Ilmoittautuneet dragracingiin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja homer, 4.6.2013.

  1. homer

    homer Double Gearhead

    Mitenkähän noihin ilmoittautuneiden listoihin saisi jotain tolkkua? Nyt tuonne nitrokisoihin ilmoittautuneita löytää ainakin kitistä, fhra:n sivuilta ja dragracing.eu sivuilta. Ja kaikissahan on luonnollisesti erilaiset ilmoittautuneiden listat...

    Kyllähän tuonne nitronatikoihin tulee jokatapauksessa mentyä jossei nyt ihan ihmeitä tapahdu mutta kyllähän se olisi kiva tietää ketä sinne on tulossa ajamaan.
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Re: Ilmoittautuneet

    Taitaa FHRA:n oma lista olla paikkansapitävin, tosin sitäkin päivitetään ja julkastaan kai pikku viiveellä.

    AKK:n KITI on edelleen yhtä "hyvä" kuin on aina ollu, sekoilee aina vaan sen minkä ehtii :poff:

    Mekin tosin ollaan onnistuttu ilmottautumaan myös sinne listalle (SM/Cup-skaboihin) mut sekavasti se on käyttäytyny niin ilmoitusta tehdessä kuin nyt näköjää sen jälkeenkin.
    Viimeisin hienous oli kun ilmottauduttii Alastaron 28-30.6. kisoihin niin ens sieltä tuli meiliin vahvistusviesti jotta ilmottautuminen ok mut parin päivän kuluttua tuli uus viesti jossa heti alkuun otsikoitiin jotta ilmottautuminen peruttu :eek:
    No, avasin sen viestin niin siitä selvis että se mikä lie ilmottutumisen perutuks muuttuminen koskikin jo pari viikkoa aikaisemmin ajettua Motoparkin avauskisaa joten ei kai sen väliä kun sehän me ehdittiin jo ajaa :rotfl:

    Mut oikeesti, sekasin se KITI on aina vaan enkä tiedä miks se mm. lähettelee kisojen jälkeen jälkikäteen tollaisia vääriä viestejäkin ilmottautuneille.
     
  3. homer

    homer Double Gearhead

    Re: Ilmoittautuneet

    Johan tuo kitin edellinen versio oli saatu liki toimivaksi. Eli selkeä päivityksen paikkahan siinä oli ja päivitys onnistui mainiosti (uusi versio on huomattavasti epäselvempi ja muutenkin hankalampi käyttää). Ja minä käytän vain sitä kaikille avointa versiota.
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Re: Ilmoittautuneet

    Arvaappa millasta sitä kautta on ilmottautua. Vähintäänkin jännää ja mielenkiintoista joka kerta kattoa kuin käy, tosin mäkin oon vaan entinen IT-alan puoliammattilainen joten varmaan mäkään en vaan osaa :rotfl:
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Re: Ilmoittautuneet

    No, mutta näinhän se noissa päivityksissä usein käy. Valitettavasti niissä haetaan aina jotain "hienoa", joka sitten joko vaikeuttaa käyttöä tai tekee siitä jopa lähes mahdotonta.
     
  6. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Re: Ilmoittautuneet

    Hommat voi tehdä helpoksi tai sitten ihan vi..tun vaikeaksi. Ilmoitin hiljattain pojan crossikisoihin ja johan oli helppoa. Suomen moottoriliiton sivuilta kilpailukalenterissa viite ilmoittautumiseen ja osoite www.fin-enduro.com. Sinne siis... valitse kisa, klik, ilmoittautuminen, klik, täytä tiedot, maksa verkkopankkitunnuksilla, klik, saat kohta varmistusviestin sähköpostiisi, sulje ikkuna. Valmis! Ja se varmistusviesti tuli melkein välittömästi ja ohjeet mahdollisen ilmoittautumisen peruuttamisen tekemisestä. Jotenkin tuon moottoriliiton kanssa näkyy olevan helppo toimia. Lisenssin maksaminen meni saman kaavan mukaan ja homma toimi. Ehkä FHRA voisi tutustua tuohonkin systeemiin?
     
  7. gremlin

    gremlin Gearhead

    Re: Ilmoittautuneet

    Just surffailin tuolla Speedgroup/dragrace.eu sivuilla ja ihmettelin samaa. Miten helvetissa taa taas voi olla nain vaikeeta?
    Jos tommonen lista saadaan jotenkuten paikkansa pitavana omille sivuille niin mahtasko olla ihen mahoton homma laittaa sita samalla tonne Speedgroupille.
    Varmaan joku ulkomaalainenkin sita haluis ihmetella, saati sitten etta joku suomenruottalainen viela tulis vahinkossa kisoja kattoon kun heti nakis etta keta siella on ilmottautunu.
    Muutenkin kauheen vahan siella on mitaan FHRAn uutisisa, mistahan se johtuu?
     
  8. homer

    homer Double Gearhead

    Re: Ilmoittautuneet

    Näköjään FHRA:n sivuilla on päivitetty tänään ilmoittautuneiden listaa mutta silti ainakin tuolla dragracing.eu sivuilla on nimiä joita tuossa virallisessa (?) listassa ei ole.
    Ja muutenkin aika huolestuttavaa kun kisaan ei ole enää kahtakaan viikkoja ja esim. pro modeja on listalla vain kahdeksan. Ja aika moni kotimainenkin pro tiimi taitaa viettää välivuotta?
     
  9. Putte

    Putte 1st gear

    Yleiseurooppalainen taloustilanne on mikä on ja se vaikuttaa kilpailijoiden osallistumisiin ja reissaamiseen maasta toiseen, samoin taloustilanne näkyy taatusti myös kotimaisissa kuskeissa.
     
  10. homer

    homer Double Gearhead

    Kai me sitten täällä niin kauhian syrjässä ollaan ettei tänne kannata tulla ajamaan. No sitten ei kyllä varmaan kannata mestaruuksistakaan unelmoida.
     
  11. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllä noilla Keski-Euroopan tiimeillä on kallista tulla tänne ja meikäläisillä tiimeillä yhtä kallista lähteä muualle ajamaan.
     
  12. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead


    Siis ootko tosissas???
    Voi helvetti, toi on ihan uutta tietoa mulle.
    :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!