IKH:n p-öljy käyttöinen lämmitin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja voittol, 19.1.2013.

  1. voittol

    voittol 2nd gear

    10-mallinen, ennen punasella öljyllä saattoi hyytyä ja suutin mennä tukkoon talven aikana , vaati useita käynnistys yrityksiä , nyt toiminut talvidieselillä pitkään aika kivasti , tänään kerran käynnistäessäni vaati usean yriyyksen ennen kun lähti, nyt ei lähe ollenkaan , hehkuttaa hyvin ja suihkuttaa n.sekunnin - kaks palaa , mutta sammuu sitten.
    -polttoaineen vaihdoin.
    -putsasin suuttimen.
    -tosiaan näyttäs hehkuttavan.
    -vaahtomuovi suodatin putsattu.
    -?
    mitä vois itte kokeilla ?
     
  2. Pitu

    Pitu Gearhead

    Onkos noissa liekinvahtia?
    Kullostais just siltä, että syttyy normaalisti, mutta valosimä ei näe valoa, niin sammuu. -> Valosilmän puhdistus noesta.

    Oliko tuo sun aikaisempi öljy kesälaatua? Ei oikein toimi pakkasella.
    Jos mittarista haet löpöä, niin siinä mittarin kyljessä on mainittu alin lämpötila.
     
  3. voittol

    voittol 2nd gear

    liekkivahdista lähtee 2 johtoa jotka menee eletronikka osioon , uskaltaako kokeilla sen tilalle hyppyjohtoo, kun sen oon kyllä putsannu , sen liekkivahdin silmän, toi punanen öljy oli maan alaisesta säiliöstä tyhjättyä "ilmaista" öljyä,jota jäi tontille ,kun öljysäiliö läksi pois .nyt on ihan auton talvi diiseliä sittemmin käytetty, toimii samalla täällä syrjäkylillä auton vara-tankkina.
     
  4. Dartblower

    Dartblower Gearhead

    Putsasitko p-a suodattimen ??
     
  5. voittol

    voittol 2nd gear

    P-aine suodin ok , samoin letkut , ohitin liekkivahdin hyppyjohdolla - aivan samalta tuntui, aattelin että jos mekaaninen vika olis , niin ei aina olisi sekunnilleen samanlainen tuo käynnistys yritys, että olisko piirikortti tms. mennyt vikaan , olisko kellään viälä jotain ehdottaa ? ennenkun tuo vehje laitetaan elektroniikka vikaisten laitteiden kasaan .ja aletaan paleleen :(
     
  6. Dartblower

    Dartblower Gearhead

    sitte sulla on siellä puhaltimen päässä olevassa ilmapumpussa vikaa, jos ei puhdistamalla ala toimii, on ostettava vaan uuet hiilisydeemit sinne, oma alko toimii tuon tempun jälkeen paremmin kuin uutena :)
     
  7. voittol

    voittol 2nd gear

    Tänäpä ohitin piirikortti systeemin ja lykkäsin moottorille suoraan 220v , toimi puhallin ja pumppu ihan hyvästi, ja liekkivahdin kokeilin yleismittarilla , tuntus sekin pelaavan, kysymys kuuluu : onko kekään uusinut tuota piirikortti-levykettä tuollaiseen 2,5 vuotiaaseen IKH merkkiseen lämppäriin ja mitä maksoi ( ens. viikolla kyselen ikh:lta ,mutta ne oli joskus vähä haluttoman tuntusia palveleen ) siis n.10 kw tehoinen on kyseessä ?
     
  8. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Meillä on samanlainen 10kw. Välillä joutuu todellakin sytyttelemään monta kertaa mutta sitten saattaakin toimia hyvin pitkiäkin aikoja. Imuletkussa olevaa suodatinta olen putsaillut ja se tuntuu auttavan. Tuntuu siltä että siirryn sähköfööniin, eipähän kärytä ainakaan ja onhan tuo löpökin nykyään pirun kallista.
     
  9. voittol

    voittol 2nd gear

    No nyt kävin viikolla ikh:ssa aloin kyseleen piirikorttia , mutta sattukin oleen lämmitin-mestari myyjänä , kehu että ei se mitään uutta tarvi , riittää kun taivuttaa 45 asteen kulmassa olevat ilmanohjaimet aivan pystyyn 90 asteen kulmaan, pitäs kuulemma suomi-dieselillä sitten toimia , liekin väri kuulemma muuttuu ja liekkivahti näkee sen paremmin, no minä sitten kokeileen ja se mokoma näyttäs auttavan , meinas vaan mennä viälä pipariksi kun aloin kokeileen ilman suojakoteloo , ei jaksanut ilman sitä toimia , mutta muuten ok.
     

Kerro tästä muillekin!