Ilmailupäivässä paha onnettomuus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Remmiveto, 18.8.2019.

 1. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Eka ei paljon keinu, pito vaihtelee puolelta toisella. Ton vielä voi hallita kaasulla yms. ekassa oli kehikko, jäykistikö alustaa ja koria että vähenti keikkumista ja pyöränkulmien muuttumista? Jos oli 4/5 vyöt kehikossa, niin ei ainakaan kuski lennä ulos.
  Toka, on kuin kiikustuolissa olisi. Toka ei kehikkoa ja oliko ymmärretty 1/4 alustan säätäminen väärin? Keula saa olla löysä ylöspäin, mutta alaspäin pitää tulla hallitusti alas. Eikä pomppia kuin jumppapallon päällä. Toi alusta vaan näyttää niin saatanan löysän kontrolloimattomalle. Enkä tarkoita mitään SS pomppu keulaa, jotka kummiskin menee nätisti 100->eteenpäin. Ja päteekö 2wd takapotku säätäminne nelikkoon, en usko.
  Ei sillä, onhan noita nähty kun 1 koppanen Valiantti menee 220km/h kahva edeltä maaliviivan yli Motoparkissa ja muitakin, Mutta niissä oli kehikot yms jos olisi lähtenyt tekemään permantoliikkeitä.
  Ja eikä minusta se 4 VW farkku golffi tai BL Rs audi kyllä noi rajusti nyöki vetele yms vaikka ovan vain aavistuksen hitaampia.
   
  Muokattu: 2.9.2019
  Jiizeta, bayside, Volvo_5.7 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 2. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Muistan tämän. Ei montaa sekuntia kestänyt "ison rahan" auto.

  Seuraava on vain spekulaatiota ja kuulopuhetta: Rikas kundi halusi ajaa rallia, ja hänelle tietysti auto sen mukaan. Noh, ekassa mutkassa kaasu pohjassa pihalle. Kuulemma ei välittänyt yhtään, vaikka auto paskana.

  Kaksi kaveria ajoi myös silloin. Toinen ei päässyt maaliin, ja toinen veti kovan ajan takaveto Starletilla.
   
  Kruunusaari tykkää tästä.
 3. Kruunusaari

  Kruunusaari 2nd gear

  Jep näin itsekin muistelin että oli rahaa takana muttei ajotaitoja.
  Oliko silloin kun Starletista irtosi / katkesi öljynpaine anturin kello tms. Öljyt lensi pihalle mutta veti loppuun silti.
   
 4. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) on saanut Lappeenrannan huippunopeuskilpailun kuolemantapausta koskevan selvityksen valmiiksi.

  https://yle.fi/uutiset/3-11100343

  Vaativat jotain turvallisuusasiakirjaa, mitä se ikinä tarkoittaakaan. Mutta eivät ole kieltämässä lentokenttäajoja.
   
 5. Catiska

  Catiska Gearhead

Kerro tästä muillekin!