, vai mikä se oli myytävänä?"
  "Niin, siis, suzuki?"
  "Niin joo, onko minkä kuntonen?"
  "Muutenhan se on kunnossa paitsi tuo vetonivel kolistaa, niinkuin ilmotuksessa mainitsin."
  "Joo, onko sillä miten paljon ajettu?"
  "215tkm.... niinkuin siellä netissä tais lukea.."
  "Mulla olis tommonen mitsubishi galant, josta meni kannentiiviste, saat 200e väliä"

  Ei tullu kauppoja :lol:
   
 9. 59Kingswood

  59Kingswood Gearhead

  Kirjoittelin nettiauton ilmoitukseeni hiukan ajatuksiani osaan yhteydenotoista liittyen. Osa yhteydenotoista on ollut ihan asiallisiakin ja joku niistä voi jopa johtaa kauppaankin, mutta pääasialliset tuntemukset kuluneelta viikolta ovat tuossa:
   
 10. zejk

  zejk 1st gear

  Voi piisamin ikenet. Muutama tulee mieleen heti...parinsatasen auto olisi pitänyt antaa viikonlopuksi kokeiltavaksi, kahdenkympin kaasaria olisi pitänyt ajaa 50km päähän näyttämään kun ei uskalleta ostaa kuulemma sikaa säkissä, 106 pösön laturista olisi pitänyt lähettää kuvia, kolmenkympin mp-vaimentaja olisi pitänyt lähettää ouluun ehdolla että saa avata matkahuollossa ja jos käy niin ottaa....ei perskule, ei vaan aina jaksa...
   
 11. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Pikkaria myydessä oli hivenen jännä ostaja,siis todella asiallinen ja rehti pariskunta mutta...Ruvettiin luovuttamaan autoa,kysyin miten hoidatte maksun niin vastasivat ihan vilpittömästi että siirtävät sitten kun pääsevät koneen ääreen kotio. No mä siihen että en rupee luovaria allekirjottamaan ennen rahoja,oli onneks palvelupankki siinä lähellä missä varainsiirto onnistu samantien.Maatalon isäntä ja emäntä ajatteli että ihminen luottaa toiseen,kaunis ajatus ja kuten sanoin hyviä ihmisiä,mutta jos kuutisen tonniakin on pelissä niin ei multa tipu luovariin nimeä ilman pelihiluja.
   
 12. Karpov

  Karpov Gearhead

  ^ :lol:
   
 13. Tämä avautuminen ei sinällään koskettele auton ostoa vaan pienemmän romun hankintaa. Paljon tulee vastaan ostajia, jotka eivät joko ymmärrä tai hyväksy sitä, että lähettäminen maksaa. Ja kun painoa kertyy paketille, maksaa enemmän... Hinnat nousee kokoajan! Monet haluaa pyyntihinnalla kauppatavaran perille ja se tekee pikkuosien myynnistä tappiollista toimintaa. Ei ymmärretä ilmeisesti sitäkään, että postimyyntiä harrastavien yritysten lähettäessä kulu on jotain, todennäköisesti melko pientä mutta yksityiseltä yksityiselle enemmän. Joo... Tästä kokemuksia pidemmältä aikaa ja ihan toissapäivältäkin...
   
 14. silirimpsis

  silirimpsis 3rd gear

  Yksi juttu joka ihmetyttää on nämä jotka vaativat lähettämään ennakolla vaikka osan hinta olisi alle 20€. Varovainen kannattaa olla juu kun postin kautta ostetaan mutta silti. Kai sen parin kympin riskin nyt kärsii ottaa?

  Jos rahat sattuu menemään niin tekee rikosilmoituksen ja saattaa saada omansa kukaties korkojen kera takaisin joskus myöhemmin..

  Helposti tulee itelle tuo kaksikymmpiä ja enemmänkin takkiin jos pakettia ei sitten toisessa päässä noudetakaan niin maksa siinä sitten postikulut kahteen suuntaan. Tai jos paketin vaan jättää postiin eikä maksa paluu kuluja niin kaipa se siellä sitten johonkin hävitetään lopulta?
   
 15. Make.S

  Make.S Gearhead

  Ite myin buickin niin, että 500 sain käteen ja lupas laittaa sitten himassa loput 15.500 tilille.
  Oli niin rehellisen näköinen heppu (kalju,parta, chevillä pihaan, ex-moparisti), että tehtiin sitten paperit saman tien...
  Rahat oli muutaman päivän päästä tilillä. 8)
   
 16. JP-350

  JP-350 Gearhead

  No jos vahvat gm-tunnusmerkit olis tollakin ollu niin oisin mä sitte antanu,oisin vaan sanonu että maksele ku kerkeet.. :D
   
 17. raimo3500

  raimo3500 2nd gear

  tässä tohtori ahma vai mikä se oli, on ostamassa meidän v40 volvoa:

  Hello,Thanks for your mail, I contacted you primarily in confidence hoping that you can be a trustworthy person and would also be helpful in this urgent matter like this.l will definitely buy your car because i want to live in Finland by end of April this year and that is the reason i contacted you.My name is Dr Ahmad Hamdeen ,i am a German Syrian medical Doctor in Syria working on charity on one year humanitarian program in secret hospitals in Syria.I contacted you because Kidnapping is very lucrative business now in Damascus Syria and the targets are the rich families. The kidnappers are network and the rich neighborhoods are known so you cannot hide.Eighty percent of rich people have left Damascus. They left everything. Whoever could, sold their cars or rented their houses or sold their businesses, and they went to Jordan or Egypt or Lebanon.On the order hand i have 7.2 million dollars which i inherited from late Abdur Rahman for the LOVE and CARE i showed him on his last hours of his life before he died in my arms in our hospital where he was receiving secret treatment.An oil merchant and a multi - million business man.He supplies timber trees for making furniture to all the states and region in Syria and to all the neighboring countries,Iraq, Lebanon,turkey etc. He told me to use the fund for charity.He was kidnapped four months ago.He was force inside the car, they passed a checkpoint without stopping. So that's a big sign that they are cooperating with security forces.He was tortured which he finally paid $200,000.ransom before he was release and brought to hospital before he died as a result of internal bleeding after a week as the result of injuries he sustain during the torture.He was held for a month while they were negotiating. For 20, 25 days, He thought he was just detained. he knew nothing. I hide this money planing to travel with the money by early next year when i will finish my assignment here but now i cannot continue to hide it because, we doctors are equally targets .I have tried to transfer this money through borders to the neighboring countries but i cannot because of heavy military presence and i cannot transfer this fund through bank because banks are controlled by government forces which makes it impossible too because of the sanction impose in the country by United Nations.I contacted a diplomat here who works with ECHO European Commission for humanitarian services that is working under the Red Cross that brings relief materials from Europe.He has promise to help me transfer the fund to Europe through the red cross jet if i can present a beneficiary who will stand to receive the money and pay the customs charges and receive the cargo as his own.I just need your acceptance to pay for the clearance of this cargo as the beneficiary from the customs in Europe and have the fund as our own,all is done.I wish to use this money for charity and Real Estate investment purpose in Finland and that is the reason i contacted you because i will leave Syria by end of the year. I want to quickly transfer this fund to you as the beneficiary before someone get to know that i have this kind of money.Please if you are interested in this transaction i will give you the complete details you need for us to carry out this transaction successfully after we sign Agreement of Trust by both parties. I decided to find someone that is real and not imaginary that is why i went to a secured car site in Finland where i can be sure that the person is real and I believe i can trust you.where i am now we can only communicate through the Red Cross communication facilities which only permit me to sending E mails and Be rest assured that our deal is safe.If you are ready in this transaction i will send you all the details you need to know now i have my chances to send the money out of Syria to Europe with help of ECHO European Commission for humanitarian services that is working under the Red Cross that brings relief materials from Europe where i work.I wait for your fast response so we can go on.In less than 5 days the money should have been noted on your care then i will give you further details upon hearing from you.You will take 20% of the fund for your help after i must have paid for your car and you hide 80% of the sum in safe place till i come,I hope i am been fair on this deal.Best Regards,Dr Ahmad O. Hamdeen.
   
 18. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Just noi asiat mäkin otan ensimmäisenä esiin ja kerron myyjälle.
   
 19. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Ite ostin tarkoituksella postiennakolla varoitusledi valot 50€ sarja, ihan sillä perusteella, et jos itella väärin jakaa sen pakettilappusen niin ainakin myyjä saa rahansa ja itellä täytyy vaan sitten uudestaan tilata palikat.

  Faija joskus jollekkin lähetti postiennakolla siten, että meno/paluu postikulut ensin tilille ja sit vasta palikka menoksi, noh takaisinhan se tuli, muttei mitään reissaaminen maksanutkaan ::lol:
  Ostin aikanaan täysin tuntemattomalta henkilöltä laatokan hei-jakajan duunikaverin nimiin
  Pari viikkoa kesti, et kaveri sai rahaa kasaan, niin tää myyjä soittelikin, et koskas se kaveris makselee. Totesin vaan et palikka on mulla kotosalla ja luovutan sitten kun saan rahat, niin myyjä totesi et ei kiirettä sitten jos se sulla on :eek:
  Tosin samaan motokerhoon kuuluminen vaikutti asiaan :wink:
   
 20. 59Kingswood

  59Kingswood Gearhead

  En enää ihmettele näitä yhtään. Ihan uteliaisuuttani kirjoitin googleen nettiautossa olevan ilmoitukseni osoitteen ja tuloksista löytyi mm. tämä.
  Kielenä on kaiketi Romania, mutta vastaava löytyi hakutuloksista myös parilla muulla kielellä ja luultavasti tuolta löytyy kaikki nettiautossa olevat ilmoitukset :soosoo:
   

Kerro tästä muillekin!