Ilmailupäivässä paha onnettomuus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Remmiveto, 18.8.2019.

  1. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Se onkin liikenteen ja kilpailualueen välissä. Yleisö on maksanut pääsystä liikenteeltä eristetylle alueelle...eli ei ne ole mitään marjanpoimijoita jotka voi lampsia paikalle... ja heidät on vakuutetty järjestäjän toimesta.

    Tää on kyllä ihan uskomaton keskustelu... no pitää kyllä myöntää, että tällä logiikalla pääsee aika hyvin esim. ilmastöhörhöjen , virkamiesten, tuulisähkön puolustajien ja kasvissyöjien
    pään sisään ...
     
    pom ja MadMike tykkäävät tästä.
  2. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Joo jos vaikka joku kirjoittaisikin tänne jotain mikä tämän aiheutti tms niin ei sitä tuolta pykäläviidakosta enää löydä. Menkää jatkamaan tota suljettualuevakuutuspaskaa tonne yleiseen osioon.
     
    päivystäjä, Pertti K, cutlass cruiser ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  3. MadMike

    MadMike Gearhead

    Kuinka sumussa sä liikut ?
     
  4. Pertura

    Pertura Gearhead

    Tuolla Liikennevakuutuskeskuksen pumaskassa lukee selvästi, että täyttääkseen eristetyn alueen määritelmän, tulee yleisön pääsy alueelle olla estetty rakenteellisesti tai aukottomalla valvonnalla. Eli nimenomaan sen yleisön ja autojen välissä pitää olla se eristys, ei siellä kentän laitamilla. Mä olen nyt lainannut virallisten tahojen ohjeita perustellakseni kantaani, ne ohjeet ovat selkeäsanaisesti kertoneet, että se liikennevakuutus pitää olla rata-autossa. Toivoisin myös sinulta vastaavankaltaisia lainauksia, joissa määritellään tuota eristettyä aluetta jotenkin muuten. Se Suomen laki ei nyt kelpaa, koska Liikennevakuutuskeskuksen tulkinta on sen lain noudatettava tulkinta, ja se tulkinta taas sanoo että liikennevakuutus pitää olla.
     
  5. MadMike

    MadMike Gearhead

    voi nyt kilin vittu... Lisenssit on joka urheilussa !
     
  6. Pertura

    Pertura Gearhead

    En kovin sumussa, kuin niin? Varikko on yleisöaluetta, eikä sen ja lähtöpaikan välissä ole ikinä näkynyt yhtäkään aitaa.
     
  7. MadMike

    MadMike Gearhead

    Jos ei Suomen LAKI kelpaa niin mikä sitten...lienee parempi ottaa Härmän laki umpiluun kohdalla käyttöön näemmä...
     
  8. MadMike

    MadMike Gearhead

    esmes Line-upin portti suljettu järkkäreillä ja portilla jotka tarkistaa onko sulla tiimipassi tai press (varauksin) muilla ei mtn aisaa, Alastarolla se oli usein itsenikin tehtävä aikanaan. Muualla aidat ja järkkärit...
     
  9. Vallu 426

    Vallu 426 3rd gear

    Mutta miten sen vakuutuksen ottaa,kun sitä ei myönnetä.
    Mikään vakuutusyhtiö ei voi olla niin tyhmä,että antas liikennevakuutuksen autolle/prätkälle,jossa tehot on 1000-10000 hp.
    Salakarin Jaskan nitropyörän tehot on arvailua,ehkä jotain 1200-1500,enpä usko,että vakuutusta löytyy.Luuletteko Artsi Nygvistin aikoinaan saaneen jonkun vakuutuksen?
    Jos sen sai,niin hintalappu lienee melkoinen.Möhkö-Kawa tosin tais olla kilvissä,mutta siinä ois menny vakuutustarkastajalta pastillit väärään kurkkuun,kun ois nähny mihin sitä pyörää käytetään.
     
    Custom_Rod ja MadMike tykkäävät tästä.
  10. Seejii

    Seejii Gearhead

    Ei pidä paikkaansa. Ei ole joka urheilussa.

    Vielä on itsenäisiä järjestäjiä ja riippumattomia lajeja.

    "Anitoille" sellaisia terveisiä, että laittaa liikennevakuutuksen tarjouspyynnön kirjallisena vakuutus yhtiöön.
     
  11. MadMike

    MadMike Gearhead

    Artsilla oli välillä vaikeuksia saada itselleen liikennevakuutustakin...
     
  12. MadMike

    MadMike Gearhead

    Mainitse yksikin virallinen kilpailulaji missä ei ole. Esim Nyrkkeilyssä ja kamppailulajeissa et edes sparritreenaa ilman sitä... ja nyt takas raiteille Perkele.
     
  13. rb

    rb Double Gearhead

    Missä kohtaa tämä keskustelu on ollut raiteilla?...
     
    Nikuzai, Desoto57, Custom_Rod ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  14. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Olet oikeassa olen pahoillani tästä off topicista joka löyhästi sivusi aihetta...
    Sitä onnettomuuden aiheuttajaa tuskin koskaan saadaan selville, ellei sitten ole kohtuu hyvää videomateriaalia josta näkyy jotain...itse en usko että autosta pystyy enään selvittämään mitään teknistä vikaa vaikka siinä olisi sellainen ollutkin....
    Ja mielipiteeni on että kyseessä oli liian nopean ja voimakkaan jarrutuksen aiheuttama pieni ajovirhe joka sitten kasvoi katastrofiksi...
    Olisi mielenkiintoista nähdä missä kohtaa jarrutus on tapahtunut...onko mahdollisesti ajettu maalin ohi ja ehkä sen vuoksi on tullut "kiire" jarruttaa... ja siis nämä on pelkkiä omia arvauksiani.
     
    Vermilion ja MadMike tykkäävät tästä.
  15. Seejii

    Seejii Gearhead

    Ai nyt pitää löytää joku kastroitu laji joka sopii sinun tarinaan.

    Koittakaahan käsittää, että tunnetusti ilman liikennevakuutusta ajo voi olla kuolin isku kiihdytyskisailuun.
     
  16. MadMike

    MadMike Gearhead

    Mene nyt vaikka myymään elisaa....anitalle...
     
  17. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Ei kun kuolinisku on se kun yleisön pitää katsoa kisaa sieltä alueen aidan takaa....satojen metrien päästä.
     
    MadMike tykkää tästä.
  18. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Pertura ei sitten oo käynyt yökisoissa!?Saakeli,meinas aikoinaan visiiri huuruun mennä, mutta vedin vanhasta tottumuksesta vanhoja jälkiä pitkin!Semmonen juttu oli aikoinaan juu,nääs alumiinispooli oli ja olisko vanhuuttaan tai muuten vaan väsynyt jo ollut niin spoolin urat poksahti aikoinaan toiselta puolelta!

    Meinas hyökätä betonikaidetta päin kun toinen puoli vain veti!
    Sain kuitenkin tilanteen hallintaani,näet pitkän dragsterin liikkeet varsin rauhallisia ovat koppiautoon verrattuna!Juu,lähdön voitin,saattoi olla soolokin tai vastustaja sitten otti punavalon,kas hirmuisessa vedossa siihen aikaan kilpurini oli,saatoin olla lajittelun ykkönen kuten normaalisti!

    No joo,seuraava vastustaja sitten olikin jo pahempi,Hägglund Ruåttista!Millä mää mitään burniksiakaan sitten yhdellä kummilla kun toinen pyörä vain veti!Saattoi olla Ruåttin poika ihmeissään kun en burnannut!?Paninkin toivoni siihen,vastustaja punavalon ottaa!Ei ottanut!Mää sitten vinguttelin yhdellä pyörällä sutien maaliin!
    Kolmospytyn kuitenkin sain!

    Sanomista siitäkin tuli,mitä sää siellä vinguttelit yhdellä pyörällä sutien tuli joku toimitsija sanomaan!Mää siihen vaan,kun ei kaks pyörää vetänyt!Mukava kisa oli ja mahikset voittoonkin asti mutta kun ne amerikkalaiset alumiinispoolit vissiin kai autòmaatille suunniteltu!?Pehmunen lähtö on automaatilla toisin kuin minulla,nääs 10400-10600 lähtökierrokset,kova kytkin niin pikkasen koville alumiinispoolin urat on!Kaikki pitäis itte tehrä teräksestä ,juu!

    Hmm,OD:n OT:tä oli mutta ajattelin keventää tunnelmaa muistellen vanhoja!Böö! Laitan vielä todistusaineistoa kisasta,sitten voitte jatkaa vakuutushommia!
    [​IMG]
     
    Muokattu: 22.8.2019
    Nikuzai, Jukka_S, Custom_Rod ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  19. plagu

    plagu Gearhead

    Ottamatta kantaa nyt alkuperäiseen vänkäykseen Liikennevakuutus on vakuutusyhtiön PAKKO myydä tietenkin hinta voi olla infernaalinen, voidaan vaatia raha summia sisään jne. Rekisteröimättömyys ei asiaan vaikuta, että jos vakuutusyhtiö haluaa että tötteröstä on runkonumero niin sitten lyödään sellainen.
     
  20. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Liikennevakuutuskeskuksella voi pyyhkiä perseensä.
    Traficom on se lain määräämä viranomainen, joka päättää/soveltaa yms lakeja tie- ja maastoliikenteestä Suomessa.
     

Kerro tästä muillekin!