ilmastoinnin kompura

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Hawk, 21.7.2012.

 1. Hawk

  Hawk 3rd gear

  LTD ´72 kaipaa uutta kompuraa. Nykyinen kolisee tyhjäkäynnillä. Laakerit rikki? Tai jos joku osaa ton korjata niin sehän tietty pop!
   
 2. MuscTor

  MuscTor Gearhead

  Osaahan niitä korjata joka ukko, mutta ongelma onkin siinä, mistä saat niihin laakerit.

  Seuraavan tarinan hommasta on jo jonkin verran aikaa, joten en välttämättyä 1:1 muista kaikkkea tarkalleen, mutta yritellään:

  Muistaakseni kammessa on kummassakin päässä erilainen laakeri, josta toinen taisi olla aika helppo löytääkin, toinen sen sijaan ei.

  Sitä toista metsästettiin viikkotolkulla eri paikoista. Jossain vaiheessa oikeat mitat löytyivät jostakin venäläiseltä saitilta. Ongelma vaan oli se, että tekstistä ei kollegan kanssa ymmärretty yhtään mitään, vaikka numerot olivatkin samalaiseilla kirjoitusmerkeillä kuin länsinaapurissa.

  Samalla sivulla oli kuitenkin kuva aikaisemmin tuntemattoman laakerimerkin boxista ja siinä ymmärrettävä kirjoitusmerkkejä, joiden perusteella jäljitin sitten firman jonnekin uudelle mantereelle, en muista enää tarkemmin edes minne.

  Sain sieltä paikallisen herran kiinni, joka ilmoitteli muistaakseni siihen malliin, että hekään eivät niitä tee, eikä niitä sen enmpää heillä olekaan. mutta Hollantiin laitettiin taannoin jonkinlainen erä. Se Hollannin erä taas oli ennyt Puolaan, herra ties miksi, ja sieltähän ne sitten jonkin firman ystävälliseltä sihtteerityttöseltä udeltunai viimein löytyikin, kaikki 12 kpl, jotka sitten tätä nykyä ovat kaikki meillä, tai oikeastaan kaverilla.

  Veikkaanpa, että ei taida montaa Euroopasta kaupan hyllyltä löytyä.

  Tästä on nyt aikaa jokunen vuosi, joten tilanne saattaa olla valoisampikin, mene ja tiedä.

  Kompuroita ilmeisesti myydään kunnostettuina maailmalla parin sadan hintaan, mikä jollakin tapaa indikoi, että niitä laakereitakin ainakin joku on jostain löytänyt.

  Toiseksi se indikoi sitä, että eihän näitä hullukaan la kunnostelemaan, paitsi tosihullu :)
   

Kerro tästä muillekin!