Ikkunaveivin irroitus, -62 Chrysler

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Yogi, 22.2.2013.

  1. Yogi

    Yogi Gearhead

    Millä toi lähtee irti? Sokkaa en näe, ruuvia ei ole...joku muu tekniikka siinä on. Korjaamokäsikirja näytti jonkinlaista kielekettä, mutta olisko jollain käytännön vinkkiä. Auto on -62 Chrysler 300.
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Paina verhoilua sisään, siel juuressa on muistaakseni lirpake mitä piti painaa.
    62 plymarissa oli noin muistaakseni.
     
  3. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Ne veivit suunniteltiin, ettei niitä irrotettaisi ja laiteittaisi kaiken maailman teddykarvaovipahveja :D


    No ei vaineskaan.
    Tee esim. pienestä halpahalli tasapää ruuvimeisselistä tai rautanaulasta työkalu eli tee päähän 90 asteen mutka noin sentin päähän kärjestä. Laitat sen lattapään penkkipuristimeen ja taot varren alas.
    Sitten työnnät ovipahvia, vedät tällä työkalulla sitä lukkokielekettä pois veiviakselin urasta, (kieleke on yhdellä neljä kanttisista sivuista) ulospäin niin kahva irtoaa helposti.
    En muista pitkö kilipsiä vetää vai työntää mutta siitähän se selviää.
     
  4. Yogi

    Yogi Gearhead

    Veivit irti, kiitos vinkanneille. Lirpake siellä juuressa oli, tosin painoin sitä "kehystä", jonka se lukitsi uraan ja se ajoi saman asian.
     

Kerro tästä muillekin!