Ilmastoinnin kennosta vaihteistonjäähdytyin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja timppa, 27.4.2006.

  1. timppa

    timppa Gearhead

    kyseessähän on -84 Kapriselassikki 200r4:lla ja orkkis ilmastoinnin kennolla... kompura ja ilmastoinnin putket on poistettu käytöstä.
    Jaksaako laatikko tuupata öljyt tuon kennon läpi? syylari pitää jossain vaiheessa vaihtaa niin voisi hyödyntää tuon kennon jos se vain toimii...
    (melkein uusi syylari on hyllyssä, mutta siinä ei ole tuota tomaatin viilennintä)...
     
  2. jublomb

    jublomb 1st gear

    En tuosta kennosta osaa sanoa toimisko se tossa tarkotuksessa,mut Suomen oloissa toi laatikon lauhdutin ei oo mikään pakollinen varuste ensinkään vakio tekniikan kanssa,putkella kierto vaan toimimaan,ja pelaa täysillä.
     
  3. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Joo sen kuukauden ja pari. Kyllä se loota jonkinlaisen jäähdyttimen tarvitsee kestääkseen kesäkuukaudet / hetkellisen kovan kuormituksen..
     
  4. jukka63

    jukka63 1st gear

    toimii ihan ok,huoletta kiinni vaan.tosin tietyissä tilanteissa saattaa olla jopa liian tehokas jäähdytys.talvella tai jotain...
     
  5. jublomb

    jublomb 1st gear

    Olin samasta aiheesta yhteydessä erään merkin maahantuojaan joskus,ja siellä oli vankkumaton mielipide se,että jos et asu afrikassa,tai vedä vaunua tuntitolkulla yhtäkyytiä,niin lauhdutin ei oo mikään välttämätön Suomen oloissa,ja sen jälkeen ajelin pitkään pelkän putkikierron varassa,ilman ongelmia.Virikoneet on sitte asia erikseen tietysti.
     

Kerro tästä muillekin!