ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

  1. Ville.

    Ville. 2nd gear

    Ääh. Emäntä myi keskiviikkona pleikkarin (suoraan käytöstä), vielä oikein kotiinkuljetettuna ja mahdollisuudella testata vekotinta. No nyt alkoi puhelin soimaan että tarvisi kaupat perua kun ei vekotin enään toimikkaan.
     
  2. pas2

    pas2 Gearhead

    Vanhempi mies kävi katselemassa autoa, soitteli pari kertaa ennakkoon ja selvensin että autossa on paljon tekemistä ja ruostetta. Lupasi soittaa kun on lähdössä katsomaan. Soitti kun oli tontilla (itse en ollut) ja kyseli että milloin olen tontilla. Arvioin ajan vartin väärin ja siitä varmaan herralle alkunärkästys syntyi :) Totesi lähtiessään että ei hän ole kiinnostunut autostani (närkästyneellä sävyllä) - kymppitonnilla on priimoja vastaavia museoautoja myynnissä. Sanoin että kyllähän semmonen kannattaa sitten ostaa, jos sellaista halajaa. Huoh. Niin ja vanhempi nainen ei ostanutkaan kuskaamaani vanhaa halpaa kaappia kun siinä oli vikoja, joita vaativa asiakkaansa ei varmasti hyväksy. OIKEESTI nuorison kanssa hommat sujuu paremmin nykyään!
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Joo kyllä kauppaa on vaikeinta tehdä 50-70 vuotiatten kanssa. Sen vanhemmat jo höperyyttään ostaa huonompaa kamaa :rotfl:


    Pleikkarikaupoistahan voi soitella mutta minkäs siihen mahtaa käytetty on käytetty.
     
  4. tha022

    tha022 Gearhead

    On tuo rytöläjä(olds custom cruiser) myynnissä nettiautossa ja oikein isoilla kirjaimilla kirjotin alle että ei vaihtoa.
    Hintakin reilusti alle keskitason kun eipä toi show tason kulkine ole.
    tulipa sitten tämä viimeisin vaihto ehdotus:
    - vaihdakko -85 toyota corollaan?
    - et voi olla tosissas? Tuo wokkipannuhan on max 70e arvonen romiksella, en tosiaan vaihda.
    - nyt kyllä avauduit väärälle kaverille. Hyvää mainosta toiselle jenkki harrastajalle.

    Öööö....onko jenkki harrastajan corollan romu arvokkaampi? Vai mitä kohtaa en nyt ymmärtänyt tästä :D
    no, olishan tarjolla ollut -93 Mondeokin jopa kuukausi leimaa jäljellä :D
     
  5. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Niin,mutta sullahan luki ilmoituksessa,että "ei vaihtoa"....Joten jos joku tarjoaa jotain muuta,kuin EUROJA vaihdossa,niin ne kannattaa deletoida pois samantien :-? ...Itse en ainakaan vastaa sellaisiin kysymyksiin,jotka poikkeaa siitä mitä ilmoituksessa on sanottu :-? ...Eli,jos lukee EI VAIHTOA,ja joku kusinaama ei joko ymmärrä lukemaansa,tai on vaan muuten vähä-älyinen...ja tarjoaa vaihtoa johonkin (yleensä TÄYTEEN PASKAAN!!!)...Niin ainakin minun kohdalla sellainen vaihtotarjous lähtee samantien bittiavaruuteen (sinne nimittäin mahtuu paskaa ja paljon :wc: )...Koska jos kerran ilmoituksessa jotain lukee,niin se myös tarkoittaa sitä :argue:
     
  6. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Et sitten ilmottanut, että myöhästyt? :odroll: Ite ilmoitan heti, jos myöhästyn vähänkin sovitusta ajasta. Odottavan aika on pitkä!

    Ite olen joskus tapaamispaikalla katsellut tulevia autoja: oisko se toi, oisko se toi. Siinä lyhytkin aika tuntuu ihan pirun pitkältä. Varsinkin, jos liikennettä riittää.
     
  7. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead

    Nomutta! Jospa se oli rakas wokkipannu hänelle, ja nyt sää romuttamoa ehdotit heidän suvun silmäterälle :lol:
     
  8. pas2

    pas2 Gearhead

    Ei vastannut puhelimeen kun huomasin, että venähtää. Itse kyllä ennakkoon sanoin että menee varmaan siihen asti, milloin sitten saavuin mutta yritän ehtiä hänen aikatoivomukseensa. Hapenhaaskausta oli eniwei. Miksi käydä katsomassa viiden tonnin täysprojektia jos kerta kympillä saa priiman museoauton? En tajuu.
     
  9. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    No joo, näitä on aina. Ite otin kantaa vaan tohon odottamiseen, ja oma moka jos ei vastaa.
     
  10. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Olin ihmeellinen ostaja tänään valitettavasti.

    Oli sovittu vaihtokaupat ja puoliväliin molempia, vähän päälle 200km molemmilla.


    Kävin autolla koeajolla mutta ei iskenyt stondis. Tutkin muuten läpi ja tekniikka oli ihan ok ja muutenkin asiat kunnossa, perkele ei vaan sytyttänyt niin ei voinut kuin jättää vaihto tekemättä.


    Harmillista mutta näinkin voi näköjään käydä...
     
  11. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Tiedä onko näin, vaan tuntuu et joku puumerkki pitäs lyödä aina myytävän tavaran pohjaan. Se on helppo oma rikkinäinen vaihtaa toimivaan ja ILMAISEKSI.
     
  12. pas2

    pas2 Gearhead

    Nyt lueskelin höpinöitäni uudestaan ja ensimmäisestä jupinastani ei välttämättä välity asia, ettei meillä tosiaan ollut mitään tapaamista sovittuna, päivä täys ohjelmaa ja ukkeli ilmoittaa olevansa tontilla ja kyselee, että milloin mä oon. Meneehän siinä plasmat sekaisin :rotfl:
    Niin ja tommoset pleikkariostajat ^ kannattaa antaa olla. Käytetty laite, kotiinkuljetus ja kokeilumahdollisuus = Ei palautusoikeutta.
     
  13. Ville.

    Ville. 2nd gear

    Ilmeisesti jotain vedätystä suunitteli kun uhkaili rikosilmoituksella mutta hiljeni kun sanoin että senkus menee tekemään.
     
  14. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Muistelin päivällä pytyllä, et joku puoli tuttu oli myynyt jotain kodinkonetta ja käräjille asti oli menty kinastelemaan :eek: oli vaan haastaja/ostajalle järkytys kun tuttu avasi laitteen tuomarin edessä ja näytti, ettei ole hänen laitteensa kun oli kuvat sisältä osoittaa todistus aineistona ja halusi, et juttua jatketaan, mutta osapuolet vaihtuu päittäin. Sitä en muista miten juttu päättyi vai loppuiko siihen.


    Varmintahan tosissaan olisi todistajien läsnä ollen jokin merkintä tai vastaava laittaa laitteen sisälle jos kovin kinastelemaan halutaan ruveta
     
  15. Ville.

    Ville. 2nd gear

    Jos haluaa käräjille tms. Viedä niin vieköön, kaikki puheet on suurimmaksi osin sähköisenä ja tallessa.
    Epäilen että yritti vaan jallittaa kun ei tosiaan ole mistään suunnasta enää kuulunut mitään
     
  16. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Käräjille kodinkoneesta? Arvioisin että kyse on satasen-parin laitteesta. Täytyy olla virtsankulku siirtynyt päänuppiin jos on niin typerä että käräjille lähtee moisen pikkusumman takia. No lakimiehet kiittää
     
  17. FoCoMo

    FoCoMo 1st gear

    Mitä siinä pytyllä oikein tapahtu, en saanut oikein selvää kuka haasto ketä ja kuka jatko ja mitä??
    Toki aina kannattaa lähteä raastupaan muutaman lantin takia, kulut on tuskin muutamaa tuhatta euroa enempää, kysehän on periaatteesta ja nehän tulee aina tunnetusti kalliiksi.
     
  18. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kyllä noita veijareita piisaa. Kaverikin just myy pleikkaria ja pelejä niin ostajat kyselee melkein huoltohistoriaa, kuvia koneen sisältä ja peleistä tarkkoja kuvia että näkyy mahdolliset naarmut ym ym...
     
  19. Jupe

    Jupe Gearhead

    Veijareita piisaa joo, mutta nää kavereiden melkein kyselijät ei liene ihan tän jutun pointti. Kai sitä voi melkein kysyä mitä vaan?
     
  20. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Nojoo mutta ainut melkein oli huoltohistoria, kaikki kuvat sunmuut kyllä kysyttiin.

    Kaverit ja tutut on aina vähän semmosia mutta kun ei kehtais kaikkia juttuja omiin nimiin ottaa vai mitä?



    Tuleekohan ostajalle sanktiota? Möin 6 vuotta sitten kevarin ja ei ole vieläkään pistänyt omiin nimiin. Selvisi kun omistushistorian kaikista ajoneuvoista tilasin. Jostain kumman syystä ei ole yhtään laskua tullut eikä mitään siihen liittyen, luovarikin tottakai tehty mutta ei viety ikinä konttorille kun ei tosiaan tullut mitään maksuja.
     

Kerro tästä muillekin!