Ilmaston lämpeneminen peruttu?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja GTO cab69, 18.3.2009.

 1. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Jäädytettiin muksuille takapihalle pikku kenttä joulukuussa ja vieläkin siinä on jäätä. Viime "talvena" jäädytettiin joulukuun alussa ja kun kenttä oli kohtalaisen valmis niin pakkanen lähti eikä enää tullu takaisin. Jos jää pysyi nyt ~5kk vs viimetalvi 3päivää niin kyllä tais olla kylmempää. Ilmastointilaitoksen mukaan on ihan normaalia että kun ilmasto lämpenee niin välillä on kylmää :rotfl: .

  Hetken päästä kun toi lämpeneminen ei ole enää muotia paasataan äärimmäisten sääilmiöiden runsaudesta ym. bullshittiä ja me autoilijat yksin nekin aiheutetaan.
   
 2. DX

  DX Double Gearhead

  Otsikkoa mukaillen, en heittäis vielä toivoani lämpeemisen suhteen, viimeisin lämpeeminen on kuitenkin alkanut jo keskiajalla reilu 1 aste sitten ja 1800 luvun alusta asti käyrä ollut yhtä jyrkkänä paria pientä notkahdusta lukuunottamatta(jälkimmäinen about 1940-1990), nyt ollaan jo hippasen viimeisen 2000 vuoden keskiarvon yläpuolella ja toivottavasti lämpeeminen jatkuu vielä edes sata vuotta niin vois piästä 2 000 000 lämpimimmän vuosisadan joukkoon. :lol:
   
 3. ptpt

  ptpt 1st gear

  ohi aiheen mut johonki se muutaman vuoden takainen lintu influenssakin on hävinny..??
   
 4. DX

  DX Double Gearhead

  Luin jostain lehdestä siitä kertovan pikkuartikkelin tässä hiljakkoin, pandemia on edelleen kuulemma vain ajan kysysmys, aikahaarukka, huomenna tai joskus myöhemmin.

  Eli ei enää akuutilla vaaralla pelotella, eikä muistaakseni puhuttu lintujen kevätmuuton aikaisesta sisälläpitovelvoitteestakaan, että ehkä se on jo kumottu, tuskin kuitenkaan.

  Kaukoidässä on kyllä tänäkin talvena virusta löytynyt,
  että ei se remissiossakaan ole.
   
 5. RB-440

  RB-440 1st gear

  Lintuinfluessa on aika pir*llinen tauti, mutta kun noita kylän mukuloita katselee, niin nehän vetää päivät pitkin mahallaan, selällään ja ties missä asennossa ihan samoissa lumikasoissa, joihin pulut, varikset ja kuusikkonärhit töräyttää tuubaa pitkin päivää, eikä ne muksut siitä mihinkään tunnu sairastuvan. Meinaan vaan, että noissa linnuissa on kuulemma kaikenlaisia muitakin tauteja kuin lintuinfluenssa.

  Enempi mietityttää tällä hetkellä nämä salmonellajutut. Sekin taitaa olla aika ikävä tauti, ja varmaankin potuttais pahimman kerran, jos sen sattuis kantaan kaupasta kassissa kotiin. No, pitää vissiin vaan luottaa siihen, että salmonellat on huomattu ajoissa, eikä ne ole päässeet vähittäismyyntiin saakka.

  Mutta noin yleisesti, tätä nykypäivän Mediaa seuratessa tuntuu siltä, että tätä nykyä ei tunnu olevan mahdollista pitää yhtä useampaa aihetta pinnalla yhtä aikaa. Lintuinfluenssa oli yhden vuoden hitti, sitten tuli tilalle ilmastonlämpeneminen. Nyt tuntuu olevan lama ja ilmastonlämpeneminen lööpeissä vuoropäivin jonkun optio- tai tekstarikohun kanssa.
   
 6. nyffikaakoo

  nyffikaakoo 1st gear

  Juu, ja väkivallan-, asseitten- ja kaiken muunkin vastustajien G20-pystypainit polliisiin kanssa on kans median suosikkina. Rahoitus niile vissiin tulee suoraan autoverotuksesta, että pääsevät edustamaan Suomee...

  Siinähä ne lämmittää ilmastoo juu.
   
 7. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Kaikki maaailmalla suosiota saaneet katastrooffit uppoaa kulloisenkiin hallitukseet täysillä. http://www.valtioneuvosto.fi/etusivu/li ... ssa/fi.jsp totakin varten rahaa lähti vissiin 20miljuunaa egeä johonkin lääkevaraukseen ja kaiken huipuksi niitä lääkkeitä ei edes pystytä tekemään ennenkuin se pandemia puhkeaa :eek: .

  Mutta nyt ulkona näyttää ja tuntuu jo mukavalta kun supa möllöttää. Lisää jenkkejä tulille että saadaan toi routa sulamaan.
   
 8. Tulilanka

  Tulilanka 3rd gear

  ÄLÄ ÄLÄ ÄLÄ ALA :rotfl: :rotfl: Muisteleppas viikko sitte perjantaita! :D

  t. T-Bird
   
 9. DX

  DX Double Gearhead

  Täällä on oltu jo kuukausi kiertueella oktetin voimin ja
  ilmastonjäähtymistorjuntatalkoisiin uhrattu resursseja talouden reservistä välittämättä luottokunnan vielä toistaiseksi taputtaessa tahtiaan,
  laula oldie laula.

  Annetaanhan lintujenkin laulaa nuhastaan huolimatta.

  Rajavartiointia on tehostettava, harmaata lannoitetaloutta rajoitettava, pullanmurut virallisen tahon toimesta ST1-kyltillisiin kiljupönttöihin.


  Kuinkahan pitkälle opportunisminen pulu "lentää" jos tennismailalla vähän avittaa...

  :lol:
   
 10. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Nyt ymmärrän ton sun nick:in :rotfl: . Ne liittimet jäi siihen höyläpenkin päälle, haluutko ne takaisin :rotfl: .
   
 11. Tulilanka

  Tulilanka 3rd gear

  Ai perkl pääsit kuittaa takasi :rotfl: Aika hyvän pistit :poff:

  Pidä sä se liitin muistona. Mä löysin auton lattialta sen liittimen metallisen kehyksen johon oli hitsautunu pari piuhanpätkää kiinni. Se on työhuoneen ikkunalla muistuttamassa.
   
 12. Adventurer

  Adventurer Gearhead

  Nostettasko tätkin eipäs juupas aihetta ylös? :)
  Eli kun Syyskuu on jo lopuillaan ja kesä jatkuu, niin oliko se ilmaston muutos nyt sittenkään vielä peruttu?
  Joko pitäs laittaa avoautot talviteloille vai jatkanko vielä ilmaston lämmittämistä kuukauden tai pari.
   
 13. rkr

  rkr 3rd gear

  Jaa miten niin jatkuu? Ei kesällä joudu tuulilasista jäätä skrapaamaan. Jatka lämmittämistä vaan, niin mäkin teen :D
   
 14. RB-440

  RB-440 1st gear

  Mulla on täysin selkeet todisteet ilmaston viilenemisestä: Eilen aamulla oli +8 astetta, tänään enää +3 ja viime viikolla oli sentään +12 astetta monena aamuna!
   
 15. kd0264

  kd0264 Gearhead

  Luntakin on jo luvattu tulevalle viikolle tänne Pirkanmaalle näin aikaisin, että jääkausi lähestyy :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!