Ilmaston lämpeneminen peruttu?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja GTO cab69, 18.3.2009.

  1. fisu

    fisu Gearhead

  2. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Ne on ny keväällä vaihtaneet sen ilmaston tilalle tien. Tiet lämpiää ny aivan liikaa, siittä on semmosta vaaraa ny... :odroll:
     
  3. RB-440

    RB-440 1st gear


    Joo, lupailevat tosiaan viikonlopuksi lämpöasteita, vettä ja räntää. Tänä aamuna oli kuitenkin vielä 15 astetta pakkasen puolella.
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ne saarnaajat saa taas uuutta vettä myllyyn kun ilmasto muuttuu nyt todella nopeasti :rotfl: .

    Vähän lisää pohdiskelua auringon vaikutuksesta http://www.tapionajatukset.com/59 yhden professorin kertomana.

    Takkeja ruvetaan jo kääntelemään pikkuhiljaa :rotfl: .
     
  5. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    Ja tämä viimeinen lämpenemien alkoi 1987...Osasta ihmisen toiminnan vaikutuksistahan on tarkkaa ja yleisesti hyväksyttyä tietoa. Mutta huudeltiin sitä aikoinaan happosateiden poistamisestakin...Kallista...
     
  6. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Kyllä, mutta yleisesti lehdistössä revitetty ei tarkoita välttämättä oikeaa tietoa. Huutelu on todellakin tässä se oikea sana.
     
  7. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    Näinpä. Se onkin tuo hiilidioksidin ja lämpenemisen yhteys otettu ihan turhan tarkkaan syyniin. Hyvä puoli on tietysti että samalla päästään muistakin polton epäpuhtauksista mutta olisi tietysti aina parempi jos puhuttaisiin asioista niiden oikealla nimellä 8) Typen oksidit, hiukkaset jne.
     
  8. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Toi (Hassin) menetelmä kuuluu kommunistisiin peruskuvioihin että jossain tietyssä asiassa kielletään vapaa keskustelu, siitä edetään kohti varsinaista tavoitetta jossa kaikki keskustelu on kiellettyä ja jopa kysymyksen tekokin on maanpetokseksi luokiteltavaa toimintaa. Tyypillistä on että ei anneta periksi missään, vaikka järjellä ajatellen voisi aina uutta tietoa saadessa mukauttaa kehitys ja tilanteet siihen mitä on käytettävissä.

    Kannattaa varoa näitä, jotka on verhoutuneet moderneiksi individualisteiksi. Ei ne Hassit ja Pietikäisetn ehkä olekaan niin moderneja eikä niin individuaaleja kuin päältä katsellen luulisi...

    Aatelkaas: Lueskelin tuossa yhtä kirjaa jossa puhuttiin ohimennen suomettumisesta, siinä oli juttua Kosyginin vierailusta Suomessa -77 keväällä. Silloin varusmiehet (Parolannummen) palvelusyksiköstäni olivat radan varressa "turvaamassa" vieraan kulkua (oisko Kosygin menny Loviisasta junalla esim. Treelle?), äijä rynkyn kanssa aina muutaman sadan metrin välein. Mutta pari meistä jäi käskystä, ei kerrottu syytä, sanottiin vaan että oppilaat ne ja ne jäävät yksikköön (loikoiltiin siis tuvassa sen aikaa kun muut oli vahtireissussa), en muista kuka se toinen oli... Mulle tuli mieleen silloin että oisko ollu mahdollista että kun olin porvarillisessa nuorisojärjestössä aktiivina ollut, niin että joku ehkä oli käynyt niinkin vähäpätöiset seikat tutkimaan. Tuota kirjaa lukiessa tuli se taas mieleen vuoden -77 suomettumis-Suomesta...

    Sekin tuli mieleen että mahtaakohan kommarit senkin tietää, että joskus niinä aikoina kun olin jonkinlaisessa kunnallisessa nuorisoyhteistyöelimessä jäsenenä kotipaikkakunnallani, jonkin kauppalantalolla pidetyn kokouksen jälkeen kävin "tiedustelemassa maastoja" naapuritalossa alivuokralaisena majailevan ja paikallisessa kauppaopistossa opiskelevan kommunistitytön luona?! :eek:
     
  9. ripe

    ripe 1st gear

    Menee nyt taas pahasti ohi aiheen.
    En tie mitä ne ennen meistä tiesi, mut nykyään kun tuola kaupoissa sun muualla jotain boonuskorttia vinkauttaa. Menee siitä tieto, mitä se tyyppi on ostannut ja missä. Siä tiedetään muijan kuukautiskiertokin tarkemmin kuin mitä muija sen tietää, tai jos vaikka varmuusvälineitä joskus harvoin poikkeuksellisesti tarvita ostaa :eek: :lol:
     
  10. RB-440

    RB-440 1st gear

    Huomenna pitäis vääntää kellot kesäaikaan, mutta melkonen lumisade siellä on tällä hetkellä. Tuntuu varsin talviselta, kun välillä sataa puuskissa vaakasuoraan.

    Tottakai, arkiviikon on niin maan perusteellisen hienot kelit, ja arska virnuilee koko taivaantäydeltä, mutta viikonloppuna istutaan vapaapäivä sisällä ja katsellaan kuinka lumiräntä laskeutuu. Murphyn laki käytännössä :wink:
     
  11. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Sekin on vaan kommunistiin juonia... Että kansa masentuu ja lakkaa piittaamasta hevonpaskaa, voi sitte kaapata vallan eikä siltikään kukaan piittaa hevonpaskaa. :rotfl:
     
  12. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    oikeastaan pitäis siirtää yks kuukausi kalenteria taaksepäin että päästäis
    maaliskuun alkuun takas ja sattuis kesä kohdalleen. 8)
     
  13. fishbone

    fishbone Gearhead

    ei tunnu lämpenevän ei,ainakin teivossa oli niin perusteellisen kylmä :mad:
     
  14. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Mutta nyt se ilmastonläpiäminen peruuntuu vallan, kun tää norjalainen Bellonan (se ympäristöavustusjärjestö joka sai taannoin Paavo Lipposenkin pyörtämään puhheensa terrorista...) puhheenjohtaja Frederic Haugekin- jonka TIME-lehtikin nimesi artikkelissaansa 2007 vuoden ympäristösankariksi - on tilannu jenkeistä itelleen uuden Teslan... Ihan siisti auto, sopii Norjan Autobahneille hyvin. Tietty ajeleehan Hauge sillä huvilallensa tunturiin väliin toipumaan, luulis ainakin.

    Nyt hop hop (eiku håp håp vaiko høp høp) kaikki kettutytöt ja -pojat, asfalttien intiaanit ja ympäristötietoiset graffittitaiteilijat tilaamaan omat Teslat jenkeistä esimerkin mukaan ja maailma pelastuu varmaan moneen kertaan! :lol:
     
  15. RB-440

    RB-440 1st gear

    No nytpä se alkoi ilmasto lämpeneen suarastaan ratikaalisti. Muutama aste lämmintä ja vesisadetta oli aamulla.

    Viikonloppuna lueskelin taas kerran lehtiä ja sain ilmastouutisista sellaisen vaikutelman, että kuluneiden kuukausien talvi ei todista mitään muuta kuin ilmastonlämpenemisen selvyyden, koska ilmastonlämpenemiseen kuuluu kiistattomasti erilaisten ääri-ilmiöiden lisääntyminen.

    Nojoo, lunta ja pakkasta Suomessa tammi-maaliskuussa, ei se nyt vielä niin kauhee ääri-ilmiö mun mielestä ole, mutta mitäs maallikko näistä hienoista asioista muutenkaan ymmärtää. On se tiede ihmeellinen asia.
     
  16. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Oli mikä keli hyvänsä niin se tarkoittaa lopun alkua. Jos tulee lämmin kesä niin sen voi tulkita niin että ilmaston lämpeneminen on alkanut, jos tulee kylmä kesä niin se on vielä varmempi merkki.
     
  17. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Toivokaamme siis normaalia kesää. :eek:
     
  18. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Näino.

    (en kirjoittanut tuota edellistä ihan tosissani :wink: )
     
  19. hataki

    hataki 1st gear

    Veikkaisin että tämä kylmempi talvi johtuu siitä, että maailmalla on lama ja autotehtaat ynm... tehtaat käyvät puoliteholla jolloin ne lämmittävät huomattavasti vähemmän ilmakehää.
     
  20. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Mikä kylmempi talvi? :eek: Mun mielestä ihan tavallinen leuto ja vähäluminen talvi. Ei tainnut kuin muutamana yönä olla lämpötila alle -15 astetta. Kaupunginmiesten tekemä hiihtolatu menee tosta nurkalta, ja maaliskuun alussa vasta oli lunta niin paljon, että pääs ekan kerran ladut höyläämään. Kuukaus oli hiihtokelejä. Joskus ennen vanhaan ne kelit alko jo marraskuussa ja loppu huhtikuulla.
     

Kerro tästä muillekin!